Sentino
Re: Sentino
Będziesz kąpany, jebać step records
niesamowite show dzisiaj
brokulll wrogiem numer 1
brokulll wrogiem numer 1
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
- BeneteDeDio
Hahahahah oni w tym Opolu Białymstoku czy gdzie te kurwy z krok rekords się chowają, to dobrze się czują? Nikt by się nie zgodził na taki układ. Co oni myśleli, że sentino jest tak zdesperowany, że zgodzi się na takie gówno XD?
jego lajwy to jedna z najlepszych rzeczy w polskim rapie
ogladalem pare minut wiec pewnie cos przegapilem, ale z tego fragmentu wynika, ze z etapu podpisywania ugody i zamykania sprawy wracamy do etapu JEBAAAAC STEP RECORDS. a dlaczego? bo ponoc chcieli mu zamknac usta i zabronic odpowiedzi na diss. na ktory, jak sam juz jakis czas temu przyznawal, i tak nie mial zamiaru odpowiedziec, ale to taki tam niepasujacy szczegol tylko, wyjebane, kazda wymowka dobra
ogladalem pare minut wiec pewnie cos przegapilem, ale z tego fragmentu wynika, ze z etapu podpisywania ugody i zamykania sprawy wracamy do etapu JEBAAAAC STEP RECORDS. a dlaczego? bo ponoc chcieli mu zamknac usta i zabronic odpowiedzi na diss. na ktory, jak sam juz jakis czas temu przyznawal, i tak nie mial zamiaru odpowiedziec, ale to taki tam niepasujacy szczegol tylko, wyjebane, kazda wymowka dobra
nie wierzę, że byli w stanie sobie wyobrazić inną reakcję po takim zapisie w aneksie
Ale problemem nie jest ten "diss" bezzebnych żuli spod zabki, tylko to że w przyszłości sex records mogłoby sobie z niego zbijać ile wlezie a on nie mógłby ich nawet zwyzywać na live, czaisz
Jest jeszcze opcja że Seba ciśnie farmazon
No a po co miałby to robić? Inb4 bo go nie stać ;pp
macie całego live gdzie gada że nie będzie płacić
- BeneteDeDio
step records zawsze mi się wydawało taką typową chłopską wytwórnią przyjmującą do siebie z małymi wyjątkami ludzi typu sztywny albo kreujący się na takiego i sami też takich grali żeby ich tylko zrobić na nich hajs bo "no co ty mordeczko ja bym Cię przekręcił?" cała ta maniera tych teledysków z chujowymi podpisami, klipów typu trudne sprawy i zjebanego marketingu wywoływała we mnie zawsze poczucie że mam tu do czynienia z wytwórnią z bazaru, jebać
pojezdzilem po hiszpanii, powyzywalem szynola kroka step i brokula zajebiscie sie ogladalo
hindus dobry ziomek
No beka w chuj, robisz szoty i wrzucasz je na swój kanał yt i chcesz na tym zarabiać czy o co chodzi? Na niepełnosprawnym umysłowo człowieku?
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
on powiedział, że jedyna osoba z krok rekords która jest w porządku wobec pana Alvareza to Kaczy Proceder? bo go ścięło i nie wiem czy szanujemy czy szkalujemy
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
- BeneteDeDio
- benzoabuser
- Zbanowany
Senti idź w streamerke i dodaj jakiś nowy conetent typu robienie kawałków od podstaw na żywo czy testowanie tematu cbd, możesz wlecieć też na jakąś nową platformę np. yt. Jeszcze bym widział ogrywanie gierek typu mafia czy gta vice city czy potyczki online w szachy gdzie wkurwiasz się na oponenta, który zakłada ci szewczyka przy okazji popijając 20 letnią whiskey
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION