Kartky
- afterlight
Re: Kartky
kurwa mocny ten film, inna sprawa ze na pewno on tez ja napierdalal, ciekawe tylko jak bardzo jej psycha pogiela sie od lekow i tego ze raper kartky z przyzwyczajenia z poprzednich zwiazkow zaczal ja tluc, a jak bardzo pogieta byla przed poznaniem rapera kartky
pewne ze ja napierdalal jest z prostego powodu, od lat juz slychac w srodowisku ze kartky damski bokser np. bylo tak mowione w 2015 przy akcji z Kasia Grzesiek kiedy ten feat zniknal itp, ale jedyne co bylo wtedy potwierdzone to "miedzy nimi cos naprawde mocno sie odjebalo". zakladam oczywiscie ze pani grzesiek nie ma czarnego pasa karate tak jak ta cwynarowa bo inaczej to juz kurwa odpadam
pewne ze ja napierdalal jest z prostego powodu, od lat juz slychac w srodowisku ze kartky damski bokser np. bylo tak mowione w 2015 przy akcji z Kasia Grzesiek kiedy ten feat zniknal itp, ale jedyne co bylo wtedy potwierdzone to "miedzy nimi cos naprawde mocno sie odjebalo". zakladam oczywiscie ze pani grzesiek nie ma czarnego pasa karate tak jak ta cwynarowa bo inaczej to juz kurwa odpadam
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
Podsumowując - rafatus i marlenka, dobrały się dwa pojeby.
Podeslij ktos ten instagram bo na @kartkymusic nie widze nic
widze.
widze.
Ostatnio zmieniony 12 lis 2019, 20:18 przez Flavs, łącznie zmieniany 1 raz.
Powinni finalnie załatwić to w ringu na FAME MMA. Oktagon zweryfikuje.
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Nieno widac torche po jj emimice, że nei wysztko jest halo, rysuje się tam pewna niepoczytalność. Ale co do Kartkyego kto w takiej sytuacji nagrywa "se" filmiki na insta... nie iwme moze nie kumam juz współczesnego podejścia do mass mediów
po przeczytaniu słów "ustawka" i "keczup" + "kto by w takiej sytuacji nagrywał" stwierdzam że dość na dzisiaj internetu 
Napierdalaja się razem. Patola.
no właśnie, albo mamy sytuację że ta Cywnar i kartky lubią się ponapierdalać wieczorami i wchodzili sobie w ten związek jak w ring, ale co wtedy z Kasią Grzesiek, ona też tak lubi? I czy wobec tego Astek chodzi ciągle z plastrami na twarzy? Czy może jednak po 2 latach związku z damskim bokserem nowej dziewczynie Kartkiego już odjebało i nie była w stanie się racjonalnie zachowywać, co zresztą przyznała na insta story, które jest wklejone na pierwszej stronie tego tematu?afterlight pisze: ↑12 lis 2019, 20:16 kurwa mocny ten film, inna sprawa ze na pewno on tez ja napierdalal, ciekawe tylko jak bardzo jej psycha pogiela sie od lekow i tego ze raper kartky z przyzwyczajenia z poprzednich zwiazkow zaczal ja tluc, a jak bardzo pogieta byla przed poznaniem rapera kartky
Serio wystawiałbyś się na kolejny atak po ugodzeniu nożem opuszczając tym samym gardę, żeby zarejestrować dramaturgie?
- KillerCroc
Ale jak ślepi? Że co? Fotomontaż i ustawka? Nie rozumiem zarzutówIgotmyselfagun pisze: ↑12 lis 2019, 20:11 Wy jesteście ślepi jeśli wierzycie w to gówno, które on wrzuca.
Laska go oskarżyła, przedstawiła poniekąd dowody, pojawiły się osoby które potwierdziły wersje, potem pojawiły się osoby które zaprzeczyły i obróciły całą sprawę przeciw tej dupie, potem pojawiło się oświadczenie Kartkiego z filmikiem.
Rozumiem że zaraz ludzie mogą zacząć się doszukiwać chorej akcji promocyjnej ale tutaj jest zbyt duże ryzko i zbyt mała nagroda by odpierdolić coś takiego. Nie kumam innego racjonalnego wyjaśnienia wyśmiewania ludzi którzy zobaczyli dowód na to że jednak żadna ze stron nie jest niewinna.
Co więcej dalej pozostaje kwestia poprzednich partnerek Kartkiego ale sądzę że nie prędko dowiemy się czegoś na ten temat
[mention]noizeone[/mention]
Przecież ona na tym filmiku już nie trzyma noża. A kręcenie video to jest chyba najlepszy sposób na zebranie dowodów w takich sprawach, wy serio się dziwicie że typ w toksycznym związku nagrywa taką akcję?
