Rogal DDL
Re: Rogal DDL
że było z nim dużo kobitek lekkich obyczajów (slangowe określenie na takie dziewczęta to szony)
Może z kurwą ruszył, no bo zaszła potrzeba
- Pomiot_Liryczny
ma być szczery? to woli ściery niż miłosne afery
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

Nk zapoda 5 tracków dla kogos nowego into Rogal DDL, nigdy sie nie przekonałem i chcę znowu spróbować
- scam_sakawa
Mutant, Ebe Ebe, Patology Party
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Prorapera, 666, 2x48, 3x32, Siema
Ebe ebe zły track do rozpoczęcia słuchania Rogala, albo zaintryguje cię ta unikalna stylówka i zaciekawiony sprawdzisz więcej, albo wyrobisz sobie błędną opinię że to taki bekowy uliczny raper co hehe farszem nabija cukinie, kiedy tak naprawdę jest to top 1 polskich raperów w kwestii treści i przekazu w tekstach
Ebe ebe zły track do rozpoczęcia słuchania Rogala, albo zaintryguje cię ta unikalna stylówka i zaciekawiony sprawdzisz więcej, albo wyrobisz sobie błędną opinię że to taki bekowy uliczny raper co hehe farszem nabija cukinie, kiedy tak naprawdę jest to top 1 polskich raperów w kwestii treści i przekazu w tekstach
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Nielegal 216 albo 217 najlepiej se odpalić
Leginsy w kwiaty wg mnie opus magnum
Na recepty ucisk ciezki
Jak pitbulla szczeki
Na recepty ucisk ciezki
Jak pitbulla szczeki
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
outro z plyty dziwki dragi lasery
666
mutant
abrakadabra
156
nie ma szans zeby ktos dal rade przesluchac miszyn impasibel ktorekolwiek jak nie lubi tych starszych klasykow
666
mutant
abrakadabra
156
nie ma szans zeby ktos dal rade przesluchac miszyn impasibel ktorekolwiek jak nie lubi tych starszych klasykow
666, najshajs sariusem, wiem wiem z kobikiem, uliczne bajlando z kaczorem, ebe ebe
- igorzastyy
Abrakadabra, Turborower, 2xPlatyna, Tanto i na koniec obydwa reddoty. W takiej kolejności bym wszedł w to