Livescore Mundial 2026

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Re: Livescore Mundial 2026

Post autor: mateko »

Dobranoc
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Przecież chip jest w piłce więc trudno żeby oszukali, musiał musnąć chociaż nie widać tego
Awatar użytkownika
kid

Post autor: kid »

to po chuj to poszedl ogladac
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

ja pierdole, jeśli on serio tej piłki nie dotknął (a kurwa nie widziałem żeby dotknął) to zasada spalonego idzie do wymiany, że ma być tylko po twardym dotknięciu kurwa, a nie, że "piłkarz który spalił brał udział w akcji" co kurwa daje wolną rękę kurwom sędziowskim do interpretacji i ten by gwizdnął tak, a drugi kurwa tak. to jest zbrodnia, to jest kradzież.

Dodano po 30 sekundach:
potter pisze: dzisiaj, 3:12 Przecież chip jest w piłce więc trudno żeby oszukali
kid pisze: dzisiaj, 3:13 to po chuj to poszedl ogladac
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Ostatnio zmieniony 03 lip 2026, 3:16 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

druga połowa absolutnie wybitna i instant classic, może już nie być lepszej na mistrzostwach
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
Kali

Post autor: Kali »

musnęło po włosach i chuj spalony

ale co wydarłem morde o 3 to moje, szkoda Chorwacji, sami w drugiej polowie mieli wystarczająco dużo szans żeby coś jeszcze wcisnąć
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

Fani Chorwacji kiedy reprezentacja Chorwacji nie przechodzi po karnych w absurdalnych okolicznościach i murarce po raz 67:
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
Awatar użytkownika
baqlashan

czip srip, huja na niego kłade bo to jest jakiś wałek technologiczny

co do meczu zaś - chorwacja miała lepsze akcji w deycudającej fazie meczu, tj drugiej połowie.
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

nie ufam tej technologii
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

im dłużej oglądam piłkę, tym mniej rozumiem te przepisy, więc nie będę strugał eksperta, mogę powiedzieć tylko tyle, że
Spoiler
na dwoje babka wróżyła
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
Awatar użytkownika
kid

przepis tu jest taki jaki byl zawsze tylko kwestia ze probuja go egzekwowac na jakis skurveny sposob zmierzenia wszystkiego do czastek elementarnych co jest 1) niemozliwe 2) nihuja nie ma wspolnego z tym co widza pilkarze sedzia i widzowie
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

bez kitu, ta sytuacja będzie wspominana latami, nie do wykrycia ludzkim okiem i kamerami
Awatar użytkownika
baqlashan

wujot pisze: dzisiaj, 3:24kamerami
no w przyszłości jakieś super kamery z zoomem 16k ba pewno byłyby lepszym rozwiązaniem niż czipek sripek co musisz zawierzyć, że się nie pomylił i że nikt cię w huja nie robi, zamiast samemu naocznie to kurwa przyswoić jak człowiek. swoją drogą ciekawe jak ten cipek sripek sie zachowuje podczas soczystego knuckleballa co gwałtwonie zmienia rotacje w locie, no ciekaw jestem.
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

potter pisze: dzisiaj, 3:15
No ufając tej grafice z tego czipa to jest jakiś mikro dotyk faktycznie. To jest ta precyzja technologiczna w 2026 roku. 10 lat temu byłoby 2-2, ale spalony to spalony.
Awatar użytkownika
kid

baqlashan pisze: dzisiaj, 3:27 [

no w przyszłości jakieś super kamery z zoomem 16k ba pewno byłyby lepszym rozwiązaniem
ja bym poszedl w strone odwrotna to jest wrocil sie do epoki zdrowego rozsadku gdzie okazjonalnie byly bramki ze spalonych poprzeczki lamparta i reka diego i huj taki jest sport i tacy sa ludzie ale przynajmniej dalo sie sledzic ten sport bez ciaglego poczucia ze ktos cie robi w huja jakimis arbitralnie ustalonymi ramami obiektywnosci ktora gdzies sie przeciez konczy bo moze i sprawdzisz czy pilka dotknela mu wlosow i wytowrzyla hiperfale elektorstatyczna co wykazal WYKRES ale nie sprawdzisz czy np taki a taki kontakt zabolal lub nie zabolal i wytracil akurat z rownowagi tego a innego oponenta (a jak beda probowac i im czipy w kostki powsadzaja to sie juz w ogole nihuja nie bedzie dalo ogladac tych igrzysk dla pizdeczek)

Dodano po 3 minutach 5 sekundach:
to jest w ogole parodia ze miejscami to sedziowanie stara sie byc do przesady metodyczne ale juz np zegar to jak sie uwidzi i huj ze bylo 60 minut gry dolicze se 5 gwizne po 6:12 bo tak i naura
slony jestem bo bym obejrzal dogrywke tego meczu
ODPOWIEDZ