Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
Bisclavret
Re: Transfery
Chciał 6 baniek na 3 lata, a nie jest powiedziane że utrzyma formę. Takie warunki dla gościa który ma 33 lata i spory potencjał na bycie rezerwowym to w obecnej sytuacji Interu szaleństwo
Ale fajnie że Chelsea a nie jakieś chujowe Newcastle
Ale fajnie że Chelsea a nie jakieś chujowe Newcastle
Hmm no nie powiedziałbym. Jego cała przygoda w Interze to gra na poziomie wtedy kiedy mu się chciało. Obecny sezon zagrał kozacko w celu negocjacji kontraktowych, a miał okresy, że się odechciewało patrzeć, dodatkowo ciężki charakter. Nikt by mu nie dał 6 baniek za 3 lata gry jak ma 33 i mimo jego etyki pracy może mu brakować za jakiś czas dynamiki na wahadle. Jeśli Gosens nawiąże po pełnym okresie przygotowawczym do formy z Atalanty to będę spokojny o lewą stronę.
Natomiast dla Chelsea w opcji na ławkę zamiast Alonso spoko ruch, tym bardziej, że Chorwat może grać na skrzydle.
https://linktr.ee/don_kebo
Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki juventino, liczę swoje palce.
Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki juventino, liczę swoje palce.
no przyznaje wam racje, jakos o tym nie pomyslalem piszac tego posta, mea culpa
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
a skąd wzięliście te 3 lata? W sensie, że dla Interu tak miało być tak? Wątpię, żeby w Chelsea tyle dostał jak oni Azpiemu nie chcą dać dwuletniego a jest równolatkiem więc obstawiam umowę 1+1 lub ewentualnie max na dwa lata od razu.
No ja wziąłem z newsów dotyczących jego żądań, włoskie strony tak pisały. Może dadzą mu w takim razie 5-6 mln za 2 lata czy coś, dodatkowo gość pewnie zajarany możliwością zagrania w PL na koniec poważnej kariery w Europie. Podobnie może mieć miejsce sytuacja z de Vrijem.
-
Bisclavret
Tak, Inter dawał 4,5 na 2 lata, Ivan chciał 6 na 3. To już pewnie kwestia ambicjonalne wchodzą w grę, po prostu chciał zostać doceniony finansowo po dobrym sezonie. Myślę że spokojnie może gdziekolwiek indziej zgodzić się na 2 lata kontraktu.
Przy czym rzeczywiście Perisic grał jak mu się chciało, jak mu się nie chciało to potrafił cały sezon kopać się po czole. Obawiam się że wraz z podpisem pod nową umową mogłaby się skończyć forma
Przy czym rzeczywiście Perisic grał jak mu się chciało, jak mu się nie chciało to potrafił cały sezon kopać się po czole. Obawiam się że wraz z podpisem pod nową umową mogłaby się skończyć forma
Podobno z klauzulą 150-200mlne, potencjalnie do wyjęcia.Groszek pisze:Haaland już oficjalnie borrussi I, City dali komunikat, do borrussi idzie Karim adeyemi oficjalnie
lewy wypierdala z bajernu
co obstawiacie z grona psg, fcb, manu/chelsea/liverpool?
co obstawiacie z grona psg, fcb, manu/chelsea/liverpool?
jako polak chcialbym go zobaczyc w koncu w konkurencyjnej lidze, a zatem trzymam kciuki za anglie/hiszpanie boze dopomoz
Barcelona
- ebismolarek
Przydałby się w końcu p0lak rodak w Barcelonie
Bardzo możliwe, że to był mój ostatni mecz w barwach Bayernu. Nie mogę tego powiedzieć na sto procent, ale możliwe, że tak było. Chcemy znaleźć najlepsze rozwiązanie dla mnie i klubu - mówi Robert Lewandowski w rozmowie z @Piotr_Domagala na Viaplay.
Kocham, pozdrawiam
Chyba tylko Barcelona/Chelsea/Liverpool/PSG wchodzą w grę.
Jaki Liverpool, szansy najmniejszej na to nie ma. W razie odejścia Fimino i tak przyjdzie ktoś znacznie młodszy
Przede wszystkim nie pójdzie mieszkać do Manchesteru czy Liverpoolu. A Barcelona to super miejsce do życia.
IT’S COMING HOME

-
MalinowyJogurt
Też uważam, że po Monachium ze względów chociażby na rodzinę odejdzie sobie do jakiegoś ciepłego fajnego miejsca i jakbym miał obstawiać to celowałbym w Barcelone. Szczególnie, że tam ma duże szanse na granie, w Anglii jest tyle tych pucharów tymbarka, że mógłby się chłop zajechać, a rezerwowym raczej nie chce być.