Kibicowanie - temat tylko dla rolników!!!

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Bisclavret

Re: Kibicowanie - temat tylko dla rolników!!!

Post autor: Bisclavret »

CL500 pisze: 19 gru 2023, 14:39 i tak jak każdy się spodziwał, że może jakaś ekipa chcieć się bić
No ale wiesz jak to jest, są tacy co się tylko chcieli bić i teraz nie żyją, a walka była "honorowa" na gołe pięści tylko ktos nie wytrzymał ciśnienia. Liczyć się trzeba ze wszystkim i tyle.

Zresztą tak jak piszesz, jak ktoś sam jest czysty od krzywych akcji to na pewno ma zgodę która coś nawywijała i tak dalej
CL500 pisze: 19 gru 2023, 14:39 Chociaż dla mnie po tym jak padła sztama z Legią to te nowe nie są już traktowane zbyt poważnie i wiadomo w jakim celu powstają.
Masz na myśli biznesy? Przecież przedstawiciele narkotykowych biznesów się dogadują na luzie bez żadnych zgód kibicowskich. Te przetasowania w zgodach teraz dzieją się w celach typowo chuligańskich, tworzą się duże koalicje i jak chcesz byc traktowany poważnie to musisz się z kimś skumać bo nawet jak będziesz miał bande jak Lech w 2010 to i tak cię dojadą w siedem ekip
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

CL500 pisze: 19 gru 2023, 14:39 ps. Teraz na wyjeździe na Widzew wspólne bluzganie na ŁKS i pasiaste dziewczyny i te relacje z lepszą częścią Łodzi coraz lepsze.
opamiętajcie się tam, na litość Boską
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

mam cichą nadzieję że Pogoń się nie skurwi mimo wszystko i nie zatańczy z widzewem Havy Nagili
Awatar użytkownika
wujot
ave

Polecam ten profil panowie :lol:
Bisclavret

dobrze pamietam ze Pogon na tym meczu flage stracila ?
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

zajebisty profil :bowdown:
Awatar użytkownika
wujot
ave

w komentarzach wspominają coś o straconej fladze

Dodano po 19 minutach 20 sekundach:

poznajecie chłopaka bez koszulki? :D
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

Bisclavret pisze: 17 sty 2024, 20:22 dobrze pamietam ze Pogon na tym meczu flage stracila ?
Po meczu na alkoholowym wojażu w płockim domu uciech

Jak chłop padł z tymi barierkami :bowdown:

W ramach ciekawostki nasz wyjazd do Częstochowy i wsparcie Zagłębia. Nie jestem pewien, ale to chyba na tym meczu odrzucona została propozycja zgody
Obrazek

Co do zgód, bardzo blisko było a mielibyśmy sztamę z niemiecką Hansą Rostock
Obrazek
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

Zajebisty wyjazd. W 1 pociągu była reanimacja i ponoć nieudana, nieoficjalnie zawał, ale chuj go wie.
W Katowicach jeszcze, czekanie na wszystkich i ruch w przemarsz. Kurwa - godzinny.
Prawie 5k ludu, a tu przemarsz więc zajebiście. Jeszcze te autobusy co miały być, a ich ni ma.
Pozdro pincet, buziaki.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
CL500

Ty no ale w czym problem z tym przemarszem? Cała esencja wyjazdów że pociśniesz z buta przez Chorzów ze śpiewem na ustach zamiast pokazywać faki z autobusów. Z jednej strony against modern football a z drugiej dajcie taksówkę pod stadion i giętą za darmo. Kiedyś w Poznaniu cisnęliśmy z buta tyle samo i piękna to była wyprawa, nie marudź :D

O wiele lepsza opcja niż nasza niedzielna z podjazdem pociągiem pod Wrocław Stadion, z którego jest pare metrów na sam obiekt i sam wyjazd specjalem do Wrocławia jest zawsze turbo nudny, zero przecięcia się z miejscowymi. Dlatego ci co jadą tam furami na pewno będą mieli ciekawszy wyjazd.
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

W Poznaniu to jeszcze pół biedy, gorzej jak wypierdolą Cię na pierdolonym Palędziu. Powodzenia xD
Ale ez, już pod stadionem.
Wyprawa, wyprawą, ale wychodząc ze stadionu to już każdy zmęczony i yeb. Zwłaszcza, że powrót do Wwa miał być ok. 4/5.
Też jest fakt, że czasem od dobrobytu na wyjazdach dupa staje się spasiona i człowiek bardziej wygodnicki. Jak sobie przypomnę parę wyjazdów tylko i wyłącznie w otwartej bez znajomości większych to wyjebane bo "kumateria mówi i chuj", a teraz nie wiem. Ciężko określić. I tak mnie bawi - w pierwszą stronę zakaz picia, a coś czuję, że będzie ławeczka karna u niektórych pod bramkami.

