Hot 16 Challenge #2 (2020)
- przedszkolanek
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Ostatnio zmieniony 08 maja 2020, 20:56 przez przedszkolanek, łącznie zmieniany 1 raz.
mial przedtem swoja zbiorke na ktora 100k wplacil
Ej pytam całkiem serio kim jest ten friz? Kiedyś widziałem jakiś vlog jego to Youtuber? Serio kto to Kurwa jest? Niesamowity zasięg gość zrobi milion w godzinę
- Cz4rny1337
- Moderator
- przedszkolanek
@przedszkolanek zrobi xD te wyswietlenia nie aktualizuja sie tak jak powinny i tylko w panelu widac rzeczywista liczbe
@Sialala numerem jeden stał się w marcu 2019 gdy przeprowadził się ze swoją tytułową „ekipą” do domu i tam krecil codziennie filmiki z robienia roznych rzeczy (turnieje, budowanie czegos, czy „zwykle” vlogi)
Aktualnie jest sezon drugi w LA gdzie np. Scigaja sie w majtasach z gory na ktorej jest snieg
Pytaj o co chcesz
@Sialala numerem jeden stał się w marcu 2019 gdy przeprowadził się ze swoją tytułową „ekipą” do domu i tam krecil codziennie filmiki z robienia roznych rzeczy (turnieje, budowanie czegos, czy „zwykle” vlogi)
Aktualnie jest sezon drugi w LA gdzie np. Scigaja sie w majtasach z gory na ktorej jest snieg
Pytaj o co chcesz
Ostatnio zmieniony 08 maja 2020, 21:02 przez dwupak, łącznie zmieniany 1 raz.
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
No ale z czego on jest znany, nie wiem rafonixa kojarzę rafstusa też Daniela magicala nie wiem no kojarzę tych jutubetow nawet Kurwa Kruszwila kojarze z jakichs zjebanych filmow ale ja nie wiem za chuj kto to ten typ.
odpal jego instagram czy kanał na YouTube to się dowiesz co nagrywa
Nie kojarzysz zapewne dlatego, że robi content pod młodszych, w kręgach do 15-16 lat jest mega znany.
- Farezowsky
Friz to youtuber który po prostu wziął wszystko z ameryki od Logana Paula, tylko w słabszym wydaniu i bardziej dla dzieciaków. Ostatnio robił tak że codziennie filmiki dodawał, no i z czasem coraz starsza młodzież zaczęła go oglądać xDD
Nie czepiając się Friza, to miałem na myśli raperów jednak. Ok, jest z oficjalnej nitki, ale wiadomo, że choćby Friz nagrał zwrotkę ala Marian Lichtmann to by miał najwięcej wyświetleń.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
No i git. Dzięki chłopaki.
A Ty mefju zamknij że ta mordę, wejdę na instagram i co mi to da ze zobacze zdjecia? Jakiś Daniel magical byl znany z remontu, rafatus z patologii z ta swoją mirabela. Nie wiem z czego jest znany ten friz więc pytam, chłopaki odpowiedzieli i dziena.
A Ty mefju zamknij że ta mordę, wejdę na instagram i co mi to da ze zobacze zdjecia? Jakiś Daniel magical byl znany z remontu, rafatus z patologii z ta swoją mirabela. Nie wiem z czego jest znany ten friz więc pytam, chłopaki odpowiedzieli i dziena.
- przedszkolanek
olsza baaardzo ładna zwrotka, friz też jakoś bez cringu
Basically I'm tired of feeling sick and tired.
mr. polska jakie zajebiste nominacje

chociaż mógł jeszcze z riff raffem próbować w sumie xD
chociaż mógł jeszcze z riff raffem próbować w sumie xD