Ostatnio zmieniony 12 lis 2019, 20:22 przez KillerCroc, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
-
frontkick
Osz chuj ten filmik, pierdole nie zagladam tu przez tydzien i tylko zobacze jak to sie skonczy bo to za duzo
w całej tej aferze największym wygranym jest Kartky jako raper, ponieważ jest AUTENTYCZNY
-
Igotmyselfagun
Wy rozumiecie, ze ten typ już kilka dobrych lat jest podejrzewany o takie zachowania, i jak widać na filmiku jest bardzo przebiegły w tym co robi? Ta dziewczyna nie wie co się dzieje na tym filmiku. Zakładam, ze była sprowokowana, a nie zdziwiłbym się gdyby ta rana...
Serio myślicie, że tak wygląda rzekoma rana po nożu? Ktoś was widział kiedyś ranę po nożu? Taka rana krwawi, ropa i inne płyny się sączą, a ten nagrywa filmiki na Instagrama. Ok, rana jest, ale jeżeli jest tu po czymś innym i sytuacji sprzed kilku (kilkunastu??? dni), jest świeża, ale nie powstała minuty przed nagraniem filmu.
Dwa, nikt nie zauważył, ale Kartky odniósł się tylko do sytuacji z Wiktorią, a co z Kasią Grzesiek? Co z jeszcze jedną kobietą poszkodowaną? Kartky źle dobiera partnerki, że każda baba ją bije, czy rzeczywiście jest coś na rzeczy? Wiecie jaka jest różnica pomiędzy oświadczeniem Kartka i jego ekipy, a od tego co napisała Wiktoria? Ona przedstawiła dowody, bardzo mocne dowody, fragmenty wiadomości, zdjęcia z informacją że była na SOR itd. Kartky i ekipa ograniczyła się dosłownych oświadczeń, ofc. Kartky pokazał film, którego wiarygodność obaliłem już wyżej. Obie strony przerzucają się gównem, jak na razie jest 1:1, zobaczymy co na to rzekoma "poszkodowana", a fanów Kartkiego jebać. elo dix 37.
Dwa, nikt nie zauważył, ale Kartky odniósł się tylko do sytuacji z Wiktorią, a co z Kasią Grzesiek? Co z jeszcze jedną kobietą poszkodowaną? Kartky źle dobiera partnerki, że każda baba ją bije, czy rzeczywiście jest coś na rzeczy? Wiecie jaka jest różnica pomiędzy oświadczeniem Kartka i jego ekipy, a od tego co napisała Wiktoria? Ona przedstawiła dowody, bardzo mocne dowody, fragmenty wiadomości, zdjęcia z informacją że była na SOR itd. Kartky i ekipa ograniczyła się dosłownych oświadczeń, ofc. Kartky pokazał film, którego wiarygodność obaliłem już wyżej. Obie strony przerzucają się gównem, jak na razie jest 1:1, zobaczymy co na to rzekoma "poszkodowana", a fanów Kartkiego jebać. elo dix 37.
O kurwa ten rok to jest złoto, najpierw G teraz Kartky, nie zapomne go nigdy

Jeszcze wracając do filmiku, kobieta zdaje się być otumaniona, sam raper pisał, że łączyła tabletki z alkoholem. Skutek? Jak widać opłakany. Moi mili, ale psychotropy te legalne przepisane przez lekarza też wpływają na zachowanie, połączone z alko dają efekt widoczny na filmie. Ona nie wiedziała być może co robi...
-
FÜRDIEGANG
Tutaj chlopaki juz mocno wyjasniaja rapera Kartky, ale pamietajmy tez o slowach typiarki na samym poczatku, zanim padly jakiekolwiek teksty ktore mowily ze ona tez go bila

ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
- rakieta_rakieta
No kurwa, bez przegięc z tym prawie plucem, toksyczni ludzie, toksyczne życie, toksyczny rap
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
To się wydaje dośc płytką raną, sam kolor krwi o tym mówi, a w dodatku jest tak rozcieńczona, ze pewnie w organiźmie krązył alkoholLaminator pisze: ↑12 lis 2019, 20:22 Serio myślicie, że tak wygląda rzekoma rana po nożu? Ktoś was widział kiedyś ranę po nożu? Taka rana krwawi, ropa i inne płyny się sączą, a ten nagrywa filmiki na Instagrama. Ok, rana jest, ale jeżeli jest tu po czymś innym i sytuacji sprzed kilku (kilkunastu??? dni), jest świeża, ale nie powstała minuty przed nagraniem filmu.
Ogólnie teraz wpadło mi do głowy że to prowo przed jego płyta xD i jakby tak było to to lepszy bait niż depresja Solara