Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
chuja tam a nie pożegnanie, wygramy i mejweni będą przekonani że to ich zasługa, bo od dawna mówili że nie rezygnuje się z takich liderów i w październiku Glikson na białym koniu też wróci do kadry
- ConeyIsland
Krychowiak się spłakał w mediach jak dziecko, że nikt do niego nie zadzwonił, więc mam nadzieję że to pożegnanie tego dziada. Jeśli serio go powołał Santos to jednak jest miękka faja i niech wypierdala.
pożegnać to go można w jakimś towarzyskim gównomeczu, a nie w eliminacjach = bez sensu powołanie
- genocidegeneral
weź ktoś obejrzyj i powiedz czy warto
- ConeyIsland
Dymu narobili fest. Onet huczy, meczyki huczą. Mówi że skorupski klamal i wszyscy byli w szoku. O kuleszy cos tam ze na pewnych stanowiskach wymaga sie klasy. Nie wiem nie oglądałem
I młodych pocisnal z kadry, a sam odejdzie z niej po Euro chyba, tyle wyniosłem ze streszczenia.
Oczywiście wszyscy winni na około tylko nie wielki Lewus. Po chuj on w ogóle do tego wraca teraz, tuż przed zgrupowaniem, świetna tam będzie atmosferka.
Oczywiście wszyscy winni na około tylko nie wielki Lewus. Po chuj on w ogóle do tego wraca teraz, tuż przed zgrupowaniem, świetna tam będzie atmosferka.
- ConeyIsland
Farerzy ich opierdolą, mocno kibicuję
Imo props, darli z niego łacha, że huja się odzywa, kapitan z pizdy, zero charakteru; to wjebal się i leci po ksywach. Tej kadrze trzeba wstrząsy i zgolić kurwa wonsy w pzpnie
cztery żubry i dwie kurwy
-
BouncedDuck5106
Niezly kapitan, Robert Cuckoldowski
A ja kibicuję, jak mówi, że chce znaleźć dobre rozwiązanie, nie tylko teraz dla tej reprezentacji, ale dla dobra piłki w przyszłości to mu wierzę, jedziesz Robert.
Tak wygląda człowiek, któremu zależy a jego cierpliwość została przekroczona.
Tak wygląda człowiek, któremu zależy a jego cierpliwość została przekroczona.
-
BouncedDuck5106
Zesrana a nie przekroczona. Robercik po raz kolejny się wybiela, wszyscy źli tylko nie on.
Skorupski wywiadu udzielił kilka miesięcy temu, trzeba było to od razu wyjaśniać a nie teraz przed kluczowymi meczami. To tak jakbyś się pokłócił z dziewczyną, temat by ucichł, po to byś po roku, wypomniał byś jej to na 80 urodzinach jej babci.
Skorupski wywiadu udzielił kilka miesięcy temu, trzeba było to od razu wyjaśniać a nie teraz przed kluczowymi meczami. To tak jakbyś się pokłócił z dziewczyną, temat by ucichł, po to byś po roku, wypomniał byś jej to na 80 urodzinach jej babci.
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2023, 17:42 przez BouncedDuck5106, łącznie zmieniany 1 raz.
- ConeyIsland
Gdyby usiadl ze swietym pol roku wczesniej to i tak byloby trochę pozno...ale kurwa wrzesien?
No ale w reprezentacji nadal jest hujnia, i czort wie, czy tam jakieś rozmowy w kuluarach nie były, które gówno przyniosły w skutkach. Lepiej późno wynieść gówno z gniazda niż wcale
cztery żubry i dwie kurwy
- ConeyIsland
Niby ta ale przyszedł w międzyczasie Szantusz to nie można bylo grubą krechą zakończyć tamte pato akcje?
Ja pierdole
Co za smród wokół kadry to głowa mała.
Co za smród wokół kadry to głowa mała.
- piernikowyskoczek
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- ConeyIsland
Dzisiaj obejrzałem całość. Dużo Robercik mówi o braku "osobowości" w reprezentacji i braku chęci wzięcia odpowiedzialności przez kolegów. O kucharskim mówi, że wyczuwał że jest z nim tylko dla siana więc chuja nagrał zawczasu i potem jak tamten go chciał udupić to ten mu przyjebał dowodami. O skorupskim, że skłamał w wywiadzie a potem się kolegom tłumaczył, że media źle zinterpretowały jego słowa. Kuleszy brak klasy. Akcja z meliną w samolocie to żenada w kutas. Chyba tyle w sumie.
na chuj ten wywiad teraz
nawet we wronkach mnie tak wcześnie nie budzily