Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Cz4rny1337
- Moderator
- nihil Novi
Re: Transfery
No niestety… Szkoda. IMO debil a decyzja. Rozumiem kwestie finansowe, ale to nie tak, że Real oferował mu jakieś grosze.
Chyba tylko kibice PSG i Barcy cieszą się z takiego obrotu sprawy, bo oglądać grajka tego kalibru w śmiesznej lidze francuskiej... Smutne.
Chyba tylko kibice PSG i Barcy cieszą się z takiego obrotu sprawy, bo oglądać grajka tego kalibru w śmiesznej lidze francuskiej... Smutne.
Sensei życia
Mega dziwny ruch, niby dopiero we wtorek po wizycie w Katarze Kylian skłaniał się bardziej ku PSG.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2022, 0:45 przez StpMorti, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bisclavret
no to psg to niestety troche marnowanie kariery w zamian za hajs z kosmosu
co to znaczy kurwa marnowanie kariery?
to celem kariery nie jest najebać jak najwięcej kwitu?
w dodatku jakby jakimś cudem mu się udało dowieźć puchar ligi mistrzów do paryża w ciągu tych 3 lat to będzie większą legendą niż jakby poszedł do realu i wygrał tam te 3-4 razy przez 10 lat czy ile tam jeszcze będzie miał ochotę grać
wiadomo że dla widzów chujowo bo francja to ściek do oglądania
ale w sumie to hiszpańska wiele lepsza pod tym względem nie jest
to celem kariery nie jest najebać jak najwięcej kwitu?
w dodatku jakby jakimś cudem mu się udało dowieźć puchar ligi mistrzów do paryża w ciągu tych 3 lat to będzie większą legendą niż jakby poszedł do realu i wygrał tam te 3-4 razy przez 10 lat czy ile tam jeszcze będzie miał ochotę grać
wiadomo że dla widzów chujowo bo francja to ściek do oglądania
ale w sumie to hiszpańska wiele lepsza pod tym względem nie jest
-
Bisclavret
ile będzie znaczyło bycie legenda PSG za 10 czy 20 lat, przecież wyłączając erę szejków to jest wybitnie nieutytulowany klub z osiągnięciami na arenie europejskiej na poziomie Sampdorii. Ok może być tak ze szejkowie będą pakować tyle kasy że w końcu PSG przestanie być traktowane w czołówce jak świeżak znany głównie z frajerskich porażek, ale z drugiej strony czy może też tak nie być? No może.
A poza tym nawet jeśli to i tak mówimy o hipotetycznej sytuacji gdzie przez najbliższe 3 lata Paryż zdobywa LM. Sam określiłeś to mianem cudu, szczególnie że na chwilę obecną ich główny pomysłem na to jest zatrudnienie wybitnego specjalisty od LM czyli Conte
W Realu taki piłkarz jak Mbappe miałby szansę zostać legenda całej dyscypliny jak wcześniej Zidane czy Cristiano, bo to okres spedzony w Madrycie dał im ich pozycję w historii piłki nożnej. W Paryżu może być tylko lokalnym gigantem, a i to wcale nie jest pewne.
No szkoda
A poza tym nawet jeśli to i tak mówimy o hipotetycznej sytuacji gdzie przez najbliższe 3 lata Paryż zdobywa LM. Sam określiłeś to mianem cudu, szczególnie że na chwilę obecną ich główny pomysłem na to jest zatrudnienie wybitnego specjalisty od LM czyli Conte
W Realu taki piłkarz jak Mbappe miałby szansę zostać legenda całej dyscypliny jak wcześniej Zidane czy Cristiano, bo to okres spedzony w Madrycie dał im ich pozycję w historii piłki nożnej. W Paryżu może być tylko lokalnym gigantem, a i to wcale nie jest pewne.
