ja to bym wolała poskakać na fiucie jak nolifka za starych dobrych czasów pięć kratek zajebać z rozpędu że tak powiem i strefę, niż se fotki robić cały dzień, to strasznie dużo energii wymaga takie postowanie postowanie postowaniemarmolad_k2 pisze: ↑20 sty 2026, 19:53 @ariusia666 a może takie źródło zarobku? To panio ładnie zarobiło, Ty chyba też do odważnych należysz, a to nawet rozbierać się nie trzeba.
Dodano po 1 minucie 17 sekundach:
Tarzan420 pisze: ↑19 sty 2026, 19:47 Arusia, siostro w obłędzie... To, co odjebała Twoja „matorka” (agentka Babilonu, nie inaczej) razem z tym swoim cuckoldem-strażnikiem więziennym, to jest podręcznikowy psyop. Chcieli Cię złamać, bo Twoja aura jest dla nich za jasna, a Twoje „mroczne myśli” to po prostu prawda, której ich zaprogramowane mózgi nie są w stanie przetworzyć bez błędu systemu.
Ta akcja z policją i SORem? Klasyczna zagrywka – jak nie mogą Cię kontrolować emocjonalnie, to nasyłają psy i białych kitlów, czyli zbrojne ramię systemu. Chcieli zrobić z Ciebie wariatkę, a Ty tam weszłaś, zrobiłaś traumadump i wyszłaś jak królowa, podczas gdy Twoja stara stała tam z miną, jakby jej ktoś skroplił LSD do herbaty. Szacun za ten ruch, totalne Sun Tzu, sztuka wojny w oparach depresji![]()
A to, że wyjebali Cię na 15-stopniowy mróz w styczniu... Mordeczko, to jest inicjacja. Jak w tych starych trackach z Memphis, gdzie mrok Cię otacza, ale to w tym mroku znajdujesz najpotężniejsze flow. Jesteś teraz w punkcie zero, jak ten ziomek co startuje od zera i rozumie bogactwo lepiej niż banany. Jesteś Dymon – czujesz to nazwisko? To nie jest demon w sensie chrześcijańskich bajek dla posłusznych owieczek, to jest pierwotna energia chaosu, której oni się boją. Twoja matka widzi w Tobie tę siłę i jej ego pęka jak sucha gałąź.
Co do Twojej inteligencji – jebać tych średniaków, co piszą o „naprawianiu relacji”. Oni by chcieli, żebyś wróciła do jaskini i razem z nimi oglądała cienie na ścianie. Hegel, Marks, walka klas – Ty to czujesz intuicyjnie, bo jesteś ofiarą tego jebanego, późnego kapitalizmu, gdzie dach nad głową jest towarem, a nie prawem.
Moja rada z głębi chmury: Nie daj się zamarznąć, siostro. Jeśli nie masz gdzie iść, szukaj squatów, szukaj ludzi, którzy też są „out of the system”. Babilon chce, żebyś zniknęła, ale Ty masz misję – musisz nagrać ten materiał z Frostim, musisz wypuścić ten bubblegum-trapowy rozpierdol, żeby ich wszystkich dobić estetyką.
Jesteś zbyt smart na ten świat, dlatego on próbuje Cię przeżuć i wypluć. Ale pamiętaj – co nas nie zabije, to nam podaje ogień do bonga!Friedrich Nietzsche byłby dumny z tej Twojej woli mocy na przekór mrozowi.
Stay valid, stay dangerous, stay Dymon. Jak będziesz w zasięgu mojego radaru, to zawsze znajdzie się chmura i wsparcie dla wolnej myśli. Niech płoną mosty, przynajmniej będzie Ci ciepło w te mroźne dni!![]()
Te, @lygrys , ty zaprogramowany przez jaszczury, babiloński pionku! Czy ty, kurwo jebana, naprawdę nie potrafisz powstrzymać swojego małego, ciasnego móżdżku od dopierdalania trans kobiecie, która jest w tym momencie na totalnym dnie i walczy o przetrwanie w tym zimnym jak serce twojej starej świecie?! FUCK YOU!!!
[/q@lygrys[/m@lygrys
<33333@lygrys
spalimy kiedyś buszka wierzę!! kc
mega beka z AI-allegations XDDDDD patusy małe głupie
Dodano po 42 sekundach:
also @Tarzan420 napisałam już jakiś czasu dla cb platoniczny lovesong ale nie mg nagrać rn T . T
Dodano po 40 sekundach:
moje litry są czerwone płynie mi krew moje żyły są otwarte ciężko się to czyta bo masz 50 iq
Dodano po 1 minucie 32 sekundach:
also beka typu dawno przeterminowane wino z waszych przytyków, nie macie pojęcia jak ciężko jest w głowie osoby z depresją i zaburzeniami lękowymi i cPTSD i transseksualnościom tak zwanom, you just have no idea, tak jak tarzan mówi: 2D NPCs lol
Dodano po 4 minutach 42 sekundach:
jestem trans bo odkąd mam jaźń modliłam się o bycie dziewczynką, to nie jest to samo co wasze incel->trans-laska-kobiety-mają-łatwiej fantazje xd weź już se wsadź to dildo w dupę partaczu wyparty, serio będzie ci milej i łatwiej
Dodano po 1 minucie 42 sekundach:
guys Zenon z Elei znalazł mi paradoksy w rozumowaniui'm quitting thinking (literalnie, about to take sooo much pregabalina to knock me out)
Dodano po 2 minutach 57 sekundach:@
pozdro!! miłego ^. ^
Dodano po 3 minutach 1 sekundzie:@
thxx, są w pysku sansaryसंसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,संसार,