Fifa

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Re: Fifa

Post autor: Cz4rny1337 »

Ezio, powiem Ci tak, z dobrego serca:

1. Otwierasz paczki brazowe po 400 monet
2. Sprzedajesz z nich: zawodników (sprawdzasz koniecznie cene przed, ofc) minimum 200, czesto po pare k, karty +20 kondycji za 200, czasami jakies herby/stroje, bylo wyzwanie na stadiony wiec tez, do tego karty kontuzji po 200.
Ponadto bedziesz srał kontraktami brazowymi, wiec wystawiasz wszystkie kontrakty ze złotych paczek
3. jestes zarobiony i mozesz zaczac powazniejsze inwestycje

pozdrawiam
Obrazek
Awatar użytkownika
Leaf

Post autor: Leaf »

https://www.futbin.com/20/squad/8817374
ja sobie gram takim i kuuurde, latają chłopaki jak pojebani
a w tej fifce mialem wiecej szczescia niz we wszystkich wczesniejszych razem wzietych, z paczek wypadł aguero, coutinho, martial 3x, wan bissaka otw, no bajka
Awatar użytkownika
Minutka

Post autor: Minutka »

FÜRDIEGANG pisze: 30 wrz 2019, 20:53 [mention]Minutka[/mention] i [mention]Blazfm[/mention] alez wy zapierdalacie z tym transfer profitem, ciagle czuje oddech na plecach xD
tera se zerknij
Awatar użytkownika
Ezio_Wroclaw

Post autor: Ezio_Wroclaw »

Cz4rny1337 pisze: 01 paź 2019, 11:08 Ezio, powiem Ci tak, z dobrego serca:

1. Otwierasz paczki brazowe po 400 monet
2. Sprzedajesz z nich: zawodników (sprawdzasz koniecznie cene przed, ofc) minimum 200, czesto po pare k, karty +20 kondycji za 200, czasami jakies herby/stroje, bylo wyzwanie na stadiony wiec tez, do tego karty kontuzji po 200.
Ponadto bedziesz srał kontraktami brazowymi, wiec wystawiasz wszystkie kontrakty ze złotych paczek
3. jestes zarobiony i mozesz zaczac powazniejsze inwestycje

pozdrawiam
W sumie zasadnicze pytanie - pomysł ciekawy, ale kto skupuje te brązowe, mogą się przydać do sbc?
Obrazek

Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Tak, tak, co jakis czas trafi Ci sie rzadka brazowa i jak widzisz ze jest tej karty nie wiem, tylko 1 czy 2 strony z foertami po 24h to wystawiasz w zblizonych cenach, moze ciut nizej - w stylu 4900 z kup teraz 5000 na godzine i co godzine odswiezasz

ludzie robia na futbin wzory skladow do sbc, inni ludzie sa leniwi i je kopiuja.

jak nabierzesz wprawy to bedziesz w stanie majac np. rzadka brazowa zauwazyc, ze jest jej tylko 12 sztuk, kup teraz po 7-8k, ale da sie wylictowac jedna za 150 monet [oprocz tej co masz], kupujesz i tez wystawiasz za 7k i tak masz 14k z paczki 400 xD

czasami potrzeba cierppliwosci i karta nie schodzi pare dni, ale wtedy jak konczy sie miejsce to wywalasz do klubu te brazowe ktore wystawiles za 200 kup teraz i w to miejsce inne karty
Obrazek
Awatar użytkownika
Ezio_Wroclaw

Na razie 2 paki kupiłem, zero rzadkich, ale jak widzę jakiekolwiek fluktuacje cenowe to wystawiam 200/300 i moze ktoś kupi.
Obrazek

RateYourMusic
Emdowu

Post autor: Emdowu »

Ezio możesz też po prostu jak człowiek licytować złote non rare, często są karty które dajmy na to rano chodzą na licytacji do 500 monet a po południu na kup teraz chodzą po 1500, nie wiem jak na pc ale na xboxie skupowałem np takiego kongolo po 350-500 a schodził od ręki po 1000-1500 więc masz natychmiast zysk, sprzedaż 10 czy 20 takich kart i będziesz mógł sobie kupić całą armię jebanych wilsonów

Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
krul

Post autor: krul »

nie chce mi sie grac w tym roku, ale w tamtym zarobilem pare baniek na skupowaniu jak najtaniej srebrnych argentynczykow z innych lig niz argentyska i gonieniu ich x razy drożej

kupujesz na licytacjach albo na 59 minucie na bin
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Ezio, mordo, to nie zadziała przy 2 pakach, wsadź w to z 5k, wystawiasz WSZYSTKICH graczy za 150-200 nawet, ktos ich kiedys kupi.

