Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
no jako bifor przed daniem głównym tj starciem mieleckiej Stali z Cracovią na Kałuży ujdzie
Tak mi się przypomniałopotter pisze: ↑12 lis 2022, 14:38 Ale kto by się spodziewał, że Kvaradonna stosował jakieś środki wpisane na listę zakazanych i Napoli na wszelki wypadek go woli odstawić żeby nie wpaść, oficjalnie mówiąc o bólu pleców. Ja myślałem, że po prostu nie ma różnicy między gruzińską ligą a Serie A i on serio taki dobry.
Ehhh Widzew zwycięstwo w doliczonym
Przecież ja tego z dupy nie wziąłem tylko pisał tak nasz były forumowicz, fan Napoli
Palomino był za to zawieszony. Może i jest czysty ten Kvara(nie śledziłem jak to się potoczyło) i to talent pokoleniowy, ale no strasznie łatwo przeskoczył z gruzińskiej do włoskiej i jest to fakt
Palomino był za to zawieszony. Może i jest czysty ten Kvara(nie śledziłem jak to się potoczyło) i to talent pokoleniowy, ale no strasznie łatwo przeskoczył z gruzińskiej do włoskiej i jest to fakt
Przecież on ponad 2 lata śmigał w Rubinie Kazań, do gruzińskiej wrócił tylko na pół roku po wybuchu wojny, więc co ty za bzdury wypisujesz.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Nie wiem, ja się nie znam na dopingu, tylko cytuje.
Porównuje go np z Mudrykiem, który widać że będzie miał problemy się odnaleźć w Chelsea, zresztą on chyba poza szybkimi nogami nie ma atutów, ale no jednak krócej pograł w tej ukraińskiej niż tamten w rosyjskiej, o czym zapomniałem (myślałem, że on tam tylko pół roku był przed wojną, co wtedy z Rakowem grali w tych rozjebanych koszulkach xD)
Dodano po 2 godzinach 32 minutach 21 sekundach:
Matty Cash wraca do podstawowej 11 Villi, Kiwiorek oczywiście ława w Arsenalu
Dodano po 45 minutach 13 sekundach:
I jest asysta, pięknie to odebrał i zagrał
Porównuje go np z Mudrykiem, który widać że będzie miał problemy się odnaleźć w Chelsea, zresztą on chyba poza szybkimi nogami nie ma atutów, ale no jednak krócej pograł w tej ukraińskiej niż tamten w rosyjskiej, o czym zapomniałem (myślałem, że on tam tylko pół roku był przed wojną, co wtedy z Rakowem grali w tych rozjebanych koszulkach xD)
Dodano po 2 godzinach 32 minutach 21 sekundach:
Matty Cash wraca do podstawowej 11 Villi, Kiwiorek oczywiście ława w Arsenalu
Dodano po 45 minutach 13 sekundach:
I jest asysta, pięknie to odebrał i zagrał
Dodano po 4 minutach 58 sekundach:
nketiah
Ale zajebał
Mings to jest taka ofiara losu
Mings to jest taka ofiara losu
Ostatnio zmieniony 18 lut 2023, 13:47 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Saka 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
kurwa ja w premier league pisalem zamiast tutaj
ale i tak nketiah wiekszym dzbanem ode mnie, prawda?
ale i tak nketiah wiekszym dzbanem ode mnie, prawda?
ale sklepali pięknie przepuścił to buendia*, ale ben white znowu objechany jak dziecko
Ostatnio zmieniony 18 lut 2023, 14:04 przez Kalom, łącznie zmieniany 1 raz.
Coutinho reaktywacja
Ale chujowa graja, wszystko leci na Sake i moze cos zrobi
Dodano po 1 minucie 55 sekundach:
Xhaka bez Jesusa jest tragiczny, ESR pls
Dodano po 1 minucie 55 sekundach:
Xhaka bez Jesusa jest tragiczny, ESR pls
wyglądają jakby chcieli mi spierdolić pierwsze wydarzenie na taśmie
ale chłopów zadyszka złapała
To bedzie kluczowy moment sezonu, jak sie nie podniosą w drugiej połowie to będzie dłuższy kryzys
Obrona to jest XD. Zinczenko jako rozgrywający to też nie jest pomysł godny człowieka posiadającego godność.
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground