Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Wiadomo wszyscy chujowi tylko nie trener. I nikogo nie dziwi, że chłopy zaraz po przyjściu grali dobre minuty, potrenowali z Potterem 2 tygodnie i dostosowali się do chujni
Kocham, pozdrawiam
- ebismolarek
Wpadam poczytać fanclub czelsea, humor gituwa
o co wgl chodzi z ich ustawieniem się, ich kurwa nigdzie nie ma na tym boisku 
Potter rozdał peleryny niewidki
No ja nie wiem co im w szatni mówi, że tak chujowi są w drugich połowach. Chyba klika "rzuć butelką"
zamiast się niepotrzebnie stresować dawajcie do Płocka, zaskakujące fajne 0:0 tam jest póki co
Ofensywne zmiany w 80 minucie 
Jebać, nic tu się nie zmieni do lata
Najgorsze jest to, że ta kolejna runda LM chociaż byłaby do uratowania, a ci dalej tego parcha będą trzymać 
Kocham, pozdrawiam
bylo pewne ze zajebie bo go wywalilem w fpl za Darwina
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
kurwa to jest za mocne, czemu historia nie potoczyła sie minimalnie inaczej i to nie frank lampard jest tym trenerem który może dostawać na pizde od każdego i wypierdalac miliardy funtów na transfery tylko jakiś kurwa rudy pizdzielec
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ciekawe czy kadra Chelsea trafiłaby z pistoletu do człowieka z 3 razy na 100 strzałów. 
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Dawać Emmę z żenskiego teamu Chelsea, nawet ona ma więcej jaj niż ta ruda łamaga
Kocham, pozdrawiam
obecna czelsi wzięłaby ten pistolet i wsadziła sobie głęboko w dupe z zadowoleniem, a potem trener na konferencji by powiedział ze przynajmniej sie starali
- Cz4rny1337
- Moderator
Minuta do końca a komentator mówi, że zaryzykuje i powie że Tottenham wygra ten mecz, niebywały dzban
No jakbym miał taką chujozę jak @potter to też by mi się nie chciało starać.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
@@jAg
Zaraz znowu będziesz płakał, że karany za nic
Zaraz znowu będziesz płakał, że karany za nic
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground