Zioło
Re: Zioło
Jezu ale jestem zły i tak mi smutno. Dopiero co mieliśmy się ustawić. Później jeszcze gadałem z Tonciem i zajarany przewijał mi temat, żebym pomógł im wydać wspólną płytę, że Michał się zaczął ogarniać, a tu takie info.
Tyle przegadanych melanży i koncertów wspólnych. Ostatni raz go widziałem jak organizowałem Devin The Dude we Wro i wyglądał średnio, ale gdzieś tam na boku pytałem się wspólnych znajomych czy jest lepiej i też każdy mówił, że powoli się ogarnia.
Ceniłem Cię jak mało kogo, spoczywaj w pokoju Michał.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tyle przegadanych melanży i koncertów wspólnych. Ostatni raz go widziałem jak organizowałem Devin The Dude we Wro i wyglądał średnio, ale gdzieś tam na boku pytałem się wspólnych znajomych czy jest lepiej i też każdy mówił, że powoli się ogarnia.
Ceniłem Cię jak mało kogo, spoczywaj w pokoju Michał.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- Bryx Fenrir
Z ZIołem nigdy nie byłem blisko, nawet specjalnie nie słuchałem, natomiast każda śmierć w PL rapie budzi u mnie smutek, tym bardziej, że ostatnio jest tego naprawdę sporo.
- gonny_trebor
- Moderator
ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh zioło k0z@k byłłłł
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Sampel
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
coś strasznego chłop sie powiesił 
- con shonery
- Moderator
Dziś będzie hip hop grany 
znam duzo numerow, glownie kojarze z trzeciej edycji wilkow popkillera i mixtape swag jak skurwysyn. Fanem nie bylem, ale najnormalniej w swiecie szkoda jest goscia. Przestroga dla wszystkich siegajacych po twarde narkotyki
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Takie historie się powinno dzieciakom w szkołach przedstawiać zamiast pogadanek antynarkotykowych.
To jest niepojęte, że tak utalentowany chłopak tak zmarnował sobie życie.
To jest niepojęte, że tak utalentowany chłopak tak zmarnował sobie życie.
PISZĘ TO POD WEWNĘTRZNYM PRZYMUSEM
ŻE MYŚLĘ ŻE MÓGŁBYM BYĆ PLATYPUSEM
BYŁBYM W TEJ ROLI NIEZAWODNY
BYŁBYM KURWA JAJORODNY
ŻE MYŚLĘ ŻE MÓGŁBYM BYĆ PLATYPUSEM
BYŁBYM W TEJ ROLI NIEZAWODNY
BYŁBYM KURWA JAJORODNY
również prosiłbym o info
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
ale chujnia, akurat wracalem z roboty i sie natoczyl temat smierci znajomych, zlapalem internet i kolezka dal cyne, ze ziolo nie zyje
meh, kurwa, nie fajnie
meh, kurwa, nie fajnie
- Bunnymen77
Normalnie nie rusza mnie jak umiera jakiś muzyk/aktor etc, ale tym razem smutnawo