Warny/Bany

Dział stworzony z myślą o użytkownikach oraz ich pomysłach związanych z rozwojem strony.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
przedszkolanek

Re: Warny/Bany

Post autor: przedszkolanek »

myron pisze: 03 lut 2025, 0:46 Skoro konkurs jest na długość, to przeciwnicy powinni być oburzeni tylko wtedy gdy, to dało mu przewagę w konkursie.
nie kolego, inni chcą wygrać, a pretekst do ujebania jest nieistotny, ważne żeby był skuteczny - prościej już nie podam
myron pisze: 03 lut 2025, 0:46 Jak dla Ciebie flexem jest zobrazowanie tego, że napisałem o setkach podejmowanych decyzji
myron pisze: 02 lut 2025, 13:42 xD chłopie co Ty myślisz, (...) cały dzień pracuję umysłowo, podejmuje setki decyzji
niech sobie potencjalny czytelnik sam określi, czy to brzmi jak flexowanie się czy nie

Dodano po 8 minutach 3 sekundach:
myron pisze: 03 lut 2025, 0:46 Sam jestem sobie szefem nie martw się o mój kibel
no szkoda, że nie zauważyłeś, że o to się akurat nie martwię, a uznaję, że ogarnięcie tego jest akurat adekwatne do twoich możliwości intelektualnych*
martwiłbym się o twoich pracowników/kontrahentów, gdybym ich znał, ale nie znam, to wyjebane

*może na wyrost, nwm
Awatar użytkownika
myron

Post autor: myron »

przedszkolanek pisze: no szkoda, że nie zauważyłeś, że o to się akurat nie martwię, a uznaję, że ogarnięcie tego jest akurat adekwatne do twoich możliwości intelektualnych
martwiłbym się o twoich pracowników/kontrahentów, gdybym ich znał, ale nie znam, to wyjebane
no szkoda, że nie zauważyłeś sarkazmu kolego, wielki humanisto :bowdown:

Próbujesz szczypać obrażając mój intelekt ale, to budzi uśmiech na mojej twarzy.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Youtube
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Awatar użytkownika
przedszkolanek

myron pisze: 03 lut 2025, 1:10 no szkoda, że nie zauważyłeś sarkazmu kolego, wielki humanisto
skąd w ogóle to naiwne założenie? tak jakby tu była jakaś binarność: widzisz - nie widzisz, można zwyczajnie sarkazm widzieć i go zignorować, to raz, a dwa taka nieudolna uszczypliwość, którą próbowałeś tam zaaplikować też o tobie coś mówi, niezależnie jaki to nie byłby trop stylistyczny
myron pisze: 03 lut 2025, 1:10mój intelekt ale,
chciałem w pierwszej chwili napisać, że interpunkcja też ci nie idzie, bo przecinek po ale to taki błąd, który popełniają te najmniej zdolne dzieci z klasy, ale to "intelekt ale" to chyba jednak jest jakaś nazwa własna, bo intelekt w ogóle to do ciebie tak średnio pasuje, więc pewnie ten jest jakiś specyficzny
Awatar użytkownika
myron

Post autor: myron »

Oj panie @przedszkolanek żeś wpadł w taką prostą pułapkę na pokazanie swojego charakteru.

Chciałem w pierwszej chwili poprawić, ale wiedziałem, że wielki humanista zaraz się przyjebie i będzie prowadził wywód kontynuacji obrazy mojego intelektu(lub według Ciebie jego ubytki), to błąd, który popełniają najbardziej niedowartościowane dzieci, bo dzięki temu czują się lepsi i mądrzejsi. Wszakże potrzeba poprawiania innych jest niesamowicie mocna, a wśród takich malutkich ludzi jak Ty jeszcze większa.

