Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
Bisclavret
Re: Ekstraklasa
Przepraszam za "wiem ale nie powiem" ale obiło mi się o uszy ze będzie jeszcze znacznie grubiej w temacie sympatycznego portgulaczyka, pamiętacie jak Jadczak zapowiedział bombę atomową? No to jeszcze jej nie było 
Nie wiem co to ma za znaczenie do jego postawy jako trenera, ale wiadomo że jak nie idzie to pismaki dostały jakiś sygnał do ataku z każdej możliwej strony żeby było dobre uzasadnienie dla zarządu, że nie mieli wyjścia i go wyjebali
- rozklad_gaussa
wlasnie dzwonia do niej w lidze minus
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Telefon do Pani adwokat Aleksandry w Lidzie Minus 
Feio sie ciśnie z jakimś leśnym dziadem sędziowskim w programie 
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
^ Też to odnotowałem, Lyczmański się spiął, Feio zabawna szpileczka xD
A Kosowski jak pod stołem pokazywał żeby się Liczmański uspokoił 
Dodano po 2 godzinach 48 minutach 28 sekundach:
Jeszcze ta typiara się wysypała, że jest fanką Jagiellonii i akurat przed tym meczem pucharowym temat nagłośniła, ciekawe. Zwłaszcza, że już Jaga miała za złe Legii, że nie poszła na zmianę terminu o jeden dzień.
Dodano po 2 godzinach 48 minutach 28 sekundach:
Jeszcze ta typiara się wysypała, że jest fanką Jagiellonii i akurat przed tym meczem pucharowym temat nagłośniła, ciekawe. Zwłaszcza, że już Jaga miała za złe Legii, że nie poszła na zmianę terminu o jeden dzień.
Oba łódzkie kluby bez trenera
I w obu się mówi o Magierze, dawać go jako trenera koordynatora reprezentacji Łodzi
Wesoło, fakt 
odkąd mąż pani adwokat się wyświetlił na twitterze jako kibic Jagi, to trudno mi do tego podchodzić na poważnie (a i tak było ciężko, zwłaszcza po tej weszlackiej szopce), natomiast bezsprzeczny fakt jest taki, że jeśli Rumcajs jest winien zarzucanych mu czynów, to nie powinien być trenerem Legii. w tym klubie nie przystoi, zwłaszcza po katastrofie z Kowalem, a potem Rzeźniczakiem
trójkąt bermudzki wola mokotów
Przypadkowo ta mecenas wywlekła to akurat teraz, mimo ze o sprawie wiadomo od dawna. Przypadkowo ta mecenas sympatyzuje z Jagiellonią i się z tym nie kryje. Przypadkowo jej chlop jest aktywnym kibicem druzyny spod Wasilkowa. Przypadkowo zaraz gramy z Jagiellonią.
Z tego co pisze owa mecenas, Feio odrzucil polubowne zalatwienie sprawy czyli chce sie z nimi pizgać w sądzie - moze dlatego ze jest niewinny. A moze dlatego ze ma taki charakter - nie wiadomo. Wiadomo natomiast ze poza tym ze chcą ustalic kto zrobił dziecko jakiejs babie to chyba nic wielkiego tam sie nie dzieje.
Przypominam, ze nasz były kapitan ruchał co popadnie, zostawiał jedną narzeczoną w ciąży dla innej i jakos sobie grał, funkcjonował i tyle. Czy Klub wtedy reagował?
Z tego co pisze owa mecenas, Feio odrzucil polubowne zalatwienie sprawy czyli chce sie z nimi pizgać w sądzie - moze dlatego ze jest niewinny. A moze dlatego ze ma taki charakter - nie wiadomo. Wiadomo natomiast ze poza tym ze chcą ustalic kto zrobił dziecko jakiejs babie to chyba nic wielkiego tam sie nie dzieje.
Przypominam, ze nasz były kapitan ruchał co popadnie, zostawiał jedną narzeczoną w ciąży dla innej i jakos sobie grał, funkcjonował i tyle. Czy Klub wtedy reagował?
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
- FruitOffTheWall
co mnie obchodzi w kogo zlał sie feio, on ma zlać molde w pucharach i chuj mnie to obchodzi
zajebisty materiał, polecanko dla e-świrów. Osobiście duży sentyment do tego sezonu bo to mój pierwszy który pamiętam
zajebisty materiał, polecanko dla e-świrów. Osobiście duży sentyment do tego sezonu bo to mój pierwszy który pamiętam
Spoiler
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
A jak myślicie kto jest najbardziej zagrożony wyłapaniem w tubę od niespotykanie spokojnego gonsalwego?
Na razie jest zimno, chodzi w kurtce, to trzyma ręce w kieszeniach, ale jak przyjdzie wiosna...
Na razie jest zimno, chodzi w kurtce, to trzyma ręce w kieszeniach, ale jak przyjdzie wiosna...
ciezary, bo gonzo to populista i najpredzej by przyjebal komus niepopularnemu wsrod kibicow, ale obecnie to chyba pan darek, a prezesa troche glupio lać
ale to też podupceniec nagrzany, więc imo może losowo wyskoczyć do największego sztabowca Jagi, którym będzie jakiś as z czarnym pasem w siedmiu różnych dyscyplinach
heh
Dodano po 1 godzinie 46 minutach 34 sekundach:
a Feio dostał 50k kary za słuszne nazwanie sędziego pajacem jebanym
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE