Belmondo
Re: Belmondo
Spoko old belmondog
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
- yungXpaproch
fajny traczek, gdyby ten poczatek bylby refrenem i na koncu bylby powtorzony to by bylo w kurwe lepiej
szkoda tylko, że trwa minutę i naganie go zajęło pewnie z pół roku
nie najgorzej, nie najlepiej
dobre, tylko ta jakość
no i feat oczywiście do wyjebania.
no i feat oczywiście do wyjebania.
Świetne, czuć luz, oby tak dalej! 
- gods bidness
Widze, że wiekszość fanów jest już na takim etapie zauroczenia tym raperem, że wystarczy, żeby on nagrał minutową zwrotke na dyktafon w telefonie na jednej ścieżce z bitem, a tekstami typu pseudofreestyle, czyli daj mi kartke i idź po piwo, a ja w tym czasie jebne jakieś bezsensy do rymu. I nie powiem takie podejście zapewniło mu sukces i wiernych fanów, ale jestem zdania, że na dłuższą mete nie da sie utrzymać na tej scenie z takim podejściem.
- Rozpierdalator
podbijam @gods bidness , spoko ten track, chyba wszystkie ostatnie od niego dużo gorsze, ale żeby tak bardzo się jarać to nie wiem
moze, gdyby regularniej cos wrzucal to by sie przejadlo, zreszta belmondo jest troche poza scena i nie wydaje sie byc zainteresowany utrzymaniem na niej
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- marco_pantani
tylko kurwa krótkie i ten feat xD ja rozumiem że on nagrywa za hajs z featów i byle młody kopek może se z nim nagrać kawałek no ale kurwa bez przesady
zwracam honor
świetny feat, chociaż brakuje @mlodykopek, mam nadzieje ze na pelnej ep sie pojawi
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
Przepiękne

Senior cloud engineer
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
młody kmicic nie byłby sobą gdyby nie miał jakiegoś kasztana na ficzuringu
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
- syrop klonowy
Wtórne na maxa i zrobione ewidentnie na siłę, ale i tak z przyjemnością przesłuchałem. Czekam na resztę epki.
TYPIE KURWA ZROZUM TO ZE NIE JESTEM PEDAŁEM ZE ŚLIZGU JEB IE MNIE WASZE PSP I ZJEBANE FORUM EMA I SIE ODPIERDOL