No szkoda
- Cz4rny1337
- Moderator
Kilka mediów podane że mbappe 300mln premii za podpis i 90mln netto za sezon 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Mbappe jak kiedys United z De Gea
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
-
genocidegeneral
Bez przesady, Real a PSG to nie jest jak różnica między Barceloną a Górnikiem Łęczna. Wiadomo, że PSG frajerzy, ale jak spojrzysz na skład to dawałbym większe szanse na zdominowanie światowej piłki w następnych latach właśnie im a nie Realowi. Sportowo to moze byc lepszy wybór (chyba ze pomoc Realu i Benzema, którzy maja milion lat pograją jeszcze kolejny milion), jedynie poziom ligi i tradycja klubu dużo mniejsza, ale w sumie chuj z tym
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
-
genocidegeneral
Beka z tej rozmowy Pereza i Mbappe puszczonej przez Pedrerola, "PSG zniszczyło twoje dziecięce marzenie" XD Typ przecież nie wybierał między Paryżem a bezdomnością, a Floro krzyczy "chociaż udawaj że on cię gwałci", no kurwa.
O czym ty pierdolisz co
Akurat Real zaczyna wymieniać tę pomoc i chyba mają więcej przyszłościowych zawodników niż PSGPiters pisze: ↑22 maja 2022, 12:16 Bez przesady, Real a PSG to nie jest jak różnica między Barceloną a Górnikiem Łęczna. Wiadomo, że PSG frajerzy, ale jak spojrzysz na skład to dawałbym większe szanse na zdominowanie światowej piłki w następnych latach właśnie im a nie Realowi. Sportowo to moze byc lepszy wybór (chyba ze pomoc Realu i Benzema, którzy maja milion lat pograją jeszcze kolejny milion), jedynie poziom ligi i tradycja klubu dużo mniejsza, ale w sumie chuj z tym
-
genocidegeneral
@Groszek w jaki sposób PSG zniszczyło marzenie Kyliana o grze w Realu
Ale on tam nie mówił tylko o psg
Wiadomo od tego debila pederola ale jest psem pereza
A tu mbappe w pozycji dyrektora sportowego
Wiadomo od tego debila pederola ale jest psem pereza
Po za tym podał że z Perezem gadali co 15 dni i ponad 10, dni temu zerwał kontaktZłamali jego pragnienie, nadzieję... To mieszanka wszystkiego: polityków, Kataru... Powiedzieliśmy ostatnio o tym, że Macron dzwonił do niego codziennie, by wpoić mu, że jest emblematem Francji, że musi zostać dla kraju, że jest wzorem dla każdego Francuza. To mogło go dotknąć.
A tu mbappe w pozycji dyrektora sportowego
RMC Sport
Mbappé o ostatecznej decyzji poinformował liderów PSG w czwartek, a umowę podpisał w piątek. Nowy kontrakt gwarantuje piłkarzowi najwyższe zarobki w zespole, ale także solidne gwarancje sportowe. To oznacza zmiany w zespole, ale także dyrekcji. Już w sobotę poinformowano dyrektora Leonardo, że zostaje zwolniony, a jego miejsce najpewniej zajmie Luis Campos, bliski przyjaciel rodziny Mbappé. W najbliższych dniach zwolniony zostanie także trener Mauricio Pochettino, a pierwszym szkoleniowcem, z jakim rozmawia klub, jest Zinédine Zidane.
Że coPiters pisze:chyba ze pomoc Realu i Benzema, którzy maja milion lat pograją jeszcze kolejny milion)
Modrić to wiadomo, ale Kroos 32, Casemiro 30, Valverde 23, Camavinga 19, i po tym co się odjebało wierzę w grube wejście po Tchoumaniego, 22. Co do Benzemy to właśnie Kylian w przyszłości mógł być jego zmiennikiem, bo 34 lata to też nie jest koniec piłkarskiego życia. O obronie nie wspominałeś ale też razem z bramką max 30 lat, więc nie mówimy tu o domu spokojnej starości.
vini-benzema-son
trzymajcie kciuki
trzymajcie kciuki
Son może grać na prawej?