Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Czemu De Vrij i Skriniar siedzą na ławie, a gra Darmian. Nie śledzę włoskiej, jakieś kontuzje? Albo zjazd formy Holendra jakiś duży?
Skriniar za kare bo latem do PSG idzie
-
Bisclavret
De vrij mega zjazd (już w zeszłym sezonie było słabo) a skriniar wraca po kontuzji
Dodano po 2 minutach 26 sekundach:
Wchodzi niezawodny DD, czyżby za Darmiana który gra na jego nominalnej pozycji i ma żółta kartkę? Otóż nie, za lewego wahadłowego. Czego kurwa nie rozumiesz?
Dodano po 2 minutach 26 sekundach:
Wchodzi niezawodny DD, czyżby za Darmiana który gra na jego nominalnej pozycji i ma żółta kartkę? Otóż nie, za lewego wahadłowego. Czego kurwa nie rozumiesz?
Jebany sędzia jeszcze im dwie minuty doliczył żeby ich Kevinek dobił tym huknieciem 
obrzydliwy haland ponabijal sobie goli na ciumciokach z lipska, jak trafią na bayern w ćwierćfinale to znowu skończy się na max 10 kontaktach z piłką i jednym strzale w trybuny
- Cz4rny1337
- Moderator
gdzie bramki ogladacie jak reddit z rowera zrzucony
Gift Orban to jakiś nowy bóg futbolu? 4 bramki w weekend w lidze belgijskiej, dziś hat-trick w 4 minuty w LKE
Real Madryt: Courtois; Carvajal, Militão, Rüdiger, Nacho; Camavinga, Kroos, Modrić, Valverde; Vinícius i Benzema
Ławka: Łunin; Vallejo, Odriozola, Lucas, Mendy, Tchouaméni, Ceballos, Hazard, Asensio, Rodrygo, Mariano oraz Álvaro
Liverpool FC: Alisson; Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Milner; Jota, Gakpo, Salah i Núñez
Ławka: Adrian i Kelleher; Gomez, Matip, Tsimikas, Williams, Keïta, Jones, Oxlade-Chamberlain, Elliott, Carvalho oraz Firmino
Valverde na prawym skrzydle znów
Ile można do chuja
Ławka: Łunin; Vallejo, Odriozola, Lucas, Mendy, Tchouaméni, Ceballos, Hazard, Asensio, Rodrygo, Mariano oraz Álvaro
Liverpool FC: Alisson; Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Milner; Jota, Gakpo, Salah i Núñez
Ławka: Adrian i Kelleher; Gomez, Matip, Tsimikas, Williams, Keïta, Jones, Oxlade-Chamberlain, Elliott, Carvalho oraz Firmino
Valverde na prawym skrzydle znów
Fabinho i Milner w double pivocie, jasny chuj xD
ale będzie meczycho haha
liverpurz musisz
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Mitoma byku 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka