Zioło
Re: Zioło
Jak Wam przyjdzie do głowy bawić się w opioidy, przypomnijcie sobie o śmieszku Michale co mógł sobie robić hajs rapując i siekając bity topowym artystom a na własne życzenie poszedł na dno. RIP.
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Echh kolejny spoko raper w tym roku odchodzi...
Nie będę ściemniał, że byłem jakimś mega fanem, słuchałem trochę "Hip hop", kilka kawałków zapadło w pamięć (łup whoop jeb yeb, kawalek z Zetenwupe, Głupi).
O wiele bardziej ceniłem go jako producenta, zrobił kilka dobrych bitow dla Keke (Jeden kraj <3), dla Mesa zdaje się też.
Szkoda mi go strasznie, ale tez jestem trochę zły, ze tak się wjebał w te dragi. Pamietam, ze na slizgu zawsze miał metkę ziomka, ktory duzo eksperymentowal z dragami, ale jednocześnie ćpa "madrze". Niech to będzie przestroga dla innych, nie ma czegos takiego jak mądre ćpanie, to stąpanie po cienkim lodzie. Jestem zły tym bardziej, że zdaje się, że u niego to dragi powodowały problemy a nie na odwrót. Od kilku lat to juz wiadomo, choroba, dlatego mimo wszystko mocno współczuję, szczególnie rodzinie i znajomym, bo z tego co czytam i czytalem kiedys, byl bardzo fajnym człowiekiem.
Przyznam, że gdzieś tam w środku przewidywałem taki lub podobny obrót spraw, ale po cichu liczyłem, że się ogarnie.
Spoczywaj w pokoju Zioło
Nie będę ściemniał, że byłem jakimś mega fanem, słuchałem trochę "Hip hop", kilka kawałków zapadło w pamięć (łup whoop jeb yeb, kawalek z Zetenwupe, Głupi).
O wiele bardziej ceniłem go jako producenta, zrobił kilka dobrych bitow dla Keke (Jeden kraj <3), dla Mesa zdaje się też.
Szkoda mi go strasznie, ale tez jestem trochę zły, ze tak się wjebał w te dragi. Pamietam, ze na slizgu zawsze miał metkę ziomka, ktory duzo eksperymentowal z dragami, ale jednocześnie ćpa "madrze". Niech to będzie przestroga dla innych, nie ma czegos takiego jak mądre ćpanie, to stąpanie po cienkim lodzie. Jestem zły tym bardziej, że zdaje się, że u niego to dragi powodowały problemy a nie na odwrót. Od kilku lat to juz wiadomo, choroba, dlatego mimo wszystko mocno współczuję, szczególnie rodzinie i znajomym, bo z tego co czytam i czytalem kiedys, byl bardzo fajnym człowiekiem.
Przyznam, że gdzieś tam w środku przewidywałem taki lub podobny obrót spraw, ale po cichu liczyłem, że się ogarnie.
Spoczywaj w pokoju Zioło
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
- Serdecznosci
Jebane narkotyki. Kolejny dobry chłopak i świetny raper. Co za pojebane czasy. Brak słów. Spoczywaj w pokoju.
-
MalinowyJogurt
Forum dla ćpunów
Powinno się to drukować i w szkołach pokazywać ilu użytkowników forum o prochach już jest w piachu.
https://hyperreal.info/talk/narkopolia- ... 25-60.html
Powinno się to drukować i w szkołach pokazywać ilu użytkowników forum o prochach już jest w piachu.
Ostatnio zmieniony 22 paź 2019, 9:35 przez MalinowyJogurt, łącznie zmieniany 1 raz.
Po utworach takich jak "akceptacja" czy "eckhart" wydawało mi się, że ziółko jest ostatnią osobą która popełniłaby samobójstwo. Mimo swojego zamiłowania do używek gość wydawał się mieć poukładane w głowie. Chociaz nie wiem jak było przez ostatnie 2 lata.
A w tym poscie z proszeniem o hajs michał pisał cos w stylu "to będą pewnie moje ostatnie urodziny we wrocławiu". Wiadomo, że nie o to chodziło, ale..tak mi się przypomniało po prostu.
Wciąż jest mi smutno
A w tym poscie z proszeniem o hajs michał pisał cos w stylu "to będą pewnie moje ostatnie urodziny we wrocławiu". Wiadomo, że nie o to chodziło, ale..tak mi się przypomniało po prostu.
Wciąż jest mi smutno
Jeden kraj, Nigdy dość, Ten zwykły we mnie, wszystko co zrobił na Rap i jego sobowtór Kidda, te wszystkie fajne luzaki typu Truskul, Eckhart czy GTA, eleganckie ruchanko sampli z twin peaks (https://www.youtube.com/watch?v=6Uk5CxZyNFY), dwie bardzo fajne podziemne płytki - mocny producent w kurwę to był.
