Co jeszcze z tych krotszych serii warto sprawdzic? Tematyka i rozgrywka raczej zblizona do wymienionych
Anime - normiki out
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: Anime - normiki out
Ehhh, chyba sobie odswieze Death Note, tak samo milo wspominam Elfen Lied
Co jeszcze z tych krotszych serii warto sprawdzic? Tematyka i rozgrywka raczej zblizona do wymienionych
furi kuri oczywiście
flcl najlepsza chinska bajka w historii pozdro
the pillows
the pillows
Ostatnio zmieniony 01 lut 2022, 22:25 przez sebring, łącznie zmieniany 1 raz.
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
a Monster lub Psycho Pass? Warto?
monster to taki zelazny klasyk gatunku ze tak powiem wiec jak jestes ciekaw to zawsze warto
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
no game no life pozdro, psycho pass świetne jest i w stylu tych co wymieniłes myśle
jeszcze oczywiście klasyki jak hellsing ultimate i black lagoon
jeszcze oczywiście klasyki jak hellsing ultimate i black lagoon
no hellsinga znam, dojebane to bylo, pewnie znam tego wiecej ale powylatywaly mi juz te tytuly z glowy bo duzo ogladalem z bratem i on mnie w to wszystko wkrecal
mam guilty pleasure z bleachem ale tak jak w dupie mam fabule tak lubie ogladac same walki
mam guilty pleasure z bleachem ale tak jak w dupie mam fabule tak lubie ogladac same walki
jak lubisz oglądać same walki to fate i demon slayer zjawiskowo są zanimowane skurwysyny
jujutsu kaisen również
Peak animacja w tym odcinku demonslayera, quality jak heaven's feels 3 
Dodano po 25 minutach 29 sekundach:
Aot
Piękne te niedziele są
Dodano po 25 minutach 29 sekundach:
Aot
Piękne te niedziele są
Ostatnio zmieniony 07 lut 2022, 20:20 przez Jiigsi, łącznie zmieniany 1 raz.
- ToMojaStaraKsywka
ale dobre odcineczki demon slayera i aot 
panowie znawcy, jest cos fajnego na netfliksie? koncze dzis kowboja bebopa i zobaczylbym cos jeszcze. ogladalem za dzieciaka naruto, bleacha i fullmetal alchemist
Doro dehoro chyba tak tak to pisze
dodatkowo black lagoon
dorohedoro fajne props dla tej bajki, one punch man, kuroko no basket, jojo, railgun, neon genesis evangelion, kakegurui
to chyba z tych dobrych na netflix tyle
to chyba z tych dobrych na netflix tyle
dziekuje slicznie
disastrous life of saiki k jeszcze
topka komedii, kwestia czy lubisz komediowe anime
a i fate/zero, to w sumie duże propsy zbiera, ale chuj wie w jakiej kolejnosci sie powinno fate oglądać, część mowi ze zero spoko jako pierwsze
a i death note, klasyk
topka komedii, kwestia czy lubisz komediowe anime
a i fate/zero, to w sumie duże propsy zbiera, ale chuj wie w jakiej kolejnosci sie powinno fate oglądać, część mowi ze zero spoko jako pierwsze
a i death note, klasyk
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
zero oczywiście jako pierwsze, w ogóle imo najlepsza odsłona
fate/stay night takie so-so bardzo jest, unlimited budget works oczywiście warto choćby dla samej animacji, podobnie Heaven’s Feel
fate/stay night takie so-so bardzo jest, unlimited budget works oczywiście warto choćby dla samej animacji, podobnie Heaven’s Feel
skończyłem drugi sezon demon slayera i zajebiste to jest, czekanko na następny coś wiadomo kiedy ma być?
widzę, że pada tutaj w temacie dużo tytułów które nic mi nie mówią, dajcie jakąś fajną napierdalanke z w miarę ciekawą fabułą.
widzę, że pada tutaj w temacie dużo tytułów które nic mi nie mówią, dajcie jakąś fajną napierdalanke z w miarę ciekawą fabułą.
Jujutsu Kaisen/Vinland saga jak nie oglądałeś
Demonslayer props, jesteśmy w połowie mangi (98/205 chapterów), więc pewnie jeszcze dwa sezony będą. 1 x 12 odcinków i finałowy 25 odcinków. Nie ma daty premiery jeszcze wiadomo, pewnie druga połowa 2023.
Jest za to visual do kolejnego sezonu i props. Mist Hashira best hashira chłopak młodszy od naszego MC i taki ultimate prodigy to jest. Uzui o nim mówił, że został hashirą w 2 miesiące od kiedy zaczął trenować, nasz mc po takim czasie jeszcze sobie zupełnie z kamieniem nie radził jak coś

Demonslayer props, jesteśmy w połowie mangi (98/205 chapterów), więc pewnie jeszcze dwa sezony będą. 1 x 12 odcinków i finałowy 25 odcinków. Nie ma daty premiery jeszcze wiadomo, pewnie druga połowa 2023.
Jest za to visual do kolejnego sezonu i props. Mist Hashira best hashira chłopak młodszy od naszego MC i taki ultimate prodigy to jest. Uzui o nim mówił, że został hashirą w 2 miesiące od kiedy zaczął trenować, nasz mc po takim czasie jeszcze sobie zupełnie z kamieniem nie radził jak coś