moje pierwsze ojro, które tak dobrze pamiętam
Euro 2024
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ConeyIsland
Re: Euro 2024
a tak wrzucę, 18-letni rudzielec
- ConeyIsland
o panie, a co Baros wtedy wyczyniał... swój peak miał akurat tamtego pamiętnego, słonecznego lata 
- ConeyIsland
ale przypomnieli
i mój idol z dzieciństwa - van nistelrooy w ślicznych pomarańczowych ciuszkach 
van nistelrooya też lubiłem w chuj, chyba ostatni piłkarz united który zdobył moją sympatię
chodziło się wtedy co to euro było na boisko i grało w karne całą drabinkę z trzema innymi ziomalami - z każdej grupy wybieraliśmy po jednym zespole w odpowiedniej kolejności i graliśmy "mecze" ale tylko na jedenastki, zajebiste to czasy były
chodziło się wtedy co to euro było na boisko i grało w karne całą drabinkę z trzema innymi ziomalami - z każdej grupy wybieraliśmy po jednym zespole w odpowiedniej kolejności i graliśmy "mecze" ale tylko na jedenastki, zajebiste to czasy były
- ConeyIsland
w ogóle tamto lato, pod kątem piłkarskim, wspominam ultra zajebiście mimo że miałem 11 lat, bo nie dość że właśnie Ojro było grane to dopiero co skończyl się pojebany sezon LM i na boiskach było pełno "ej jestem makaay", "ej morientes, podaj do mnie, ja to DADO PRSO" 
Dziesięc lat temu, można by rzec, że dekada
Piękne czasy, u nas to samo Pirlo do Del Piero, Del Piero do Giulyego i golConeyIsland pisze: ↑12 cze 2024, 10:37 i na boiskach było pełno "ej jestem makaay", "ej morientes, podaj do mnie, ja to DADO PRSO"
No i najlepsza gra w jedynki
MalinowyJogurt 2
Euro 2004 to był jedyny turniej kiedy Anglia mogła coś ugrać, bo oni tam byli chyba serio najlepsi obok Czechów
gdyby nie brainfart Gerrarda w meczu z Francją wyszliby z pierwszego i pogoniliby tę grecką hołotę
gdyby nie brainfart Gerrarda w meczu z Francją wyszliby z pierwszego i pogoniliby tę grecką hołotę
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Ostatnio oglądałem skrót tego Holandia v Czechy i nadal top. Też dobrze wspominam ten turniej, pierwszy od którego obejrzałem wszystkie mecze, bo jednak w 2002 to mecze były w czasie lekcji w podstawówce i się oglądało na świetlicy albo leciało szybko na Polskę, a jeszcze poprzednie dwa turnieje tak bardzo nie pamiętam. No i w 2004 Roteiro zajebiście wyglądała, mam nawet miniaturkę tej piłki do teraz.
Obecne Euro będzie raczej pierwszym turniejem od 20 lat, w którym nie zobaczę kompletu meczów, bo na ten moment nie czuję żadnej zajawki a to już za 2 dni.
Obecne Euro będzie raczej pierwszym turniejem od 20 lat, w którym nie zobaczę kompletu meczów, bo na ten moment nie czuję żadnej zajawki a to już za 2 dni.
Ostatnio zmieniony 12 cze 2024, 14:05 przez potter, łącznie zmieniany 2 razy.
Najbardziej to tam odjebał Beckham. Z Francja zmarnował karnego na 2:0. Mieliby pierwsze miejsce w grupie. Potem zjebał kolejnego karnego w serii jedenastek z Portugalią, kolejnych 5 Anglików trafiło, a w Portugalii pomylił się Rui Costa.
Chociaż z Portugalią to chyba nie byli lepsi, ostatnio na TVP Sport był obszerny skrót tego spotkania i Portugalia więcej sytuacji miała.
Ale imo zostali przekreceni, bo gol Sola Campbella powinien być uznany.
Ogólnie absolutnie zajebisty mecz. To sprytne wykończenie Owena przy pierwszym golu, niesamowita bramka Rui Costy, Ricardo broniący karnego bez rękawic
Emre Can powołany w miejsce kontuzjowanego Pavlovica
Tak z ciekawości o co niektórym z was chodzi pisząc że ktoś odpadnie w 1/16 na Euro jak nawet nie ma tyle drużyn żeby faza 1/16 mogła mieć miejsce?
Tak z ciekawości o co niektórym z was chodzi pisząc że ktoś odpadnie w 1/16 na Euro jak nawet nie ma tyle drużyn żeby faza 1/16 mogła mieć miejsce?