Euro 2021
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ebismolarek
Re: Euro 2021
Ja poproszę flagę niemiecka
Kurde a myslalem ze powiesz props bo twoj ulubiony bohater to italian spiderman :/
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- rozklad_gaussa
final portugalia - dania i wygrana boskiego kristiano, holandia dostaje wpierdol od czechow, a anglia sie zesra juz w 1/8
moim cichym faworytem przed turniejem byli wlosi i nie obrazilbym sie gdyby wygrali, szkoda ze trafiaja na portugalie juz w 1/4
moim cichym faworytem przed turniejem byli wlosi i nie obrazilbym sie gdyby wygrali, szkoda ze trafiaja na portugalie juz w 1/4
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
wlosi ich wydupca jak szmate i zostawia 100 euro na stolikurozklad_gaussa pisze: ↑24 cze 2021, 18:00 final portugalia - dania i wygrana boskiego kristiano, holandia dostaje wpierdol od czechow, a anglia sie zesra juz w 1/8
@Bolo za zjebanie nam 1 meczu co skutkowało że poszliśmy na lotnisko a nie grać dalej Twój głos tym razem nie do konca jest wazny 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- scam_sakawa
Finał Włochy/Belgia (ze wskazaniem imo na Włochów, czyli przejdzie Belgia) vs Niemcy.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Włochy - Niemcy i Italia górą
Anglia we wtorek won z turnieju z dwoma max trzema strzelonymi bramkami, wracają flashbacki z wpierdolu w RPA, wielki Jogi Low pokazuje eleganckiemu Garethowi w eleganckiej tutaj toalecie, żeby leciał w pizdu sobie trenować Middlesbrough, bo to sufit tego chłopa, na sam koniec podając mu rękę, którą pięć minut wcześniej gmerał jeszcze sobie w dupie, a kolejną rzekomo wielką generację angielskich piłkarzy to niech jakiś kolejny Włoch pomoże im spierdolić, Giampiero Ventura chyba obecnie bez roboty jest
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Oczywiście Angole jebna niemiaszkow żeby mogli najebani krzyczeć Its goin ome init a potem dostaną wpierdol
Od jakiś wafli, nie wiem kogo tam
Trafiają w drabince
Od jakiś wafli, nie wiem kogo tam
Trafiają w drabince
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Miejmy nadzieję, że angole jak najszybciej do domu
drabinka uniemożliwia taki finał, w najlepszym wypadku te zespoły spotykają się w 1/4
Przecież on założył jedna z tych drużyn w finale i Niemcy
piękna para Anglia - Niemcy i kompromitacja Angolów na Wembley 
-
genocidegeneral
Na Wembley mają przy pomocy muzyki zagłuszać buczenie będące reakcją na klękanie.
Umówmy się, sensowna kandydatura jest tylko jedna.
Umówmy się, sensowna kandydatura jest tylko jedna.
Spoiler
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."