Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
mateusz borek spróbuj się nie skompromitować czellen *impossible*
co tam bylo w ogole w tym smsie? bo umknelo mi to
a borek wiadomo, idiota
a borek wiadomo, idiota
apropo tego idioty jeszcze
Borka chyba dupa piecze, że Lewy poszedł do Święcickiego i całość poszła w meczykach.
- ConeyIsland
no ba. święty dostał wywiad życia, wszędzie o nim trąbią. borasa boli, że teraz świętego właśnie przedstawia się (czy słusznie? nie wiem) jako #1 dziennikarza piłkarskiego w Polsce.
eh ale jak to nie da się zrobić światowej sławy na wywiadach z olkiem kłakiem????
wyrok na mateusza swiecickiego zostal wydany
lewego to małolaty w barcy rozstawiają jak chcą
spróbowałby to ten cały gabi zrobić z byle polskim piłkarzem o imieniu radosław, to by go zabrali z miejsca zdarzenia w czarnym, plastikowym worku
spróbowałby to ten cały gabi zrobić z byle polskim piłkarzem o imieniu radosław, to by go zabrali z miejsca zdarzenia w czarnym, plastikowym worku
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
za to kamil glik by na luzie spróbował ustawić tego ciumciokowatego bobka, w końcu aż kipi odeń charyzmą nie no co ja pierdolę zająłby się pan kamil najwyżej polajkowaniem jakiegoś tweeta na twitterze i pora na csa tj na cokolwiek tam herr kamila glücka rajcuje
Ciekawe gdzie był charakter i osobowość Glika jak najebany spadł ze schodów i osłabił reprezentację na mundialu.
Wywiadu jeszcze nie oglądałem, ale co do tego filmiku abstrahujac od Roberta to jak dobrze że Sergio Ramos wraca do Sevilli, oby mu się gen z Realu włączył i trochę pokory tego Gaviego nauczyl
- Bunnymen77
Sluchalem wczoraj w aucie, bo mialem traskę do walnięcia. Większość przytyków, które kieruje w stronę drużyny to dotyczy jego samego, gość jest idealny. Wywiad ustawka pijarowa, dobrze znał jeśli nie treści pytań, to tematy jakie będą poruszane. Prowadzący chujowy, zamiast przycisnąć, dopytać, to przytakiwał. Jak lubilem Święcickiego to mnie wkurwił tym podejściem. Zresztą jak on nazywa dziennikarzami osoby, które same sobie newsy wymyślają, to to najlepiej o nim świadczy.
Dodano po 2 minutach 7 sekundach:
W ogole to lewy musi niezłą aurę gwiadorstwa i wielkiego pana mieć w mowie ciała i obracać się w kółku wzajemnej adoracji seniorów, że nikt nie chce z nim pogadać.
Dodano po 2 minutach 7 sekundach:
W ogole to lewy musi niezłą aurę gwiadorstwa i wielkiego pana mieć w mowie ciała i obracać się w kółku wzajemnej adoracji seniorów, że nikt nie chce z nim pogadać.
lecimy
Spoiler
- Bunnymen77
nie no, odpowiedz na to 1 pytanie, bezczelny jest 
Lewus do 23 wczoraj zapierdalal na mój kupon, a dziś siedzi na konfie, cyborg.
Dodano po 21 minutach 9 sekundach:
Grabara out Bułka in
Dodano po 21 minutach 9 sekundach:
Grabara out Bułka in
- bialyjelen
haha boras co za turbocep
sztyc pisze: ↑04 wrz 2023, 14:56 lewego to małolaty w barcy rozstawiają jak chcą
https://twitter.com/kzvsky/status/16985 ... qawIg&s=19
ehhhh
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag