Zdaje mi się, że Perez ma pojęcie jak to teraz wygląda i ma pomysł jak ściągnąć Mbappe. Sam w wywiadzie powiedział, że jak nie uda mu się w tym roku to spróbuje w następnym. Teraz na pewno Real będzie myślał nad sprzedażą Jamesa/Bale/Kovacicia/Llorente .
Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Chciałbym zacząć zdanie od ,,no" ale nawet nie wypada. Kto kupi Bale z jego tygodniówka to kto go kupi?
James? Ile może dać Napoli 40 baniek?(mega optymistyczny scenariusz)
Kovacic(kto go kupi powyżej 25 ml po takim sezonie? Betis?)
Llorente to inna para yeezy i typ powinien siedzieć na dupie
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Kovacić pewnie wbije do Interu
James pójdzie do Napoli i już nie chodzi o te 40mln bo dodatkowo zejdzie z listy płac
Za Llorente niestety pewnie będzie dużo ofert
Z bejlem będzie trudna sytuacja i jedyna nadzieja w angielskich klubach. Wydaje mi się, że będzie podobna sytuacja jak z odejściem Jamesa do Bayernu
Navas odejdzie za grosze
Reguilon pewnie zostane sprzedany z opcją odkupienia
Dalej nikt nie wie co z Ceballosem i Isco.
James pójdzie do Napoli i już nie chodzi o te 40mln bo dodatkowo zejdzie z listy płac
Za Llorente niestety pewnie będzie dużo ofert
Z bejlem będzie trudna sytuacja i jedyna nadzieja w angielskich klubach. Wydaje mi się, że będzie podobna sytuacja jak z odejściem Jamesa do Bayernu
Navas odejdzie za grosze
Reguilon pewnie zostane sprzedany z opcją odkupienia
Dalej nikt nie wie co z Ceballosem i Isco.
jakbyś miał chwilę to możesz dla mnie krótko opisać, bo ja jestem w tym siny
Ostatnio zmieniony 05 cze 2019, 18:00 przez gambler, łącznie zmieniany 1 raz.
yer a wizard, Harry
Buffon odchodzi z PSG. Ciekawe gdzie pójdzie jeszcze
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Barcelona i real to pojebani są, sami chcą kupować za 20 melonów ludzi a Cillessena chcą ojebać za 60 a Real Gareta Bejla najlepiej to za ponad 100.
Ile real planuje wyjebać w tym okienku? 60 jovic, 100~ Hazard, Pogby United ni chuj za mniej niz 150 nie puszczą, az tak głupi nie są, za Davidka śpiewają 80 o ile się nie mylę (o ile zizu ma już go w chuju to olać) Oni chyba serio myślą że United tego Bejla kupi za 100 melonów.
teraz jeszcze Mbappe? szejkowie go nie puszczą za mniej niż 250 bo moją mieć wyjebane i go nawet do rezerw wypierdolić bo ich stać jak będzie fikał.
Ile real planuje wyjebać w tym okienku? 60 jovic, 100~ Hazard, Pogby United ni chuj za mniej niz 150 nie puszczą, az tak głupi nie są, za Davidka śpiewają 80 o ile się nie mylę (o ile zizu ma już go w chuju to olać) Oni chyba serio myślą że United tego Bejla kupi za 100 melonów.
teraz jeszcze Mbappe? szejkowie go nie puszczą za mniej niż 250 bo moją mieć wyjebane i go nawet do rezerw wypierdolić bo ich stać jak będzie fikał.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
To gadanie że go do rezerw dadzą jak będzie fikał, serio myślisz że jaki kolwiek klub będzie robił takie cyrki? James, kovacic, bale, vasquez, llorente, ceballos, regulion, za nich się da wyciągnąć nawet dobre pieniądze.
I skoro pogba jest warty 150 to bale też może być warty 100 łatwo.
I skoro pogba jest warty 150 to bale też może być warty 100 łatwo.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Nic takiego nie powiedział, nawet nic ci brzmi w tym stylu. Tematu Mbappe unikał jak ognia i mówił, że nie będzie się wypowiadał publicznie, bo PSG to przyjaciele i jeśli będzie chciał kogoś od nich to pójdzie rozmawiać z klubem.
Analogicznie najlepsze w tym temacie są źródła francuskie, z których było więcej informacji, żę Mbappe w tym roku woli zostać niż odchodzić, wczoraj Cadena SER rzuciła newsem, że niby ojciec i otoczenie namawiają na odejście, ale to tylko jedne z wielu hiszpańskich plotek. Oczywiście Kyliana bym chciał w Realu jak mało kogo.
