Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
Odwieczne pytanie ile lat to jeszcze jest young, dla mnie 25 letni Isak czy 24 letni Foden czy Haaland to nie powinni się łapać, u-23 jak najstarsi młodzieżowcy i tyle (albo nawet do lat 21 w momencie startu sezonu), no ale skoro już jest to pewnie wybór między Palmerem a Fodenem, co?
No i Mainoo kosztem np. Gordona to też jaja jakieś
- rozklad_gaussa
saliba i chuj
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- bialyjelen
Palmer imo, ciagnie za uszy Chelsea, a Foden jednak w rotacji
- ConeyIsland
Palmer, za wpływ na całą drużynę.
ja też dam na salibe zwłaszcza, że zagrał każdy mecz od początku do końca
No beka w chuj, prawie 25 letni Isak jako kandydant na młodzieżowca sezonupotter pisze: ↑09 maja 2024, 12:01 Odwieczne pytanie ile lat to jeszcze jest young, dla mnie 25 letni Isak czy 24 letni Foden czy Haaland to nie powinni się łapać, u-23 jak najstarsi młodzieżowcy i tyle (albo nawet do lat 21 w momencie startu sezonu), no ale skoro już jest to pewnie wybór między Palmerem a Fodenem, co?
Van Dick nad obrońcami Arsenalu : DDDD
VVD ponad Gabriela dramat xd do pewnego momentu myślałem, że Douglas Luiz będzie nominowany i również w 11 sezonu, ale trochę obniżył loty
- bloodyhell
1. palmer
2. odegaard
3. watkins
2. odegaard
3. watkins
- ConeyIsland
palmer, watkins, rice
Kurde no samą 6 ciężko wytypować, a co dopiero 3. Brak Rodriego i Saki w tym zestawieniu to również niezłe wtf. Ja bym poświęcił VVD oczywiście oraz Isaka
Gabriel i White byli w tym sezonie lepsi niż Saliba (który i tak zagrał pojebanie dobry sezon), ale wiadomo PR
Ode też był gorszy od Saki, tak naprawdę początek sezonu do listopada miał mega średnie
Dałbym chyba Watkinsa pierwszego, chłop ma największe G+A w lidze, a zrobił to bez karnych, a potem 2 z 3 Palmer/Rice/Foden, ciezko mi wybrać
Ode też był gorszy od Saki, tak naprawdę początek sezonu do listopada miał mega średnie
Dałbym chyba Watkinsa pierwszego, chłop ma największe G+A w lidze, a zrobił to bez karnych, a potem 2 z 3 Palmer/Rice/Foden, ciezko mi wybrać
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- ConeyIsland
Ode chyba nie zostanie wybrany bo miał jesień nieco słabszą.
Isak to chyba żarcik, szanujmy się.
Tak jak piszecie, Gabriel, znak większości, Saliba; w tym sezonie ofc.
Isak to chyba żarcik, szanujmy się.
Tak jak piszecie, Gabriel, znak większości, Saliba; w tym sezonie ofc.
Strasznie ciężki wybór z tym MVP. Palmer, Foden, Rodri - ktoś z tej trójki imo.
A jedenastka to chyba:
Vicario - Udogie, Gabriel, Van Dijk, White - Rodri, Rice - Foden, Palmer, Salah/Saka - Haaland/Watkins
Na bramce i LO bieda. Tego Odegaarda dobrze by było zmieścić, ale musiałby wjechać za Rice’a chyba, a moim zdaniem Anglik równiejszy.
