Co Ty pierdolisz xd. Tak jak wspomniał ktoś wyżej, nie wiesz jak to wygląda od środka. Chłop zasłużył przez ostatnie lata na normalne, albo nawet specjalne traktowanie. Mówi jak jest i tyle, potrzebuje nowego środowiska i zmiany na koniec kariery w poważnej piłce.
Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
https://linktr.ee/don_kebo
Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki juventino, liczę swoje palce.
Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki juventino, liczę swoje palce.
nie kumasz linijek świeżak
Rybus odchodzi z Lokomotivu, ciekawe czy do Ekstraklasy już [Legia?] czy będzie jeszcze chciał do Arabów/Turków czy czegoś takiego.
taa najpierw mówił że jest jednym z nich, że kołuje sobie obywatelstwo niemieckie i w reprezentacji będzie pudłował na pustą, a potem zwrot o 180 stopni. wracaj do niemiec löwusKebo pisze:Co Ty pierdolisz xd. Tak jak wspomniał ktoś wyżej, nie wiesz jak to wygląda od środka. Chłop zasłużył przez ostatnie lata na normalne, albo nawet specjalne traktowanie. Mówi jak jest i tyle, potrzebuje nowego środowiska i zmiany na koniec kariery w poważnej piłce.
Imo na ekstraklasę jest jeszcze za drogi i zbyt młody, z 2 sezony jeszcze moze za jakas sensowna pensje pograc
- Cz4rny1337
- Moderator
Sportsbild: This will be Marina Granovskaia's last transfer window for Chelsea. Her replacement is most like Andrea Berta of Atletico Madrid
Najgorzej
Najgorzej

Gattusso w valencii wtf
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Zaskakujący ruch, gattuso wydaje się twardo stąpającym po ziemi człowiekiem a idzie do takiego burdelu jebanego, dziwne dziwne
Rudiger oficjalnie w realu
Wszystko jest kawałem oraz żartem
I co on tam będzie robić?
Dembele do Chelsea to już oficjalnie jest?
Z Kounde chyba będą problemy.
Z Kounde chyba będą problemy.
- zemsta1camzata
Łunin chce na wypo iść
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
A ten cały Słonina to jak?
-
Bisclavret
CDS pisze, że Lukaku sam negocjuje z Chelsea swój transfer do Interu
ja pierdole jaki to jest ananas
Swoją drogą kupienie go za 85 milionów, sprzedane za 115 i ściągnięcie po roku na wypożyczenie to byłby chyba historyczny transfer xD
Swoją drogą kupienie go za 85 milionów, sprzedane za 115 i ściągnięcie po roku na wypożyczenie to byłby chyba historyczny transfer xD
To jest paranoja, ale jak on sobie coś we łbie umyśli to nie ma zmiłuj xd. Facet był nr 1 u nas, ale zapragnął powrotu do domu jak to nazwał, całował herb itd. a jak kolejny raz się przekonał, że Anglia nie dla niego tym bardziej przy kombinacyjnej grze zespołu Tuchela to się zaczęła jazda w mediach a teraz ten cyrk. Ogólnie ciężko, żeby nowy właściciel Chelsea sobie pozwolił na taką wtopę wizerunkową na start, jednak z niewolnika nie ma pracownika.Bisclavret pisze: ↑03 cze 2022, 9:59 CDS pisze, że Lukaku sam negocjuje z Chelsea swój transfer do Interu ja pierdole jaki to jest ananas
https://linktr.ee/don_kebo
- Cz4rny1337
- Moderator
Lacazette oficjalnie odszedł z Arsenalu, powrót do Lyonu blisko.
dawać jeszcze Tolisso i Umtitiego
jakies wiadomosci kto w liwerpurzu za mane? ostatnio mało przy kąkuterze czasu spedzam i nie na bierząco jestem
a tak z innej beczki, peter lim i gennaro gattuso to ZDECYDOWANIE nie jest match made in heaven. pierdolnie jak nic
a tak z innej beczki, peter lim i gennaro gattuso to ZDECYDOWANIE nie jest match made in heaven. pierdolnie jak nic
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