Sobota
Re: Sobota
i ziomki nie zapominajcie ze sobulek to jest zwykly przewlekly ukryty aktywny cpun a jego kobita to manipulatorka aferzystka ktora pisala lewy protokol zeznan na jongmena o czym sobulek sie nie pucuje w nutkach i siedzi cichutko jak mysz nie miki i przy heniutku ani mru mru kabaret w huj za krecenie afer wiadomo jak gdzie i co hehe a niedawno sie podszywala pod dziennikarke jakas pokurwiona zeby zlapac namiar na tego innego parowoza co w hiszpani siedzi zabunkrowany banda huja siebie warta ale wiecie z kim siedzicie przy stole
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
Bengal na poprzedniej to kombo na poczatku z exploitem i to z Marsylia cudowne i zapłakane że smiechu
- benzoabuser
- Zbanowany
niech bengal założy jakiś kościół jak wielebny jones

znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
ten post bengala gigant ale on o tym wie co tam wyprodukował w swojej stajni i jest pewnie dumny, niemniej mocarny i to są złote usta a nie jakieś akcje wypierdków z 35 stron minimum
A i w tym dissie Jongmena, przejebane zakończenie od uwielbianego Roberta_RS77
SOBOTA FLO KONSPIRACYJNY WĄCHACZU PAŁ I DUP
POBAW SIE SZMINĄ I NIE ZACZEPIAJ SPORTOWYCH ZAKAPIORÓW, CIĄGNIJ KICHE SZPAGACIARZU JEDEN

SOBOTA FLO KONSPIRACYJNY WĄCHACZU PAŁ I DUP
POBAW SIE SZMINĄ I NIE ZACZEPIAJ SPORTOWYCH ZAKAPIORÓW, CIĄGNIJ KICHE SZPAGACIARZU JEDEN
nie zaczepiaj sportowych zakapiorów

świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Nie mogę z tego jaką pizda jest Rest xd. Chyba że ktoś mnie poprawi, i to jednak nie jest on, ale na 99% w przed ostatniej scenie, on tam stoi z tymi gitami, tak po prawej stronie. Trochę się wyróżnia bo gdy wszyscy krzycza "jebać sobotę", to on stoi jak jakiś glut, i pozuje na twardziela z poważną miną, a efekt jest taki że wyglądał jakby najebal w gacie xd. Jaki to jest przechuj to nie mam pytań
Mnie jakoś bardzo nie dziwi że dorosły chłop jest zażenowany tym przedstawieniem, ale z drugiej strony na co liczył wbijając na plan klipu.
Rest to ten, co go Maserak w ringu wyjaśnił?
Rest to ten, co go Maserak w ringu wyjaśnił?
Sobota powoli robi się polskim 6ix9ine i jestem ciekaw co będzie dalej z tym rozłamem wśród internetowych gangsterów, bo mnie bawią te akcje.
W ogóle ekipa Soboty wygląda jak jakieś nerdy z Pyrkona.
W ogóle ekipa Soboty wygląda jak jakieś nerdy z Pyrkona.
Dalsza część zeznań https://www.cgm.pl/news/zeznania-soboty ... d5vVDVCdC8
Nie pal jointów, nie pal wiader, pal aluminium i majkę czasem walnij w kabel
Daję tutaj, żeby nie trzeba było wchodzić na cgm.
I zaraz premiera: SOBOTA - DISS JONGMEN #LOCKDOWNCHALLENGE (UPS MORDO)
Spoiler

Sobota wjechał na bicie w stylu Miami Bass.
Tego się nie spodziewałem.
Tego się nie spodziewałem.
-
MalinowyJogurt
W tym wszystkim podoba mi się bezczelność Soboty. Jongmen ze swoimi sportowymi zakapiorami się wysila, pręży, wszyscy stoją sztywniutko i drą mordy, że 60, że go rozjebią a tu Sobuś sobie odpala taki bit każe im possać i na luzie sobie nawija