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
jakiś kuzyn czy ktoś tam z bliskiego otoczenia Xhaki rzekomo potwierdza Inter i podał kwote 55 mln euro
jakby taki deal się udało przeprowadzić to statua dla Raula Sanllehiego pod stadionem
z francuskich źródeł pojawia się info że Lyon oraz Arsenal są zainteresowani LB Celticu, Tierney'em #dobrywFMie
Tierney Holding Andersen Bellerin i Leno + Praet i Torreira przed nimi, brzmi spoko
jakby taki deal się udało przeprowadzić to statua dla Raula Sanllehiego pod stadionem
z francuskich źródeł pojawia się info że Lyon oraz Arsenal są zainteresowani LB Celticu, Tierney'em #dobrywFMie
Tierney Holding Andersen Bellerin i Leno + Praet i Torreira przed nimi, brzmi spoko
ale teraz będzie transferów do włoch przeż te podatki
Jak dadzą 55 mln to sam tam Xhake zawioze, a nawet nie mam fury
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
no pan Xhaka właśnie przed chwilą w meczu z Portugalia pokazał jakim jest parodysta, ja jebie, on powinien grać co najwyzej w Moenchengladbach tak jak grał i nigdzie wyzej
Fekir zerwał negocjację w sprawie przedłużenia umowy, będzie do wyjęcia w lato. Co śmieszne, ma odejść za kwotę rzędu 15mln £ (ostatni rok kontraktu + sporo urazów w zeszłym sezonie, chujowy sezon ogólnie za nim)
Real podobno rzucił za Mendy'ego 48 mln € + 5 w bonusach.
Real podobno rzucił za Mendy'ego 48 mln € + 5 w bonusach.
to nie ja obrażam ludzi na czaciku
15 za Fekira
Sytuacja jakby grał w Bundeslidze w jakimś Bayerze i kupowała go właśnie BVB.
.
A wiadomo co z Depayem, gdzie się Holender wybiera?
.
A wiadomo co z Depayem, gdzie się Holender wybiera?
- Cz4rny1337
- Moderator
a ten dziennikarzyna ktory o tym informowal [to typ ktory dla Lequipe napisal, ze Burnley jest rasistkowskim klubem bo gra tam za malo czarnych, tfu] nie rzucil tak z dupy ze moga go sprzedac za NAWET 15 mln, a tak naprawde malo wie i napewno wycisna wiecej niz 15 za fekira nawet bez nogi???????

-
TheGreatestGolota
dziwi mnie czemu Bayern nie wziął Jovica, odpalając Realowi Lewandowskiego.
Sane, Jovic Gnabry/Coman
kumam ze dogadali Wernera ale bez jaj Jovic idealny napastnik dla nich, ale to dobrze dla ligi....
Dzisiaj oficjalka rzekomo Hazarda, 100 mln Euro, idealny deal.
mnie ciekawi nowe ffp, czy jak to się nazywa może skończy się jak w NBA, kluby beda zwalniac zawodnikow, beda wymieniac zawodników, to zmieni grę, widzę jak szejki wykupują 10 klubów z 1 ligi i dorzucają w ten biznes +miliard tylko po to by jedna hydra miała największe wsparcie.
Sane, Jovic Gnabry/Coman
kumam ze dogadali Wernera ale bez jaj Jovic idealny napastnik dla nich, ale to dobrze dla ligi....
Dzisiaj oficjalka rzekomo Hazarda, 100 mln Euro, idealny deal.
mnie ciekawi nowe ffp, czy jak to się nazywa może skończy się jak w NBA, kluby beda zwalniac zawodnikow, beda wymieniac zawodników, to zmieni grę, widzę jak szejki wykupują 10 klubów z 1 ligi i dorzucają w ten biznes +miliard tylko po to by jedna hydra miała największe wsparcie.
- Cz4rny1337
- Moderator
Angielskie media potwierdzaja, ze dziś rano się dogadali, na start 88 mln funtów (100 mln euro), z bonusami 130 mln funtów (około 145mln euro). Klub uważa, że bonusy są bardzo łatwe do osiągniecią i napewno otrzymają całe 130 mln.
Real will claim to have negotiated Chelsea down, arguing the initial fee is around £88m, but the full value of the deal is much higher and will be viewed as another big win for director Marina Granovskaia inside Stamford Bridge.
145 milionów za 28 latka z rokiem kontaktu spoko opcja, dziekuje Pani Marina
Mówi to Matt Law więc info prosto z klubu, wtóruje mu Liam z Goal który też jest insiderem. Bardziej im ufam niż hiszpanskim, bo mniej sciemnieaja jednak
Real will claim to have negotiated Chelsea down, arguing the initial fee is around £88m, but the full value of the deal is much higher and will be viewed as another big win for director Marina Granovskaia inside Stamford Bridge.
145 milionów za 28 latka z rokiem kontaktu spoko opcja, dziekuje Pani Marina
Mówi to Matt Law więc info prosto z klubu, wtóruje mu Liam z Goal który też jest insiderem. Bardziej im ufam niż hiszpanskim, bo mniej sciemnieaja jednak