Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
nie ma szans żeby chińczycy (bo tylko o ich teoretycznym zainteresowaniu się mówi) wykupili Aubameyanga przez przepisy jakie u nich obowiązują, czyli 100%owy podatek od transferów zawodników zza granicy
Arsenal go nie puści za mniej niż został kupiony na pewno
a to oznacza że chińczycy by musieli wyjebać 200mln + pensje
Arsenal go nie puści za mniej niż został kupiony na pewno
a to oznacza że chińczycy by musieli wyjebać 200mln + pensje
Ostatnio zmieniony 05 cze 2019, 13:49 przez instinkt, łącznie zmieniany 2 razy.
- Cz4rny1337
- Moderator
Marina sie nie pierdoli i wlasnie dyrektor Realu Madryt Jose Angel Sanchez wypierdolil z Londynu po załamaniu się rozmów na temat Hazarda, chodzi oczywiście o kwotę transferu [Chelsea chce powyżej 100 mln funtów].
Ogólnie kiedyś się dogadają, ale póki co Chelsea negocjuje twardo.
City ponoć z ofertą za Joao Felixa [klauzula]. Felix in, Sane out, tak to widze.
Od kilku dni informacje ze CHO calkiem blisko nowego kontraktu, 5 lat, w ciagu paru tygodni informacja. Ciekawe jak bedzie gral po kontuzji, gorszy od Williana nie bedzie
Trwaja tez rozmowy z RLC.
Ogólnie kiedyś się dogadają, ale póki co Chelsea negocjuje twardo.
City ponoć z ofertą za Joao Felixa [klauzula]. Felix in, Sane out, tak to widze.
Od kilku dni informacje ze CHO calkiem blisko nowego kontraktu, 5 lat, w ciagu paru tygodni informacja. Ciekawe jak bedzie gral po kontuzji, gorszy od Williana nie bedzie
Trwaja tez rozmowy z RLC.

- Bunnymen77
Pierdoliłbym to całe Chelsea na miejscu realu i wział Hazarda za rok, imo trochę przesadzają z ceną i kolejny rok utrudniają transfer najlepszemu zawodnikowi w swojej historii, który zostawił tam serce, ale już od dawna chce odejsć. Do tego przecież real nie oferuje jakiś smiesznych pieniędzy, tylko też konkrety.
- Cz4rny1337
- Moderator
Nikt nic nie utrudnia, chcesz kozackiego gracza, to płać. Zero utrudniania. Skoro Pulisić z rokiem kontraktu kosztował 50, to Hazard kosztuje ponad 100. Real za Balea chce 130 mln funtów a sam stęka.
Przez rok może doznać kontuzji, przez rok może się rozmyślić z transferu, a za rok to nie bedzie potrzebny bo Real potrzebuje zmian kadrowy teraz, nie za rok. Marina ma w ręce argumenty [póki co].
Przez rok może doznać kontuzji, przez rok może się rozmyślić z transferu, a za rok to nie bedzie potrzebny bo Real potrzebuje zmian kadrowy teraz, nie za rok. Marina ma w ręce argumenty [póki co].

