Esport Livescore
Moderator: con shonery
Re: Esport Livescore
Oba składy wygrały grupy, więc się nie dadwupak pisze:Tera losowanie co nie?
Prosze niech skt trafi na griffin, zeby wielka europa miala wieksze szanse to ugrac
ale splyce dostanie oklep od SKT, 3:0
^a no ta, zajebalem sie xD
dobra
damwon vs g2
skt vs splyce
ig vs griffin
phoenix vs fnatic
dobra
damwon vs g2
skt vs splyce
ig vs griffin
phoenix vs fnatic
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
Nono, ciekawie się zapowiada
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
cesky faker vs faker 
Mam nadzieję, że przygoda europy na Worldsach nie skończy się na 1/4. Co do Team Import to beka z nich i tyle.
final w cwiercfinalach, sad
Mowisz o g2 damwon?
W ogole ja jestem fanem tego jak ig sie rozpedza w gierkach. To znaczy jak oni w midgame zdobeda przewage to nie puszczaja za chuja. Nie mowie tylko o worldsach, na msi bylo to samo (chinskiej nie ogladam)
W ogole ja jestem fanem tego jak ig sie rozpedza w gierkach. To znaczy jak oni w midgame zdobeda przewage to nie puszczaja za chuja. Nie mowie tylko o worldsach, na msi bylo to samo (chinskiej nie ogladam)
to ja
to ja
Jak Griffin zagra jak z G2, to myśle, że IG może się pakować, chociaż nie wiem jak Griffin stoi w BO5 skoro na SKT obskoczyli wpierdol 3-0
Myślę, że theshy ze swordem to za duży mismatch
Jak ułożyliście pick'emy?
1/4 g2 skt i fnc Griffin
1/2 g2 Griffin
1 G2
1/2 g2 Griffin
1 G2
1/4 g2 skt fnc griffin
1/2 skt griffin
1 griffin
chyba dziad i jactroll dobrze powiedzieli o g2, oni mogą mieć od chuja asów w rękawie, w dodatku ich elastyczność jest świetna. natomiast msi wygrali przez farta bo każdy kto oglądał g2 vs skt te bo5 to widział, że overall skt wyglądało lepiej, a teraz skt wygląda na o wiele lepsze
a czemu griffin>skt? bo tak
1/2 skt griffin
1 griffin
chyba dziad i jactroll dobrze powiedzieli o g2, oni mogą mieć od chuja asów w rękawie, w dodatku ich elastyczność jest świetna. natomiast msi wygrali przez farta bo każdy kto oglądał g2 vs skt te bo5 to widział, że overall skt wyglądało lepiej, a teraz skt wygląda na o wiele lepsze
a czemu griffin>skt? bo tak
to ja
to ja
Ale pierdolenie z tym, że skt wyglądało lepiej, wtf
Z tym, że teraz wyglądają dużo lepiej niż na msi to też beka. Po group stage wyglądają lepiej od g2, ale jak topside i miky się nie ogarna to nawet na siebie nie zagrają
Z tym, że teraz wyglądają dużo lepiej niż na msi to też beka. Po group stage wyglądają lepiej od g2, ale jak topside i miky się nie ogarna to nawet na siebie nie zagrają
no ja te bo5 zapamiętałem tak:
wynik 3:2, z tym że skt dwa razy zestompowało, a w dwóch winach g2 zadecydował fart xD długie gry, gdzie jedna się bodajże skończyła backdoorem czy innym chujstwem, inna też miała 20 comebacków. no ogólnie były 2 gry dla skt, 2 wyrównane i 1 dla g2
to że wyglądają lepiej to fakt oczywisty, skt do meczu z g2 wyglądało po prostu słabo, dopiero z czasem się zaadaptowali
wynik 3:2, z tym że skt dwa razy zestompowało, a w dwóch winach g2 zadecydował fart xD długie gry, gdzie jedna się bodajże skończyła backdoorem czy innym chujstwem, inna też miała 20 comebacków. no ogólnie były 2 gry dla skt, 2 wyrównane i 1 dla g2
to że wyglądają lepiej to fakt oczywisty, skt do meczu z g2 wyglądało po prostu słabo, dopiero z czasem się zaadaptowali
to ja
to ja
No 2 gry były równe, ale i tak g2 prowadziło raczej pewnie. 1 gra była wygrana normalnie luźno, a jeśli chodzi o te 2 stompy no to jeden to był Sona/Taric że zintowanym early (skt przegrało tym czymś w 13 minut na ig), a drugi stomp to był lategame comp od g2, który musiał walczyć w early przez to, że spawniły się 3 fire drake'i, jeśli dobrze pamiętam.
No ja nie twierdzę, że g2 ich zniszczyło, czy coś, ale mówienie, że wygrali na farcie to beczka.
Jeśli chodzi o formę to początek grup był słaby na msi, ale
1) grali na lepsze teamy
2) skończyli je 7-3, stomp ująć ig w ostatniej gierce
3) wszystkie ich gry na worldsach do tej pory były messy as fuck, oprócz tych na cg. Griffin np miało zdecydowanie bardziej przekonujący Group stage
No ja nie twierdzę, że g2 ich zniszczyło, czy coś, ale mówienie, że wygrali na farcie to beczka.
Jeśli chodzi o formę to początek grup był słaby na msi, ale
1) grali na lepsze teamy
2) skończyli je 7-3, stomp ująć ig w ostatniej gierce
3) wszystkie ich gry na worldsach do tej pory były messy as fuck, oprócz tych na cg. Griffin np miało zdecydowanie bardziej przekonujący Group stage
Podoba mi się ten pierwszy draft, jest hype