A jedenastka to chyba:
Vicario - Udogie, Gabriel, Van Dijk, White - Rodri, Rice - Foden, Palmer, Salah/Saka - Haaland/Watkins
Na bramce i LO bieda. Tego Odegaarda dobrze by było zmieścić, ale musiałby wjechać za Rice’a chyba, a moim zdaniem Anglik równiejszy.
o jezu ja przyuważyłem teraz dopiero że Saliba to jest w młodym a nie w ogólnym, nie dali nikogo z obrony Arsenalu
co do jedenastki to się zgadzam poza tym że dwóch w obronie z Tottenhamu to gruba przesada
jakbym musiał wybierać to dałbym chyba tego Gvardiola za Udogie
co do jedenastki to się zgadzam poza tym że dwóch w obronie z Tottenhamu to gruba przesada
jakbym musiał wybierać to dałbym chyba tego Gvardiola za Udogie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Ja to w ogóle z uwagi na bogactwo w pomocy i ataku podczas obecnego sezonu ogarnął bym taktykę z 3 obrońcami, przy czym jeden byłby ściągnięty z PO ale wciąż ogarnięty na ŚO i równowaga w przyrodzie zachowana
Alisson
White - VVD - Gabriel
Rice - Rodri
Saka - Foden - Palmer
Watkins - Haaland
Za VVD mógłby być ewentualnie ktoś z dwójki Saliba/Branthwaite
Alisson trochę meczów opuścił wiadomo, ale na pozycji bramkarza bieda a o żadnych Rayach nie chce słyszeć jak sobie przypominam jego babole, może Vicario jakkolwiek sensowny, ale jednak nie
Haalanda bym chętnie usunął tylko jak zdobędzie króla strzelców to nie ma o czym gadać xD brak miejsca dla Salaha też dużo mówi o sile ofensywnej tego sezonu PL
No i tak jak gdzieś wcześniej wspominałem, miałem nadzieję że Douglasa Luiza z czystym sumieniem będę mógł gdzieś umieścić w takiej 11 po sezonie bo start i zima była petarda, ale obecnie lekko pod formą
Alisson
White - VVD - Gabriel
Rice - Rodri
Saka - Foden - Palmer
Watkins - Haaland
Za VVD mógłby być ewentualnie ktoś z dwójki Saliba/Branthwaite
Alisson trochę meczów opuścił wiadomo, ale na pozycji bramkarza bieda a o żadnych Rayach nie chce słyszeć jak sobie przypominam jego babole, może Vicario jakkolwiek sensowny, ale jednak nie
Haalanda bym chętnie usunął tylko jak zdobędzie króla strzelców to nie ma o czym gadać xD brak miejsca dla Salaha też dużo mówi o sile ofensywnej tego sezonu PL
No i tak jak gdzieś wcześniej wspominałem, miałem nadzieję że Douglasa Luiza z czystym sumieniem będę mógł gdzieś umieścić w takiej 11 po sezonie bo start i zima była petarda, ale obecnie lekko pod formą
Właśnie nie wiem co ludzie mają z tym Vicario nadal, jeszcze pierwsze pół roku spoko, ale no nie można bramkarzem sezonu uznać gościa, który przy każdym rzucie rożnym gdy ktoś stanie przed nim jest obsrany i puścił takich goli z 10. Generalnie jest to słaby sezon bramkarzy, w statystykach chyba Emi Martinez góruje, dużo czystych kont ma Raya, Pickford niezły sezon, ale chyba nie ma jednego takiego pewniaka.
- ConeyIsland
Ja wiem że Raya nie ma zbyt wielu okazji do pokazania się jak chociażby Pickford ale no za złotą rękawice chyba trzeba go dać do jedenastki sezonu. Vicario miał świetną jesień ale na wiosnę zdarzały mu się gorsze interwencje. Udogie ofensywnie props ale najważniejsze, czyli obrona, to nie jest poziom top.
Jeszcze tak kminię tych 8 kandydatów do MVP i imo:
Rice
Rodri
Palmer
Foden
Saka
Salah
Haaland
Watkins
Ps. Vicario i Udogie z biedy.
Ps2. Ale Gvardiol sensowny
Rice
Rodri
Palmer
Foden
Saka
Salah
Haaland
Watkins
Ps. Vicario i Udogie z biedy.
Ps2. Ale Gvardiol sensowny
Ostatnio zmieniony 09 maja 2024, 20:31 przez Bakan, łącznie zmieniany 2 razy.