Sentino
Re: Sentino
Wszystko może być buttplugiem jeśli jesteś wystarczająco odważny
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
-
coldpu55lick
chciałem spróbować zrobić superową okładkę sentino ale to co wyszło kojarzy mi się z paluchem i step records xd
a ta w fazie początkowej bardziej mi się podoba i już bardziej z sentino się kojarzy moim zdaniem taki indiana jones trochę hmm

Spoiler

Spoiler

Zrób płynne przejście z ogona Feniksa do ściechy.
Z napisu Feniks zrób drugą ścieżkę, rożarzoną jak dopalający się węgiel.
Na całym biurku tylko cień pistoletu.
Z napisu Feniks zrób drugą ścieżkę, rożarzoną jak dopalający się węgiel.
Na całym biurku tylko cień pistoletu.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
Przede wszystkim jak już ustaliliśmy pistolet był SREBRNY
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Wiem od wspólnego znajomego, że TPS faktycznie może nie trafił do wora, bo to tylko taki zwrot, ale że został zgwałcony w celi przez jakichś dwóch zwyrodnialców, opowiadał o tym jego kolega z dzielnicy tzw. Zielonka (popytajcie sami), kilka lat leczył się psychiatrycznie po tym, no a potem jakoś stanął na nogi i rapował dalej, ale w kuluarach każdy o tym doskonale wie, nikt go też o to nie pyta, bo to drażliwy temat jak można się domyśleć, ale z perspektywy ZK został więziennym cwelem i raczej jego ponowna wizyka w ZK nie będzie dla niego przyjemna… Nie piszę tego złośliwie czy coś, tak po prostu wyszło, a TPS miał pecha, że trafił na silniejszych i nic nie mógł zrobić, sami sobie zadajcie pytanie czy jakby was dwóch zwyroli dorwało czy byście sie obronili, wątpię. Jeden może tak, ale dwóch to już kiepska sprawa. Nie śmieję się z tego, bo nie ma się z czego śmiać, dobry chłopaczyna miał pecha po prostu i tyle. A za co siedział? Za drobne kradzieże i rozbój. Pozdro dla kumatych.
Zapytajcie o Zielonkę (Tomek Z.) to jego kolega, ja nic nie muszę udowadniać, TPS miał po prostu pecha i źle trafił, ale sam też na ten los zasłużył swoim postępowaniem, że tam się w ogóle znalazł. Raczej pozdrowień do więzienia nie będzie słał w swoich klipach.
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
To cytat z Sebka?
Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- ebismolarek
Kurde brzmi jak zurom bardziej
brzmi jak śmieszna pasta z komentarzy na glamrapie
Ja słyszałem od starszego znajomego z Radomia, że TPS jak siedział w Warszawie to miał mocno przejebane i był nawet połamany. Z tego co wiem to chłopaki z Radomia kiedyś mieli chujnie w Warszawie jak siedzieli ale to moze jakiś forumowy git, by mógł więcej o tym napisać.
Śnieg Garbatym Nosom
-
coldpu55lick
Ale ta płytka będzie katowana latem.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
On chyba nie ma zamiaru nagrywać tego w takich warunkach? W sumie w przypadku naszego Latynosa dominacja genetyczna, to wszystko jest możliwe.
Snippet
Snippet
Oby tylko bity się nie pozmieniały, bo te dotychczasowe brzmią dobrze