- retriakaretrox
ja pierdole, przecież przeglądając te wpisy aż ciarki przechodzą, jak można wbijać się w to wszystko na własne życzenie..MalinowyJogurt pisze: ↑22 paź 2019, 9:32 Forum dla ćpunów
rip zioło, niech rodzina się trzymaDla wszystkich których to tutaj interesuje.
r1ven / Clark nie żyje.
Przedawowal w nocy z 26/27. To było w naszą rocznicę.
Znaleźli nas następnego dnia ale tylko mnie udało się odratowac.
Ja się z wami tez żegnam.
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
-
jasminewolf
ja kiedyś przegladałam cały ten temat po aferce z jakąś laską z wykopu i serio, większość ludzi tam to ok. 20 -23 lataretriakaretrox pisze: ↑22 paź 2019, 9:51ja pierdole, przecież przeglądając te wpisy aż ciarki przechodzą, jak można wbijać się w to wszystko na własne życzenie..MalinowyJogurt pisze: ↑22 paź 2019, 9:32 Forum dla ćpunów
rip zioło, niech rodzina się trzymaDla wszystkich których to tutaj interesuje.
r1ven / Clark nie żyje.
Przedawowal w nocy z 26/27. To było w naszą rocznicę.
Znaleźli nas następnego dnia ale tylko mnie udało się odratowac.
Ja się z wami tez żegnam.
a chłopa szkoda, bo w swoim czasie talenciak maks, natomiast po tym co chłop wyczyniał nikt nie powinien być zdziwiony.
Ostatnio zmieniony 22 paź 2019, 15:00 przez jasminewolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Przypiąć to na główną tematu Używek. Tam przewiją się jakiś 16latek. Czytając to wszystko miałem ciary.MalinowyJogurt pisze: ↑22 paź 2019, 9:32 Forum dla ćpunów
Szkoda Zioła. Nie znałem a wszystko co słyszałem brałem na pół. Szkoda, że to wszystko skończyło się w ten sposób. Niech mu ziemia lekką będzie.
to to, producentem był mega ciekawym i uzdolnionym, mega stylówa, epka twin peaks to jedna z lepszych instrumentalnych rzeczy w Polsce, bardzo często wracam. Śpij dobrze Zioło
wow, wszedłem na hyperreal po kilku latach i to co tam piszą ci "ludzie" to masakra jakaś, to wszystko świadome wpierdalanie się w problemy i niszczenie psychiki, posty użytkownika ziołozioło - wow 
palcie znicze i wstawiajcie smutne minki jakby jechał do pracy i spadł na niego fortepian
zioloziolo pisze: Jak sobie teraz myślę, to tych pierwszych razów było kilka. Pierwsza palona - lipa. Pierwsza iv - lipa. Pierwsza iv w oporowej dawce 3 cwiar na raz - w końcu fajnie. Seta helu z Brzeskiej na skręcie z minimalną tolerka - rozpierdol, tylko cała bomba spędzona na udzielaniu rko, więc też wciąż nie to. Pierwszy raz poczułem hel jak Bóg przykazał po zacetylowaniu majki. Resztki bezetu rozpierdolily mi kończynę, ale w tym stanie mógłbym nawet czerpać przyjemność z amputacji.
palcie znicze i wstawiajcie smutne minki jakby jechał do pracy i spadł na niego fortepian
Ostatnio zmieniony 22 paź 2019, 11:05 przez wrubel, łącznie zmieniany 1 raz.
Smutek
Lubię sobie na wiosnę/lato włączyć Rób Rzeczy, bardzo ubolewałem niedawno że się rozpadli, czytałem o sytuacji rapera Zioło i niestety wydarzyło się najgorsze.
Ktoś wyżej dobrze napisał, że nie ma czegoś takiego jak "mądre ćpanie", niech to będzie przestroga.
Lubię sobie na wiosnę/lato włączyć Rób Rzeczy, bardzo ubolewałem niedawno że się rozpadli, czytałem o sytuacji rapera Zioło i niestety wydarzyło się najgorsze.
Ktoś wyżej dobrze napisał, że nie ma czegoś takiego jak "mądre ćpanie", niech to będzie przestroga.
- rakieta_rakieta
Kurwa, odpaliłem se hr, przeczytanie postów zioloziolo make me fookin sad. tak być kurwa nie powinno, jebani fani trainsportting którzy się kurwa niczego nie nauczyli. fak.
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość