Żabson
- przedszkolanek
Re: Żabson
obecnie leci https://www.youtube.com/watch?v=JUUZR2npUds
Jakie to w sumie ma znaczenie, że gwiazdka jest przebrzmiała i przepalona, w kontekście spotkania się i nagrania z takową, skoro słuchało się jej w tejże prajm? Ja tam nawet rozumiem chęć nagrania z przeżartą robactwem, dawno po rozłogu, pogrobową gwiazdką.
- przedszkolanek
taki, że nie ma się czym jarać (no ewentualnie jak się jest żabsonem i odhacza marzenia na checkliście, ale nie posądzam o ten fakt iluś tam osób na tym forum)
No wiesz, że zawsze jest szansa, że Wiz Khalifa zrekonstruuje swoją karierę po tym numerze z Żabsonem, i kiedyś w słownikach będą to jako kamień milowy tak naprawdę ten.
przyszedł typ i mówi czym się można jarać a czym nie lmao
znaki hieroglify, wesołych świąt [*]
Spoiler
Spoiler
Czemu bez cipki?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Nie słucham żaby w ogole ale z chuja ta afera. Wyslala mu zdjeciowe, gosc na podkretke pogadal ze by se cipke zobaczyl
. Nie napisal tego do randomowej szmuli, oni sie spotykali, bzykali, więc se gadali o seksie, nakręcali się, co w tym kurwa dziwnego
Pedały
Pedały
Ludzie są w szoku że można się pieprzyć bez uczuć 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Wiadomość 22 lipca 2021.
Lila Janowska to popularna tiktokerka, której materiały śledzi ponad 600 tys. osób. 25-letnia gwiazda internetu w październiku 2020 r. zaczęła spotykać się z raperem Żabsonem.
- zemsta1camzata
screen jest zrobiony 22 lipca 2021, nie wiadomo kiedy wiadomość została wysłana (można byłoby szukać po fotce profilowej kiedy taką miał na upartego)
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
A ok, ja od kilku lat nie ajfonowy.
w ogóle ta Lila jak ją kiedyś googlowałem, to moje pierwsze skojarzenie to było, że to Fagata vibe tylko w wersji blond, ale może po prostu wszystkie te influszmule z ostrzykanymi ustami i tatuażami w przypadkowych miejscach wyglądają podobnie
- przedszkolanek
gość muzycznie powraca do najgorszego okresu swojej kariery xd