Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
BouncedDuck5106
Re: Livescore 2115
Haha, zawsze miałem nba za poważna ligę, a to widzę niezly cyrk. Mecz na pizde, sezon na pizde, ale lebron zadowolony, mecz przerwany na kilkanaście minut jakies kurwa przemówienia, nie mogę z beki
ja mam bekę z tego, że ktoś ma bekę, historyczny rekord, którego pewnie nie pobije nikt za naszego życia, bo ziomuś będzie napierdalał jeszcze kilka lat i dociągnie na luzie do 45k, sztafeta pokoleń i symboliczne przekazanie piłki od kareema w lidze, która jak żadna inna dba o swoje legendy, no ale czemu dać się pocieszyć ludziom przez 10 minut, przecież oni przegrywali w tym momencie pięcioma punktami, typowo polska smucizna i przypierdalanie się huj wie w ogóle do czego, sport to bądź co bądź rozrywka
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
no ziomek ewidentnie nie rozumie czym jest NBA
to nie jest koszykowka, to nie sa zawody sportowe
to jest najpotezniejszy sportowy biznes swiata, ktory przykuwa uwage wszystkich ludzi dookola globu
a Lebron to jeden z najwiekszych sportowcow w historii i pobil niesamowity rekord
ktos kto tego nie rozumie nie powinien sie wypowiadac na ten temat bo robi z siebie ignoranta i idiote
pozdrawiam serdecznie
to nie jest koszykowka, to nie sa zawody sportowe
to jest najpotezniejszy sportowy biznes swiata, ktory przykuwa uwage wszystkich ludzi dookola globu
a Lebron to jeden z najwiekszych sportowcow w historii i pobil niesamowity rekord
ktos kto tego nie rozumie nie powinien sie wypowiadac na ten temat bo robi z siebie ignoranta i idiote
pozdrawiam serdecznie
-
BouncedDuck5106
A no to spoko, że mi wytłumaczyłeś. Teraz już wiem że nba trzeba traktować jak wrestling a nie jak sport.
Oczami wyobraźni widzę jak się przerywa mecz Barcelony bo Messi strzelił 100 bramkę w roku kalendarzowym, są fajerwerki i szampan a wszystko kończy się wpierdolem od Eibaru i 14 miejscem w lidze na koniec sezonu
Oczami wyobraźni widzę jak się przerywa mecz Barcelony bo Messi strzelił 100 bramkę w roku kalendarzowym, są fajerwerki i szampan a wszystko kończy się wpierdolem od Eibaru i 14 miejscem w lidze na koniec sezonu
Porównywać to do meczu w nożną, gdzie nie masz zatrzymywanego czasu 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
to dobre porownanie, bo 100 bramek w sezonie na pewno by oznaczalo 14 miejsce, co ty pierdolisz w ogoleBouncedDuck5106 pisze:A no to spoko, że mi wytłumaczyłeś. Teraz już wiem że nba trzeba traktować jak wrestling a nie jak sport.
Real dzisiaj odpada i Ancelotti leci?
przecież to jest jakiś puchar pasztetowej ten mecz, kogo to w ogóle jebie
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
Marsch wyjebany i od razu ruszyła maszyna
Proszę mi carlo nie szkalować, nawet jak chuja wygrają w tym sezonie to mu się należy jeszcze jeden za brak transferów o jakie prosił
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Sancho złota piłka
Sancho>>>>>>>>>Vinicius
Sancho>>>>>>>>>Vinicius
Raków pchany do mistrzostwa? Kto by się spodziewał
Nawet nie oglądam ale tak chciałem napisać zawsze
Nawet nie oglądam ale tak chciałem napisać zawsze