Mogę Ci życzyć jedynie dużo miłości, bo tego jak widać bardzo Ci brakuję, a tak wielka ilość postów obok Twojego avatara pozwala mi snuć domysły, że rzadko wychodzisz z domu, a to pierwszy krok by kogoś poznać.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Youtube
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Awatar użytkownika
przedszkolanek

a umiesz w ogóle coś więcej niż zabawa w echo?

i generalnie nie snuj domysłów, bo słabo ci tu wychodzi xd, acz o tyle udało się się trafić jak ślepej kurze, że aktualnie od paru dni siedzę w domu z infekcją
Smly
Zbanowany

Post autor: Smly »

Czy można prosić o bana miesięcznego bo piszę jakieś głupoty dla atencji a i tak mało kto odpisuje a nie mam samokontroli żeby przestać? Jeżeli nie można miesięcznego to nie chcę dłuższego, wiem że pewnie gdzieś w temacie pisze czy można ale długo szukać, pewnie nie można
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

ogarnij się koleś i nie dygaj na robocie
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

dobrze ci idzie stary nie przestawaj ja fan
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

zwyzywaj paru userów pilnie przestrzegających regulaminu, ja np. na złość ci nie zgłoszę postów
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Smly
Zbanowany

Spróbowałem zmienić hasło na losowe litery i cyfry i wysłać komuś żeby mi dał za parę dni jak poproszę ale nie zadziałało rozważę twój sposób phobos
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

twoje konto > profil > ustawienia konta > zmieniasz hasło na jakieś skomplikowane, to samo z mailem, ustawiasz jakieś fikcyjny którego nie zapamiętasz i możesz w spokoju myśleć nad kolejnym genialnym prowem
Smly
Zbanowany

No ale nie chciałem tracić konta tylko się opanować i pisać rzadziej posty po przerwie i mądrzejsze ale kontynuować bycie sobą bo nie jestem prowem
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Uprzejmie informuję, że nadrobiłem zgłoszenia w offtopicu za ostatni miesiąc z hakiem.

Proszę nie być dla siebie takimi kurwami.

Pozdrawiam!
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

beka z tych twoich warnów typie
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

To czemu bortwick jeszcze nie na banie?
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Z litości, tyle już lat ciągnie to bezbeckie prowo to niech ma nagrodę za poswięcenie
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Nie jestem pewien czy to OG twick, czy tzw. parody account jakie już bywały, więc nadrabiam kreację z lekkim spóźnieniem, bo jebany narzucił niezłe tempo postingu
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

to impostor, prawdziwy borowik uczy się teraz pilnie do matury, bo u palucha bez średniego nie przyjmują
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
pearl harbor
Zbanowany

Post autor: pearl harbor »

SWN pisze: 14 kwie 2025, 23:48 Nie jestem pewien czy to OG twick, czy tzw. parody account jakie już bywały, więc nadrabiam kreację z lekkim spóźnieniem, bo jebany narzucił niezłe tempo postingu
Proszę mnie nie obrażać. Które parody account cechowało taki inside knowledge jak pearl harbor? Mogę przytoczyć najwierniejsze fakty, jestem jedynym i niepowtarzalnym OG Bortwickiem. Ale to w ogóle fajnie brzmi. OG Bortwick.

Fakty są takie że Bortwick funkcjonuje w otoczeniu Ślizgawki od ponad 6 lat. Po tym czasie jasne jest że jest to legendarna postać. Nie wymagam od was mówienia mi na pan, wymagam elementarnego szacunku i wolności myśli i funkcjonowania. Tym bardziej, że swoją agresję ograniczyłem do minimum, szargając oczekiwania fanów, szargając reputację. Jestem dziś innym człowiekiem, można porozmawiać ze mną na każdy temat, bez zbędnych przepychanek. OG Bortwicka już nie ma i nie będzie ale Bortwick kolega z klatki obok co dzień dobry mówi na klatce? Jak najbardziej.

Pozdrawiam całą Ślizgawkę,
BOR4LIFE

Zapewne w Wielki Piątek nastąpi zbanowanie Bortwicka, niektórzy tutaj stawiają duży nacisk na ideologię i symbolikę.
Awatar użytkownika
camzat

Post autor: camzat »

Proponuję żeby odebrać modka dla tego jak mu tam..goginatora bo mu wali sodówa juz od władzy. Pozdrawiam lpc
ODPOWIEDZ