[beef] Kendrick Lamar vs Drake (bo J. Cole spierdolił jak Gołota)
Re: [beef] Kendrick Lamar vs Drake (bo J. Cole spierdolił jak Gołota)
W ogóle na Super Bowl Kendrick powinien zaprosić Pushe T i po Not Like Us wchodzi The Story Of Adddion. Koniec kariery
Każdy komu się wydaje że skrzat Kendrick ma jakiekolwiek szanse zastąpić Drake'a na topce sceny światowej bo podbił sobie zasięgi beefem
niech szuka lekarza.
Spoiler
Penwie nie bo po DAMN robi ultra nudna mid muzykę.
Drake w sumie też xd ale jednak dużo bardziej umie w trendy.
Co nie zmienia faktu że pomijając cała ta otoczkę komercyjno-medialna (i tego jak slepo murzyńskie community stoi za swoim "mesjaszem") w kategoriach stricte rapowych rozsmarowal go tak okrutnie jak chyba nikt nigdy + ciągle ciągnie za sobą jego truchło.
Drake w sumie też xd ale jednak dużo bardziej umie w trendy.
Co nie zmienia faktu że pomijając cała ta otoczkę komercyjno-medialna (i tego jak slepo murzyńskie community stoi za swoim "mesjaszem") w kategoriach stricte rapowych rozsmarowal go tak okrutnie jak chyba nikt nigdy + ciągle ciągnie za sobą jego truchło.
tekstowo owszem jeśli chodzi o rapping i flow niekoniecznie
tzn Kendrick ma większe możliwości ale nie nazwałbym tego rozsmarowaniem bo Drake też bardzo dobrze nawija
tutaj dobrze daje na drillu nawet z podrabianym akcentem
ale zabawne że w Polsce mamy takiego Żabsona który zjada jednego i drugiego jeśli chodzi o flow i nawijke
tzn Kendrick ma większe możliwości ale nie nazwałbym tego rozsmarowaniem bo Drake też bardzo dobrze nawija
tutaj dobrze daje na drillu nawet z podrabianym akcentem
ale zabawne że w Polsce mamy takiego Żabsona który zjada jednego i drugiego jeśli chodzi o flow i nawijke
- ConeyIsland
Co tu się dzieje w ostatnich postach, dajcie spokój
Drake to zajebisty raper ale tupak lepszy, z lepszym flow.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
- ConeyIsland
No i miał przekaz a przecież w hip hopie chodzi o jakiś przekaz
No co ty przecież Drizzy nie może być tak pociśnięty no bo kto będzie tak promował nowych, młodych i utalentowanych artystów jak nie Drizzy
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
najgorszy halftime show od Maroon 5 w 2019
W końcu może ludzie otrzeźwieją po tym występie i przyznają że Drake wygrał beef i dostrzegą jaki irytujący jest Kendrick i jak chujowy jego ostatni album itd
Swoją drogą szkoda że nikt nie zabił kendricka w trakcie tego beefu
Swoją drogą szkoda że nikt nie zabił kendricka w trakcie tego beefu
To prawda. Żadnych efektów specjalnych, wybuchów i Fiftiego zwisającego z sufitu
Czemu życzycie śmierci normalnemu czarnemu ziomkowi, który propaguje kulturę hip hop, a wspieracie pedofila kłującego się lekami na odchudzanie?
to był żart pedofilu
Ej ale dlaczego mnie tak nazywasz? Ja Ci zadałem normalne pytanie oparte o treść dissu. Żeby nazywać kogoś pedofilem musisz mieć dowód jak np. Drake robiący wieczorem dwuznaczne zdjęcia w swoim domu nieletniej wówczas Milly Bobby Brown.wrubel pisze: to był żart pedofilu
Jakbym zadał pytanie "co sądzisz o 3 zwrotce Not like US gdzie Kendrick punktuje Drake'a, że kupił sobie street credit w Atlancie a potem został zdissowany na płycie Future / Metro" to też byś mnie przezywał?
twój bożek niedawno grał do kotleta na grammys gdzie siedziało sporo prawdziwych pedofili, jakie to są te "dwuznaczne zdjęcia" po których z czystym sumieniem możesz nazywać kogoś pedofilem? rzucasz takie słowa na luzie to ja też sobie pozwoliłem, chyba rozumiesz
możesz sobie myśleć że kupił street credit nawet i w toronto
możesz sobie myśleć że kupił street credit nawet i w toronto
Tutaj screen wywiadu Millie. IMO nie każdy normlany 31 latek pisze z 14 latką.wrubel pisze:jakie to są te "dwuznaczne zdjęcia" po których z czystym sumieniem możesz nazywać kogoś pedofilem? rzucasz takie słowa na luzie to ja też sobie pozwoliłem, chyba rozumiesz
tu coś tam było
Jeśli ktoś miałby być "moim bożkiem" to byłby to Ghostface, Dj Premier albo B.I.G. Z nowych graczy to bardziej Vince Staples. Ale to i tak nie ten status co u Ciebie, że wstawiam go w awatar.wrubel pisze:twój bożek
Mój głos jest za Kendrickiem bo to jest hip hop kultywujący tradycje muzyczną, a nie nastawiony tylko na profit produkt.
wybrać nudziarza kendricka ponad Lil Wayne w Nowym Orleanie 
Bity -> https://8thhood.beatstars.com/music/tracks
Sound Kityy -> https://8thhood.beatstars.com/sound-kits
Remixy -> https://www.youtube.com/playlist?list=P ... dFjIWf-qMn
Sound Kityy -> https://8thhood.beatstars.com/sound-kits
Remixy -> https://www.youtube.com/playlist?list=P ... dFjIWf-qMn
@wojtas Fakt, chociaż mogliby Mona Lisę zagrać razem. Ładnie by rozjebali.