Eldo
- marmolad_k2
Re: Eldo
Gdyby wybory wygrał Rafał Trzaskowski, to obchody pierwszej rocznicy zaprzysiężenia i występ artystyczny by się nie odbyły, tak jak w przypadku innych prezydentów.
Ale Eldo boosta do kariery dostanie, niech lepiej robi reedycje bo nie wiadomo ile ta fala będzie trwać, tylko niech ludzie nie pytają o freestyle u Reda, nie pytajcie onion
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Według mnie ktoś bardzo dobrze w sztabie Karola Nawrockiego rozegrał to wizerunkowo - to legitymizowanie się jako człowieka ludu, przyziemnego i pokazującego, że słyszę was wszystkich bo wywodzę się stamtąd skąd wy jesteście, jest bardzo spójne narracyjnie.
Dla mnie cała ta inauguracja daje mocno vibe Trumpem ale zastanawiałem się chwilę i nie wiem czy jest ktoś lepszy do zaproszenia z raperów od Eldo.
Peja nie ma repertuaru pod takie wydarzenie, Tede to samo ale pewnie by przyszedł jakby mu Stanowisku kazał. Tadek nie brzmi jak poważny wybór.
Eldo też nie jest hejtowany a to jest ważne w kontekście polaryzacji. Był co najwyżej obiektem beki i myślę że dla milenialsów może wywoływać uczucie nostalgii do czasów gdy nic nie trzeba było i wpisywało się "nie pytaj mnie onion" w opisie na Gadu-Gadu.
Dla całego sztabu to tylko jakiś element na politycznej szachownicy w który Eldo daje się wmanewrować. Artysta może wybrać czy chce się angażować politycznie i próbować tą politykę kreować albo podczepić się do wagonu.
Eldo, świadomie lub nie, na razie wybrał to drugie.
Dla mnie cała ta inauguracja daje mocno vibe Trumpem ale zastanawiałem się chwilę i nie wiem czy jest ktoś lepszy do zaproszenia z raperów od Eldo.
Peja nie ma repertuaru pod takie wydarzenie, Tede to samo ale pewnie by przyszedł jakby mu Stanowisku kazał. Tadek nie brzmi jak poważny wybór.
Eldo też nie jest hejtowany a to jest ważne w kontekście polaryzacji. Był co najwyżej obiektem beki i myślę że dla milenialsów może wywoływać uczucie nostalgii do czasów gdy nic nie trzeba było i wpisywało się "nie pytaj mnie onion" w opisie na Gadu-Gadu.
Dla całego sztabu to tylko jakiś element na politycznej szachownicy w który Eldo daje się wmanewrować. Artysta może wybrać czy chce się angażować politycznie i próbować tą politykę kreować albo podczepić się do wagonu.
Eldo, świadomie lub nie, na razie wybrał to drugie.
kark to nie debil, mówił mi tak laik
- Haczapurjan
Gandzior wyjątkowo nie za kamerą
- marmolad_k2
Ten pierwszy nagłówek brzmi jakby ekstremista Eldo mudżahedin dźwięku miał wysadzić miasto z otwartą głową