Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

2ps__

Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Post autor: 2ps__ »

kupilem xbox po raz pierwszy w życiu, co robić? xd kupuje game passa i gram w gry tak? ocb z tańszym gamepassem i jak piracić gierki
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

nie spiracisz, zostaje ci gamepass i granie w gierki albo jakieś zakupy gier przez VPN w argentynie (ty to akurat pewnie możesz bez vpna normalnie gościu kablem się podłączyć u jean huana alvareza)
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Luxair pisze: 22 lut 2024, 8:49 Już niebawem Planet of Lana na Switcha, czyli taki Inside w stylistyce Studio Ghibli, jaram się

Obrazek
Pograłem trochę, doszedłem do jaskiń - i nudy straszne. Zagadki prościutkie, nic w nich błyskotliwego. Ładna grafika (Flashback x Studio Ghibli x Zelda BOTW), ale ogólnie to nie ma porównania do klimatu porażającej beznadziei Limbo czy dystopijnego koszmaru Inside.
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
Stupid poor people, stupid poor people
They can't even afford food!
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

Manor Lords już wyszło!!!

Czy przez Game Passa da się grać na słabym kompie? To jest gra z chmury? Komp nowy ale grafika zintegrowana
nic na potem
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

nie odpowiem ci na zadne z tych pytan, ale banger
nawet nie wiem kiedy mi dwie godziny uciekly, a mam wrazenie ze dopiero jakis tutorial przeklikalem
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
Kalom

Post autor: Kalom »

kr0pka pisze: 26 kwie 2024, 18:31 Czy przez Game Passa da się grać na słabym kompie? To jest gra z chmury? Komp nowy ale grafika zintegrowana
nie, coś takiego ma geforce now np.
Awatar użytkownika
Esdoer

Post autor: Esdoer »

Jak to nie, w Game Passie tym droższym normalnie jest też Cloud Gaming. Nie testowałem na pc nigdy, ale szybkie googlowanie pokazuje, że powinno działać
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

Cloud Gaming nieźle śmiga. Serdecznie zapraszam, Adam Małysz.

Nie każda gra jest dostępna z chmury.
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

@trez jesteś w stanie sprawdzić u siebie czy Manor jest dostępny z chmury? Na 99% wydaje mi się, że tak - widziałem jakieś info na wulgarnym graczu ale nie używałem komputera do grania od wielu lat i jestem wykluczony informacyjnie xD
nic na potem
Awatar użytkownika
trez

Na cloud gaming tego nie ma. Może za jakiś czas trafi.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Streaming w Game Passie jest z konsol. Nie ma Manor Lords w tej chwili na konsolach, więc dopóki nie wyjdzie nie ma opcji, że będzie dostępne w chmurze.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
trez

No tak, bo tylko na padzie można grać. Nie pomyślałem o tym.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Ale sinusoida, przeczytałem post @kr0pka i mówię oooo w gejmpasie jest to sprawdzę szybciutko - a tu pustka, ni mo, mówię ehhh pewnie mu o chmurę chodziło i olałem dodałem do listy na kiedyś

A teraz patrzę i jest ale później dodali - prawie jakbym drugi raz w gejmpasie dostał
Obrazek
2ps__

Post autor: 2ps__ »

phobos pisze: 20 kwie 2024, 20:35 nie spiracisz, zostaje ci gamepass i granie w gierki albo jakieś zakupy gier przez VPN w argentynie (ty to akurat pewnie możesz bez vpna normalnie gościu kablem się podłączyć u jean huana alvareza)
kurde coś mi ziomek podkręcal, że konta się kupuje z daną gierką i można se tanio pykać w różne tytuły ciekawe,

ogólnie po raz 1 kupiłem xa zamiast ps, wcześniej od psxa twardo za sony [chociaż żaden ze mnie gracz, ogólnie gram baaardzo mało, co jakiś czas podjeżdzam do jakiejś gierki która teoretycznie może mi się spodobać i się od niej odbijam] i jestem w huj zadowolony bo ta biblioteka gier w porównianiu do obsranych trzech gierek na miecha na psplus robi robotę, jest w huj starych tytułow które chętnie stestuje, w huj nowych co wygladają zacnie, póki co napierdalam sobie w no man's sky i jest sztos, zajawka, raczej w żadną gierkę nie przegrałem tylu godzin od czasów jak detroit: become human było w psplus, czy jakiegoś crasha bandicoota, dodatkowo całkiem sporo gierek w które se mogę pograć z dupeczką typu coach multiplayer i nawet jeden jakiś horror baśniowy sama łyknęła w dwa dni przy podłej pogodzie jak ja pracowałem, ogólnie duży props ode mnie dla xbox game pass
Lidwin

Post autor: Lidwin »

Wchodzisz na https://www.gamivo.com/ znajdujesz sobie gierkę na xboxa (za grosze). Dostajesz klucz, przypisujesz przez VPN do swojego konta (najczęściej Argentyna) i grasz sobie na swoim profilu bez lewych kont. Ja baldura3 kupowałem coś za 30zł dzień po premierze. Teraz patrzyłem taki Red dean 2 za 12zł jest :)
F1 to królowa. Zawsze była.
Awatar użytkownika
insane

Post autor: insane »

no te ceny z gamivo to jak za czasów kupowania gierek na ps3 w 5 osób xD
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

Lidwin pisze: 30 kwie 2024, 12:09 Ja baldura3 kupowałem coś za 30zł dzień po premierze.
kuurwa, przypomnialo mi sie hogwarts legacy ktore kupilem na pc za 20zl w krypto ktore mi zalegalo na portfelu od ruskow dzien po premierze :lol: konto dzielone ale to bez roznicy. albo jak fallout 76 kiedy byla chujowy kupilem na promce oficjalnej za 30zl a pozniej go poaktualizowali i zaczalem grac i swietnie sie bawilem.
te gry to czasami dzisiaj nie takie drogie
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

no manor lords props za potencjał, ale grać się w to nie da, za dużo bugów typu materiały nie są transportowane mimo obsadzonych stanowisk, tu zboże nie rośnie nie wiadomo dlaczego, nie ma się co dziwić, bo to jakaś pre-alfa, zrobiłem refunda ale pograłem z 5 godzin, jak to wyjdzie w całej okazałości to będzie dojebana giereczka
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Kurwus ja dwa lapki z zintegrowaną grafiką i na razie jedynie rozmyślam o tej grze. Wulgarny gracz pisał na profilu że gra w wersji beta ma mniej bugów niż niejedna alfa także ciekawe spostrzeżenia
nic na potem
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

nie no, jako całość to już jest nieźle doszlifowane, tylko niestety przy takiej grze najgłupszy bug może zamknąć całą rozgrywkę, bo całe łańcuchy dostaw sypią się jak domek z kart, to tak jakby ci bug blokował postęp w queście, ciężko pokazywać to na youtube w sposób memiczny jak T-pose na motorze w CP2077, ale rozgrywkę uwala, grasz 2h i nagle twoja wioska pada z głodu bo pszenica leży w bazie i młyn jej nie mieli nie wiadomo czemu, a po za tym tam po prostu brakuje contentu, niewiele da się robić prócz podstawowej rozbudowy wioski, ale na pewno wypuszczenie tego do demonstracji publicznej było dobrym ruchem, bo widać w chuj potencjału
ODPOWIEDZ