No tak jak Panowie wyżej też można :3
Obrazek
Awatar użytkownika
Miechu

Post autor: Miechu »

A finalnie każdy ma swoją metodę. Ja np ostatnio skupowałem jedną srebrną kartę za 800-900 a pchałem ją za 3500. Robiłem też mniejsze ruchy w stylu kupno za 300-400 i opchnięcie za 750-800. Teraz akurat zrobił się wysyp tych kart i trzeba szukać innych. Imo dużo pomaga obserwacja futbina i sbc.
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

no ale to zaklada obserwowanie, kilka stron, szukanie, a tu slepo otwierasz i kazda paczka przynosi kase [wieksza badz mniejsza], dlatego mu polecalem te metode
Obrazek
BouncedDuck5106

Post autor: BouncedDuck5106 »

Przede wszystkim Ezio jak jesteś fanem Fify, a zakładam że jesteś skoro co roku grasz, to kup sobie konsole. Takiego xone s używanego poniżej 600zl kupisz na luzie, jak nie masz kasy to możesz skorzystać z rat allegro i sobie to rozłożyć. Wtedy będziesz mógł grać jak człowiek, kosic hajs i ruchac Lidwina w fife ile wlezie, a chyba nie ma nic bardziej kuszącego niż to ostatnie.
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

wczoraj na flipowaniu złotych non-rarów przyjebałem 400k profitu, także polecam
jak ktoś ma minimalną ilość czasu i zajrzy na apke ze 3x na godzine to zrobi z 50k/daily więc i tak fajnie bo w tydzień można zrobić super skład do grania
dreamy

Post autor: dreamy »

jest jakas metoda zeby sprawdzic ile mam 'zapasu' np na 1 randze w div4 w DR, zeby z niej nie spasc przez noc ze środy na czwartek? w poprzedniej to bylo, tutaj nie widze nic takiego albo jestem slepy
UlicaRzadzi

Post autor: UlicaRzadzi »

Będą ważne mecze LM za sekundę ? W razie co spojrzałem na te mecze i się uzbroiłem i zobaczyłem co mam w klubie. Także czekam jeszcze 5 minut i zobaczymy. W końcu pierwsza LM od premiery fify.
e: dobra nic się nie stało, szkoda. 3k mi ubyło, może następnym razem.
e2: piękna jest ta fifa, pewnie to kwestia ligi i w fut champions będzie gorzej, ale cudownie się wali na łeb składy z Sonami, Eriksenami, Ikonami, Messjaszami, coś pięknego jak się Pukki urywa i wali ich w kakao.
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Ktoś wie jak wrócić do starszej wersji Fify? Tej z 26.09 na PS4. Niepotrzebnie pobrałem aktualizację.
Awatar użytkownika
Ezio_Wroclaw

O chuj, z jakiejś gówno paczki za złotą aktualizację Jovic OTW (obiecujące transfery?), szkoda, że niewymienny ale wjedzie do składu :bowdown:
Obrazek

RateYourMusic
Awatar użytkownika
Miechu

Post autor: Miechu »

No widzisz Ezio, już jakiś start jest ;)
Ja natomiast myślę kiedy sprzedać OTW Pepe. Gówno u mnie gra. Póki co zmieniłem go na Mahreza, ale jeszcze nie miałem okazji zagrać. Co myślicie? Czekać? Tydzień temu schodził po 200k, teraz 160k. Wzrośnie cena?
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
Awatar użytkownika
krul

Post autor: krul »

wzrośnie jeśli dostanie jakiegoś IFa, a to chyba całkiem możliwe
Awatar użytkownika
Blazfm

Post autor: Blazfm »

Otw najlepiej sprzedawać przed meczem, na hajpie. A jak jesteś cierpliwy to poczekaj aż on strzeli z bramkę i będzie w przewidywaniach do totw, wtedy najlepiej sprzedać przed ogłoszeniem drużyny tygodnia, w środę około 15.
Pepe jak dostanie jednego ifa to jedzie zapierdalal po 300k
https://www.last.fm/user/blazfm

ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
ODPOWIEDZ