Żużel
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ebismolarek
Re: Żużel
Ale meczyk w Toruniu legancki
- ebismolarek
Hlibek alimenciarz ;pPowodem pozbawienia wolności Pawła H. jest niepłacenie przez niego zasądzonych alimentów. Były żużlowiec trafił do zakładu karnego 23 maja i spędzi tam kilka najbliższych tygodni. Takie informacje w piątek podał portal Eska Gorzów. WP SportoweFakty potwierdziły te doniesienia u rzecznik prasowej Sądu Okręgowego w Gorzowie Wielkopolskim Lidii Wieliczuk.
tragedia to grand prix w tym sezonie bez ruskich
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
pierwszy raz w życiu byłem na żużlu w ten weekend - pierwszy wyścig, jaki w życiu oglądałem skończył się na pierwszym wirażu (bo jeden ze skręcających w lewo typów nagle podniósł rękę i przerwali), w trzecim albo czwartym typ rozjebał sobą i motocyklem bandę, na dobrą sprawę nikt się nie wyprzedzał w biegach i tak jak zaczęli na starcie - tak skończyli na mecie, a jakby tego wszystkiego było mało - poznańska ekipa nie nazywa się już EBEBE PSŻ POZNAŃ, bo ebebe.pl nie płaciło jak jakieś jebane digitalbits
no nie zakochałem się w sporcie, ale przynajmniej atmosfera piknikowa jak huj
no nie zakochałem się w sporcie, ale przynajmniej atmosfera piknikowa jak huj
- piernikowyskoczek
Niemożliwe że nie lubisz żużla na pewno na pewno na jakimś gównianym meczu byłęś serio jaka jazda gęsiego co ty gadasz złe trafiłeś. Powie ci, zle trafiłeś inne spróbuj a ja ci pokaze inne, nie da się nie lubić zużle, co ty gadasz inne musisz spróbować bo różne tory są
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
za to od wczoraj czytam o speedrowerze i kurde na to bym chciał pójść
- Zawodnik MDMA
Tor w Poznaniu jest nudny, aczkolwiek PSŻ walczy o utrzymanie, jak mecz ma 'dramatyczny' przebieg to jest ciekawszy, nawet jeżeli jest mało mijanek. Mecze w Grudziądzu są ciekawe bo GKM prawie zawsze jedzie o utrzymanie, mają nóż na gardle itp.
Nuda nie nuda, taki sport w innym kraju byłby narodową dumą i czymś co identyfikowałoby kraj, ale w gówno państwie z dykty gdzie ludzie mają kompleksy względem zachodu jarają się tylko piłeczką bo ją się jarają w Niemczech względem których zawsze były kompleksy większe niż Brazylia.
Ha tfu.
Ha tfu.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Nie to że bronie Polski ale jak na zainteresowanie światowe to i tak pewnie Polska jest w top 3.
Na świecie to jest przecież jakis 5-ligowy sport obok curlingu.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Na Węgrzech i Chorwacji bardzo popularna jest piłka wodna którą interesuje się mniej osób niż żużlem.RIVALDO111 pisze: ↑15 lip 2023, 17:27Nie to że bronie Polski ale jak na zainteresowanie światowe to i tak pewnie Polska jest w top 3.
Na świecie to jest przecież jakis 5-ligowy sport obok curlingu.
Zresztą nie o to chodzi kto i ile osób się interesuję. Żużel jest taki Polski, taki nasz i powinien być zdecydowanie sportem narodowym, koniec kropka.
- ebismolarek
Ja pierdole co za cyrk w Krośnie

- zemsta1camzata
niestety stal nazbierała pieniądze"Ostatnie dni to była walka z czasem. Robiliśmy wszystko aby uratować nasz ukochany klub i spłacić wszelkie należności wymagane do uzyskania licencji na starty w PGE Ekstralidze w sezonie 2025."
"Dziś mogę to powiedzieć oficjalnie. Zrobiliśmy to! Wczoraj zostały przelane WSZYSTKIE zaległe kwoty do zawodników i inne należności wymagane do licencji na następny sezon. Teraz ze spokojem czekamy na weryfikację ze strony komisji licencyjnej." - napisano w oficjalnym komunikacie w mediach społecznościowych klubu (pisownia oryginalna - dop.red.).
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
- zemsta1camzata
Ale Mrozek skład ułożył w Rybniku XDDDDDDDDDDDDDD
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
- zemsta1camzata