Wrocław to ezz. Pociąg męczy, ale raz byłem autobusem i spoko, a z drugiej mańki jak odhaczyłem parę razy większych wyjazdów to samochody top. Z jednej strony tracisz na atmosferze pociągowej, ale z drugiej strony komfort i inne przygody. Co nie zmienia faktu, że jednak Wy ze Szczecina to macie wszędzie daleko.
Nie zapomnę Wrocławia co była familiada oprawa i ochroniarz mnie maca, maca i ale nie wnosi Pan nic? No oczywiście, że nie. Oszalał Pan? :lol:
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
CL500

Ja na samochodowym to byłem tylko w Lubinie, Kielcach i Płocku * i na Pucharowych tam gdzie kolej nie dojeżdża, autokarowych nie mieliśmy już od wielu lat, wszędzie gdzie się da to albo specjal albo zwykłe rejsówki, szczególny jest Kraków, bo zawsze jak mamy tam mecz wieczorem to się trzeba zawijać przed końcem żeby na Przemyślanina o 21:52 z Głównego zdążyć XD

*oczywiście nie biorę pod uwagę pobytu w niższych ligach gdzie się jeździło po wichurach typu Wągrowiec

U nas od 2 lat poziom europejski, jadąc specjalem każdy ma miejsce siedzące gwarantowane :bowdown:

Co do zakazu picia w pierwszą stronę to wiadomo jak jest, byle się nie zataczać a u nas swego czasu takich było sporo, wszędzie daleko to weź nie pij

Wrocław lubię pod tym względem, że ani razu nie było żadnego ochroniarskiego prowo, ot studenciaki jakieś takie jak mówisz, wnosi coś pan? nie aha to spoko :bowdown: gorzej tylko, że raz latem wyjebali nas ze stadionu na pociąg tam na dole już pod bramę i w tym pełnym sloncu trzymali aż 2 godz.

Chociaż największy props leci dla Kluczborka, jeden z moich pierwszych wyjazdów i do dziś kojarzę, że na wejściu każdy dostał darmową bułe i piwko, albo to była gięta? No czymś karmili :)
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Kluczbork to bułka i woda przynajmniej jak z Miedzią bywałem
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
CL500

Byłem w 2009 pamięć może szwankować :D Na pewno była to pora wakacyjna lub wrzesień bo pamiętam że było dość gorąco i faktycznie raczej była buła, ale na darmowe piwko też na pewno niektórzy się załapali

edit

6 sierpnia, upał srogi w tym sektorze
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=G-yG_1NgoFU
MalinowyJogurt 2
2do5

Post autor: 2do5 »

CL500 pisze: 09 lut 2024, 19:29 Wrocław lubię pod tym względem, że ani razu nie było żadnego ochroniarskiego prowo, ot studenciaki jakieś takie jak mówisz, wnosi coś pan?
W drugą stronę, to aż mi się przypomniał wyjazd do Zabrza, 2017 rok, no większych pajaców ochroniarskich z misją utrudniania komuś życia to nigdy nie widziałem. Chyba Skorpionsi :lol: obstawiali wtedy obiekt. Zaczęli nas wpuszczać jakieś 10 minut przed meczem, mimo że byliśmy na miejscu już od 2 godzin, ale to i tak chuj, bo za chwilę im się odwidziało z przyczyn znanym tylko im. Finalnie ci co weszli mieli z nimi jazdy na stadionie, a reszta czekała przed w dość napiętej atmosferze i to jeszcze sporo czasu po końcowym gwizdku :)
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Uwielbiam tych kurwiow ubranych na mecz jakby jechali na misję do Iraku. "Śląsk Wrocław prosi nie bijcie Nas komandosi" :rotfl:
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
CL500

@2do5

No cóż, potwierdzić to tylko mogę, akurat mam zrobione zdjęcie z wyjazdu do Zabrza 12 grudnia 2021 gdzie ponad godzine staliśmy pod tą jebaną bramą na mrozie.
Spoiler
Obrazek
Na potwierdzenie godzina zrobienia zdjęcia 16:19, gdzie mecz zaczynał się 17:30 i z tego co widzę wpuścili nas około 17:10. Po uprzednim spacerze z dworca z buta przy jebanych minus 4.
Spoiler
Obrazek
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
wujot
ave

Pociąg z Sosnowca do chorzowa, klimatyczny przemarsz przez wstrząśnięte wojną batory i ten rozwalający się stadion folksdojczów, to najlepiej wspominane przeze mnie wyjazdy i żaden mecz w ekstraklasie nie miał podjazdu klimatem do tego w chorzowie
Bisclavret

Kurde no te wyjazdy kolejowe to jednak jest sól kibicowania, ale nie żaden pedalski specjal tylko normalnie rejsówki. U nas wszystkie wyjazdy z kanonu historycznych wypraw to rejsówki. 40godzinny wyjazd do Jastrzębia, Świnoujście do którego przyjechaliśmy o 7 (mecz o 17 xD), okupacja dworca w Koluszkach do 5 rano. Niektóre wyjazdy samochodowe/autokarowe to nawet nie pamiętam że byłem, a te rejsowkami to jest kopalnia anegdot.

Trochę współczuję ekipom które z racji swoich gabarytów nigdy specjalnie nie pojeździły rejsowkami bo zawsze trzeba było robić speca (i sprzedać okolicznościowy szalik xD).

Btw na marginesie @Megidox @CL500 czy anegdota o ziomku z Pogoni który złamał nogę we Wrocławiu jest wam znana xd? Zastanawiam się czy ta historia poniosła się szerzej
Awatar użytkownika
CL500

Pierwsze słyszę, wiem, że w Krakowie na Wiśle kiedyś kiedyś jak jeszcze nie jeździłem ktoś właśnie na wyjeździe podczas meczu nogę złamał, ale o Wrocławiu nie usłyszałem
MalinowyJogurt 2
ODPOWIEDZ