Bieganie
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Bieganie
Czasami trzeba pogrzebać w telefonie i ustawić oszczędzanie energii bez ograniczeń.
Są też inne aplikacje. Endomondo też ma chyba swojego następcę MapMyRun.
Są też inne aplikacje. Endomondo też ma chyba swojego następcę MapMyRun.
- checollada
Ja odmierzam 10km tak że biegam z zegarkiem sportowym i tyle, jak ktoś biega regularnie to super gadżet, w sumie dla mnie niezbędny. Nie wyobrażam sobie wyjścia na bieganie, rower albo w góry bez włączanej odpowiedniej aktywności w zegarku, u mnie wtedy się nie liczy XD już z 4 lata trackuje każdą aktywność w życiu, nawet wieczorny spacer dookoła osiedla, chciałem żyć inaczej nie da się
właśnie wczoraj na siłowni swój żywot skończył mój zegarek polar vantage v, który był ze mną ostatnie 4 lata. Miał już trochę popękany ekran, trochę był poobijany, więc ostatni basen i sauna chyba go dobiły na dobre. wspaniale urządzenie to było
Na szybko wybieram teraz nowy zegarek do monitorowania każdej aktywności w życiu i chyba padnie na garmin instinct 2, obecnie na niemieckim Amazonie można go dostać za trochę ponad 600 zł, spoko cena, nie będzie aż tak szkoda jak go rozjebie gdzieś. do tego jest lekki i wygląda całkiem ok. bardzo podobają mi się garminy z serii epix, ale prawie 3k za zegarek sportowy to powyżej mojego progu bólu
właśnie wczoraj na siłowni swój żywot skończył mój zegarek polar vantage v, który był ze mną ostatnie 4 lata. Miał już trochę popękany ekran, trochę był poobijany, więc ostatni basen i sauna chyba go dobiły na dobre. wspaniale urządzenie to było
Na szybko wybieram teraz nowy zegarek do monitorowania każdej aktywności w życiu i chyba padnie na garmin instinct 2, obecnie na niemieckim Amazonie można go dostać za trochę ponad 600 zł, spoko cena, nie będzie aż tak szkoda jak go rozjebie gdzieś. do tego jest lekki i wygląda całkiem ok. bardzo podobają mi się garminy z serii epix, ale prawie 3k za zegarek sportowy to powyżej mojego progu bólu
Jezeli chodzi o zegarki do biegania to ja osobiscie mam od 2 miesiecy garmin forerunner 255 i tez jestem bardzo zadowolony, sporo pomagaja te wszystkie wykresy i funkcje zegarka w analizie i ocenie treningow. Jakby jeszcze bylo mozna wysylac wybiorczo aktywnosci na strave a nie ze wszystkie automatycznie to juz w ogole bylby kosmos 
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Zacząłem sobie więcej biegać.
Idealne spodenki do biegania na lato?, potrzebuje tylko schowek na kluczyk de facto.
Idealne spodenki do biegania na lato?, potrzebuje tylko schowek na kluczyk de facto.
Raz wódzina, raz na witaminach
Używam z decathlona taka sakiewe bardzo spoxik i tania, możesz na elo z nią biegać Aka postawić tam telefon i andale arriba arriba vamos puto
Z bieganqiuem możesz zabić KURWE prostytque depresję oraz jej kolezanque schizofrenie
Właśnie mi wbiły buciki running shoes z temu, nw ile zapłaciem ale dam info czy są spoko i czy warto
Wiadomix kenya maraton te takie fajne najki wygodne do biegania że ich zbanowali bo wallhacka albo innego aimbota miały, drogie coś typu 200€
Z bieganqiuem możesz zabić KURWE prostytque depresję oraz jej kolezanque schizofrenie
Właśnie mi wbiły buciki running shoes z temu, nw ile zapłaciem ale dam info czy są spoko i czy warto
Wiadomix kenya maraton te takie fajne najki wygodne do biegania że ich zbanowali bo wallhacka albo innego aimbota miały, drogie coś typu 200€
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
https://www.decathlon.pl/p/spodenki-do- ... R-p-312194
Najbardziej propsowane. Jak biegałem więcej to miałem podobne, ale biedniejszą wersję z mniejszym pasem.
O te https://www.decathlon.pl/p/spodenki-do- ... R-p-325793
dzieki, tak myslalem o czym z decathlonu bo jak zobaczylem ceny nike czy adidasa to te firmy chyba porabalo aby placic 200 zl za kawalek szmakti.
Raz wódzina, raz na witaminach
dzisiaj parkrun w deszczu i pierwsze 5K poniżej 30 minut
szykuję się na wyścig 10K za 3 tygodnie
@mancipium jeśli decathlon ma tak samo dobre tanie szmaty do biegania jak do roweru to polecam
@mancipium jeśli decathlon ma tak samo dobre tanie szmaty do biegania jak do roweru to polecam
Tej biegacze, jakbyście mieli kupić sobie obecnie buty to jakie?
Obecnie nie biegam, więc nic hiper drogiego raczej, ale też żeby kolan od razu nie trzeba było wymieniać. Bieganie raczej w mieście więc głównie asfalt, kostka czasem jakiś szuter. Nie wiem co jeszcze może mieć znaczenie.
Obecnie nie biegam, więc nic hiper drogiego raczej, ale też żeby kolan od razu nie trzeba było wymieniać. Bieganie raczej w mieście więc głównie asfalt, kostka czasem jakiś szuter. Nie wiem co jeszcze może mieć znaczenie.
Ja mam asics cumulus 26 i jestem turbo zadowolony, a mierzyłem new balance 1080 v14 i wydawały się jeszcze lepsze ale za drogie
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Hoka i On Running sa najlepsze pod wzgledem amortyzacji imo ale bardzo nietrwałe, podeszwy sie scieraja w oczach
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Btw to z kolanami i asfaltem to nie jakies klamstwo powielane 1000 razy ktore stalo sie prawda? Nie bylo jakichs badan ktore udowodnily ze to nie ma tak duzej korelacji? (Lub moze nie ma jej wcale)
Co do tematu to chyba sporo osob polecalo na forumku nike pegazus
Co do tematu to chyba sporo osob polecalo na forumku nike pegazus
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- scam_sakawa
to jest czysta fizyka, asfalt ma mniejszą sprężystość niż np. guma
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- Bunnymen77
Hoki są rewelacyjne, ale drogie
Mam obecnie pegasus 41, wczesniej 38 i 39 i mogę spokojnie polecić, dobry uniwersalny but, do tego wytrzymały, bo każda para przelatała 1000 km bez problemu. W promkach na zalando da się za 3 stówki znaleźć, za retail typu 500-600 to nie, ale za retail buty kupują chyba ostatni idioci.
Biegam w pegazusach i polecam. Uniwersalny bucik i wytrzymały. Zaliczyłem kilka modeli od '36. Na lounge często można je złapać w dobrych cenach.