Zioło

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

jankes

Re: Zioło

Post autor: jankes »

no smutno w chuj, że tak się to skończyło, rip zioloziolo
talerz

Post autor: talerz »

kasby pisze: 27 cze 2019, 21:44 Niedlugo, z kawalka GTA zostanie tylko Mada.
No to ten...

Szkoda zioma, oby tam było mu lepiej.
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Jak Wam przyjdzie do głowy bawić się w opioidy, przypomnijcie sobie o śmieszku Michale co mógł sobie robić hajs rapując i siekając bity topowym artystom a na własne życzenie poszedł na dno. RIP.
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Echh kolejny spoko raper w tym roku odchodzi...

Nie będę ściemniał, że byłem jakimś mega fanem, słuchałem trochę "Hip hop", kilka kawałków zapadło w pamięć (łup whoop jeb yeb, kawalek z Zetenwupe, Głupi).
O wiele bardziej ceniłem go jako producenta, zrobił kilka dobrych bitow dla Keke (Jeden kraj <3), dla Mesa zdaje się też.

Szkoda mi go strasznie, ale tez jestem trochę zły, ze tak się wjebał w te dragi. Pamietam, ze na slizgu zawsze miał metkę ziomka, ktory duzo eksperymentowal z dragami, ale jednocześnie ćpa "madrze". Niech to będzie przestroga dla innych, nie ma czegos takiego jak mądre ćpanie, to stąpanie po cienkim lodzie. Jestem zły tym bardziej, że zdaje się, że u niego to dragi powodowały problemy a nie na odwrót. Od kilku lat to juz wiadomo, choroba, dlatego mimo wszystko mocno współczuję, szczególnie rodzinie i znajomym, bo z tego co czytam i czytalem kiedys, byl bardzo fajnym człowiekiem.

Przyznam, że gdzieś tam w środku przewidywałem taki lub podobny obrót spraw, ale po cichu liczyłem, że się ogarnie.

Spoczywaj w pokoju Zioło
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
Awatar użytkownika
Serdecznosci

Post autor: Serdecznosci »

Jebane narkotyki. Kolejny dobry chłopak i świetny raper. Co za pojebane czasy. Brak słów. Spoczywaj w pokoju.
Awatar użytkownika
ghost

Post autor: ghost »

cloud pisze: 21 paź 2019, 21:46 Obrazek
co to za forum
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Hyperreal
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Forum dla ćpunów
Powinno się to drukować i w szkołach pokazywać ilu użytkowników forum o prochach już jest w piachu.
https://hyperreal.info/talk/narkopolia- ... 25-60.html
Ostatnio zmieniony 22 paź 2019, 9:35 przez MalinowyJogurt, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kubinsky

Post autor: Kubinsky »

Po utworach takich jak "akceptacja" czy "eckhart" wydawało mi się, że ziółko jest ostatnią osobą która popełniłaby samobójstwo. Mimo swojego zamiłowania do używek gość wydawał się mieć poukładane w głowie. Chociaz nie wiem jak było przez ostatnie 2 lata.
A w tym poscie z proszeniem o hajs michał pisał cos w stylu "to będą pewnie moje ostatnie urodziny we wrocławiu". Wiadomo, że nie o to chodziło, ale..tak mi się przypomniało po prostu.
Wciąż jest mi smutno
jankes

Post autor: jankes »

Karkovsky pisze: 22 paź 2019, 9:19 O wiele bardziej ceniłem go jako producenta, zrobił kilka dobrych bitow dla Keke (Jeden kraj <3), dla Mesa zdaje się też.
Jeden kraj, Nigdy dość, Ten zwykły we mnie, wszystko co zrobił na Rap i jego sobowtór Kidda, te wszystkie fajne luzaki typu Truskul, Eckhart czy GTA, eleganckie ruchanko sampli z twin peaks (https://www.youtube.com/watch?v=6Uk5CxZyNFY), dwie bardzo fajne podziemne płytki - mocny producent w kurwę to był.
Awatar użytkownika
the

Post autor: the »

Kupiłem Hip-Hop bo przeczytałem kilka jego postów na ślizgu, byłem w szoku jak dobrze, że się Zioła słucha, potem czekałem bardzo na CO. Przykra sprawa
Awatar użytkownika
retriakaretrox

Post autor: retriakaretrox »

