[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

arystokrata91 pisze: ↑28 lip 2025, 11:59Tak, bo wszyscy inni są tu z czystego przypadku, przypadkiem im karta w Chrome przeskoczyła z Onet.pl![]()
swoją drogą miałem niezły zonk jak przeczytałem o beefie na Onecie
https://www.onet.pl/styl-zycia/ckm/tede ... c,0666d3f1
odświeżyłem sobie beef Mesa z Jackiem Mezo i kurwa, te wielokrotne co Mejer wtedy składał na Tego Typu Typa to było chyba jego opus magnum.
Tamten Mezo by zjadł 3/4 dzisiejszych raperków, pięknie wyjebany Numer Raz xdd
zacytuj nam tutaj te wielokrotne to przynajmniej pośmiejemy się razem
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Dokładnie.Milahovic pisze: ↑28 lip 2025, 9:12 Okej, poniedziałek rano, 108h godzin od dissu Tede minęło, a Mes dalej nie odpowiedział. Dla mnie beef wygrywa Tede. Jeśli Mes coś wypuści, to nie zamierzam już tego słuchać, bo po prostu przegrał na zasadach sportowych. To jest beef a nie cukierkowe gówno dla pieniędzy.
cały Panczlajner się zaczyna od wielokrotnych.
Ile miałeś lat w '04? Czy kontekst historyczny i standardy jakie obowiązywały w polskim rapie tamtego czasu są Ci znane? Bo ma to znaczenie w mojej ocenie.
Ja byłem wtedy team Ten Typ Mes, ale to diss z jakim wtedy Mezo wjechał na rotacje w Vivie było "inne".
Milahovic ma oczywiscie racje, czas na odpowiedź na dissa, powinien wynosić do 24 godzin, od pierwszego oficjalnego diss tracku, a nie zaczepki. Mes już ten czas przekroczył, więc jest walkower
Prosze o zamkniecie tematu
Prosze o zamkniecie tematu
co
ziomuś nie pal jana i pokaż palcem te "wielokrotne co Mejer wtedy składał na Tego Typu Typa"
pamiętaj tylko, że to był diss, a nie rymowanie dla rymu więc pokazujemy palcem jedynie wielokrotne wycelowane w Tego Typu Typa
twoja familia to typy poznane wczoraj
to patrz na to, plejada napisala o wyjebaniu bomby dla eripe ze skladu patoapokalipsaJANPALONY pisze: ↑28 lip 2025, 12:11arystokrata91 pisze: ↑28 lip 2025, 11:59Tak, bo wszyscy inni są tu z czystego przypadku, przypadkiem im karta w Chrome przeskoczyła z Onet.pl![]()
swoją drogą miałem niezły zonk jak przeczytałem o beefie na Onecie
https://www.onet.pl/styl-zycia/ckm/tede ... c,0666d3f1
odświeżyłem sobie beef Mesa z Jackiem Mezo i kurwa, te wielokrotne co Mejer wtedy składał na Tego Typu Typa to było chyba jego opus magnum.
https://plejada.pl/newsy/bedoes-mial-po ... ka/b3cqkex
FUCK OFF MR LAHEY
- gods bidness
Mam nadzieję, że autor tego artykułu dla Onetu, miał przekręcony daszkiem na bok rondel na głowie, gdy to pisał.
TDF wjechał z buta i odpalił "64 Lajny", w których zdissował Mesa.
-
MonsieurHibou
Wygląda na to, że chcesz by dwóch typów się wyzywało i próbowało sobie nawzajem zniszczyć kariery, podczas gdy ty się obrażasz, że numer nie wleciał tak szybko, jakbyś tego oczekiwał.Milahovic pisze: ↑28 lip 2025, 11:49 Tede odpowiadał na zaczepki, nie było jeszcze beefu. Na zaczepki można odpowiadać nawet po roku. Beef i zobowiązanie zaczyna się od pierwszego kawałka. Doskonale rozumiem, że Mes mógł się zajmować synem, ale mógł też w tym czasie pisać tekst a w nocy to nagrać. Przecież to on dążył do tego starcia, więc powinien mieć priorytety.
Nie rozumiecie mojego punktu widzenia - osadzonego w kulturze, więc kończę dyskusję bo nie ma to sensu. Eot.
Ostatnio zmieniony 28 lip 2025, 14:01 przez MonsieurHibou, łącznie zmieniany 2 razy.
- ConeyIsland
no tak, przeciez masz tylko 23 strony postów najebane a co?
z czego 10 to o flaku
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
to nie temat o saturnie zeby mi sie chcialo nadrabiac
podejrzewam że z tego samego miejsca skąd zarzucanie żabsonowi kradzież psp
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
TYPIE KURWA ZROZUM TO ZE NIE JESTEM PEDAŁEM ZE ŚLIZGU JEBIE MNIE WASZE PSP I ZJEBANE FORUM EMA I SIE ODPIERDOL
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
zajebiste podejscie zwlaszcza ze Tede czekal od kwietnia gdzie na God Bless dostal oczywiste strzalyMilahovic pisze: ↑28 lip 2025, 10:22 Jeśli piszecie do mnie to proszę konkretnie po ksywach, a nie takie walenie po omacku. Tu nie chodzi o bodźcowanie, sranie, tylko po prostu o kulturę beefu w Polsce. W polskim beefie chodzi o to, żeby pokazać skill w nawijaniu, pisaniu i składaniu - jak najszybciej. W tydzień to każdy potrafi nagrać dobry kawałek, zrobić research, zastanowić się 20 razy nad niektórymi wersami. U nas tradycja jest taka, że lecimy na żywioł.
czyli co juz przejebal?
sam diss Tedego zajebisty - od polowy jakos swietnie technicznie z pomyslem
ale Mes to nie byle chlystek, szykuje sie fajna napierdalanka
a sam beef troche jak mem spidermana, przyganial cpun, cpunowi xd