- Bunnymen77
Ja to rozumiem. Zresztą bez Hazarda i z jakimś ćwokiem na ławce to Chelsea się będzie biła z Wolves o miejsce w tabeli i dobrze o tym wiedzą, stąd cena. Nawet myślę, że Real może wycofałby się z tej zabawy, ale będzie to uznane za porażkę na rynku no i pewnie są już po niejednym słowie z Edenem.
A to, że Chelsea bierze Pulisica za 60 mln euro...
A to, że Chelsea bierze Pulisica za 60 mln euro...
James oficjalnie wraca do Realu, a z Realu do Napoli ma iść
Eriksen wczoraj w wywiadzie powiedział że chciałby spróbować czegoś nowego i to
Eriksen wczoraj w wywiadzie powiedział że chciałby spróbować czegoś nowego i to
Ale Zidane woli niby PogbeReal Madryt? To byłby krok naprzód, ale Real musi najpierw chwycić za telefon i zadzwonić do Tottenhamu, by powiedzieć im, że mnie chcą. Z tego, co mi wiadomo, nic takiego się jeszcze nie wydarzyło.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Co to Hazarda.. Najpóźniej do jutra wbije oficjalka.
Ostatnio zmieniony 05 cze 2019, 15:09 przez b20, łącznie zmieniany 1 raz.
Pedre
W ciagu kilku najblizszych godzin Real oglosi najwazniejszy transfer ostatnich lat.
Jak odejdzie Auba, a zostanie Ozil to ja juz mam kurwa dosc tego klubu
Marina nie taka straszna. Niecałe 100 mln za Edena 
To jednak sanchez nie pierdoli sie z marina a nie na odwrot 
W sumie jakby ojebali Aube za jakieś 80 do Chin to bym się nie obraził. I tak Emery nie lubie grać dwójką, Laca lepszy był, a hajs mógłby załatać straszne braki na innych pozycjach. Znaczy wolałbym mieć Aube niż go nie mieć, ale załatanie dziur zamiast posiadać 2 kozackich napastników gdzie jeden często ława to dobry deal imo.
O ciekawie z tym Hazardem jak poniżej 100 mln
O ciekawie z tym Hazardem jak poniżej 100 mln
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- Cz4rny1337
- Moderator
W Hiszpanii podali OKOŁO 100m euro, nie później, jeszcze pare tygodni temu Real się odgrażał ze nie da więcej niż 80, mimo ze Chelsea chciała sto. Potem Marina na to biadolenie Realu stwierdziła ze w takim wypadku poprosimy 120 mln
I pyk stówka i chyba wszyscy szczęśliwi.
I pyk stówka i chyba wszyscy szczęśliwi.

Kto podał info, że Real da max 80mln ? Pewnie jakby się Perez uparł to i za 80mln wyciągnął Edena.
Pedro co szaleje. Mendy również dogadany więc Lyon się trochę ośmieszył swoim komunikatem.
Pedro co szaleje. Mendy również dogadany więc Lyon się trochę ośmieszył swoim komunikatem.
- Cz4rny1337
- Moderator
Ajwaj popierdolilem kwoty i waluty, moja wina
Real dawał nie więcej niż 100m euro [89m funtow~]
Chelsea chciała powyżej 100m funtów [113 m euro~]
Ten sam typ ktory dzis oglosza transfer podawal, ze Eden za 130m euro do Realu i po finale LM ogloszenie
https://twitter.com/elchiringuitotv/sta ... 8950329344
Real dawał nie więcej niż 100m euro [89m funtow~]
Chelsea chciała powyżej 100m funtów [113 m euro~]
Ten sam typ ktory dzis oglosza transfer podawal, ze Eden za 130m euro do Realu i po finale LM ogloszenie
https://twitter.com/elchiringuitotv/sta ... 8950329344

ofi i potwierdzenia ceny nie ma, no ale

e: ok, poprawiłeś. czekamy na więcej info po oficjalce, bo pewnie dojdą jakieś zmienne, ale przecież przez cały czas mówiło się o kwotach oscylujących między 120-140, więc 100 to dla mnie dobry deal dla obu stron
Cz4rny1337 pisze: ↑05 cze 2019, 15:51jeszcze pare tygodni temu Real się odgrażał ze nie da więcej niż 80
e: ok, poprawiłeś. czekamy na więcej info po oficjalce, bo pewnie dojdą jakieś zmienne, ale przecież przez cały czas mówiło się o kwotach oscylujących między 120-140, więc 100 to dla mnie dobry deal dla obu stron
yer a wizard, Harry
Nie zdziwię się, jak po klepnięciu Hazarda uderzą po jeszcze kogoś. Jeśli pozbędą się Bale'a to przyznaję, że Perez dojebał konkretne okienko i tym bardziej przykro mi na to patrzeć, bo jeszcze z dwa miesiące temu Real wydawał się być na kolanach, a do Barcelonki miała wbić dwójka latających Holendrów z Ajaxu. Tymczasem (na papierze) sytuacja może się zajebiście szybko odwrócić i to Barca będzie zastanawiała się jak przeprowadzić remonty szatni, a Real będzie se znowu walczył w finałach LM.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Perez jeszcze nie powiedział ostatniego słowa. Szybkie transfery do klubu oznaczają, że chce sobie dać czas na sprzedaż niepotrzebnych graczy. Czuje, że w lipcu uderzy po Mbbape
ale zdajesz sobie sprawę jak wygląda teraz ffp?