MalinowyJogurt pisze: 22 paź 2019, 9:32 Forum dla ćpunów
Powinno się to drukować i w szkołach pokazywać ilu użytkowników forum o prochach już jest w piachu.
ja pierdole, przecież przeglądając te wpisy aż ciarki przechodzą, jak można wbijać się w to wszystko na własne życzenie..
Dla wszystkich których to tutaj interesuje.
r1ven / Clark nie żyje.
Przedawowal w nocy z 26/27. To było w naszą rocznicę.
Znaleźli nas następnego dnia ale tylko mnie udało się odratowac.
Ja się z wami tez żegnam.
rip zioło, niech rodzina się trzyma
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
jasminewolf

Post autor: jasminewolf »

retriakaretrox pisze: 22 paź 2019, 9:51
ja pierdole, przecież przeglądając te wpisy aż ciarki przechodzą, jak można wbijać się w to wszystko na własne życzenie..
Dla wszystkich których to tutaj interesuje.
r1ven / Clark nie żyje.
Przedawowal w nocy z 26/27. To było w naszą rocznicę.
Znaleźli nas następnego dnia ale tylko mnie udało się odratowac.
Ja się z wami tez żegnam.
rip zioło, niech rodzina się trzyma
ja kiedyś przegladałam cały ten temat po aferce z jakąś laską z wykopu i serio, większość ludzi tam to ok. 20 -23 lata :( albo helupa, speedballe, albo śmierć ze względu na bezobjawowe zapalenie płuc.

a chłopa szkoda, bo w swoim czasie talenciak maks, natomiast po tym co chłop wyczyniał nikt nie powinien być zdziwiony.
Ostatnio zmieniony 22 paź 2019, 15:00 przez jasminewolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
efzet

Post autor: efzet »

Eh. Słyszałem o nim już w 2012, ale zacząłem stopniowo sprawdzać dopiero jakoś w zeszłym roku. Zajarałem się mega i liczyłem, że jeszcze coś wyda. Szkoda chłopa.
Obrazek
Awatar użytkownika
KILLIE

Post autor: KILLIE »

Przypiąć to na główną tematu Używek. Tam przewiją się jakiś 16latek. Czytając to wszystko miałem ciary.

Szkoda Zioła. Nie znałem a wszystko co słyszałem brałem na pół. Szkoda, że to wszystko skończyło się w ten sposób. Niech mu ziemia lekką będzie.
2do5

Post autor: 2do5 »

Luxair pisze: 22 paź 2019, 9:10 Jak Wam przyjdzie do głowy bawić się w opioidy, przypomnijcie sobie o śmieszku Michale co mógł sobie robić hajs rapując i siekając bity topowym artystom a na własne życzenie poszedł na dno. RIP.
to to, producentem był mega ciekawym i uzdolnionym, mega stylówa, epka twin peaks to jedna z lepszych instrumentalnych rzeczy w Polsce, bardzo często wracam. Śpij dobrze Zioło
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

wow, wszedłem na hyperreal po kilku latach i to co tam piszą ci "ludzie" to masakra jakaś, to wszystko świadome wpierdalanie się w problemy i niszczenie psychiki, posty użytkownika ziołozioło - wow :shock:

zioloziolo pisze: Jak sobie teraz myślę, to tych pierwszych razów było kilka. Pierwsza palona - lipa. Pierwsza iv - lipa. Pierwsza iv w oporowej dawce 3 cwiar na raz - w końcu fajnie. Seta helu z Brzeskiej na skręcie z minimalną tolerka - rozpierdol, tylko cała bomba spędzona na udzielaniu rko, więc też wciąż nie to. Pierwszy raz poczułem hel jak Bóg przykazał po zacetylowaniu majki. Resztki bezetu rozpierdolily mi kończynę, ale w tym stanie mógłbym nawet czerpać przyjemność z amputacji.

palcie znicze i wstawiajcie smutne minki jakby jechał do pracy i spadł na niego fortepian
Ostatnio zmieniony 22 paź 2019, 11:05 przez wrubel, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
krychaj5

Post autor: krychaj5 »

Smutek :(
Lubię sobie na wiosnę/lato włączyć Rób Rzeczy, bardzo ubolewałem niedawno że się rozpadli, czytałem o sytuacji rapera Zioło i niestety wydarzyło się najgorsze.

Ktoś wyżej dobrze napisał, że nie ma czegoś takiego jak "mądre ćpanie", niech to będzie przestroga.
Awatar użytkownika
rakieta_rakieta

Post autor: rakieta_rakieta »

Kurwa, odpaliłem se hr, przeczytanie postów zioloziolo make me fookin sad. tak być kurwa nie powinno, jebani fani trainsportting którzy się kurwa niczego nie nauczyli. fak.
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
2ps__

Post autor: 2ps__ »

no jak ktos wiedzial co jest 5 to chyba nie mial watpliwosci jak to sie skonczy, dziwne ze dopiero teraz, rip

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

ODPOWIEDZ