Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
odpierdolil się ten mecz ale siwy musi to ogarnac bo niestety wzial ekipę drewnianych chłopczyków, michniewicz pod telefonem
kurwa jak dobrze, że pzpn odjebal kaszanę z tymi biletami i de facto nie dało się ich kupić inaczej niż z drugiej ręki z przebitka 200 procent, ja autentycznie chciałem wpaść na ten mecz
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
widac ze barak baller z serie a lyda sie zgadza opuszczone getry
Też chciałem jechać na ten mecz, zwłaszcza że mam rzut beretem, całe szczęście zapomniałem xD
Dżi pi es, jebał kadrę Polską pies
Na tę kadrę to chuj mnie to obchodzi w zasadzie
walone bony w koldre kotek na kolanach lezy i nie wiadomo czy to zaciąga tak ze stadionu czy spod kołdry
- Cz4rny1337
- Moderator
Może i nie gramy najlepiej ale za to gramy chujowo.
Ps. nie oglądam, bo dbam o swoje zdrowie
Ps. nie oglądam, bo dbam o swoje zdrowie
cyk
- rozklad_gaussa
teraz juz z gorki
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
dla pocieszenia przed jebaniem kadry jakby ktokolwiek niedzielny myslal ze lewandowski z barcelony i pioter robia nam high level kadrę daje do porównania wynik tych samych półek tylko na innych regałach - francja - holandia 4:0
Swiderski ostatnie 3 min wiexej zrobil niz Lewy w całym meczu
haha szykujcie się na 20 spotkań damiana szymańskiego w pierwszym składzie teraz, bo dobił rożnego z 3m przy 0:3 z czechami 
ale kurwa z czechami?
Bednarek sie zaraz rozpłacze