nihuja
Rapowy offtopic
Re: Rapowy offtopic
dobry temat odkopalem ze slizga https://web.archive.org/web/20190424094 ... p?f=8&t=69
kilka lat mialem na dzwonek refren z 003 dlaczego 
- scam_sakawa
w jakich piosenkach kojarzycie, że pada pytanie o to, jak być szczęśliwym? nie musi dokładnie w tych słowach, ale zachowując sens
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Miałem mindfuck ze @Jose od 2004 postuje, a tam luźny przeskok 13 latbaqlashan pisze: ↑08 cze 2026, 19:09 dobry temat odkopalem ze slizga https://web.archive.org/web/20190424094 ... p?f=8&t=69
cztery żubry i dwie kurwy
dlaczego przyjebano się tak mocno do podsiadło za wykorzystanie ai w teledysku, a quebokowi dragany zrobili full ai teledysk i nie poniósł za to żadnych konsekwencji?
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
jeden to prawdziwy artysta, a drugi to wannabe artysta tryhard
kto jest kto (rozwiązanie zagadki) to już sam sobie powiedz
kto jest kto (rozwiązanie zagadki) to już sam sobie powiedz
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
nie wiesz o co chodzi? to weź się kurwa dowiedz
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
może dlatego, że wtedy jeszcze ludzie nie rzygali ai, a teraz już trochę przesyt
Bo Podsiadło ma robić prawdziwa muzykę z serducha a nie na komputerach
- oKulTywowany
Diox z ważnym przekazem
Z dobrych informacji - hip-hopowa płyta, boombapowa, bez ani jednego autotuna, bez zamułki i bez niepotrzebnego smutku z mojej duszy jest na etapie mixów
️Wkrótce podam informację na temat tytułu, na temat preorderu. Odświeżę z wami tutaj kontakt po trzech latach. Mam nadzieję że was nie zawiodę i że będziecie ze mną przy tym albumie. 

Z dobrych informacji - hip-hopowa płyta, boombapowa, bez ani jednego autotuna, bez zamułki i bez niepotrzebnego smutku z mojej duszy jest na etapie mixów
️Wkrótce podam informację na temat tytułu, na temat preorderu. Odświeżę z wami tutaj kontakt po trzech latach. Mam nadzieję że was nie zawiodę i że będziecie ze mną przy tym albumie. 

jimson bez strachu łapie się pod toscam_sakawa pisze: ↑11 cze 2026, 17:37 w jakich piosenkach kojarzycie, że pada pytanie o to, jak być szczęśliwym? nie musi dokładnie w tych słowach, ale zachowując sens
Zachodni świat, konsumpcji, pijaru i pozorów
Ty zarabiasz na markę, płacisz za ten stary produkt
To Ty tworzysz cuda, pieniądz tworzy iluzję
Pozostań sobą
Akceptuj siebie
Szanuj przeszłość, bliskich
Zależy im na Tobie
Zależy im na Tobie co cztery, pięć lat
Myślisz, że interesują się Tobą?
Tym, że oddychasz, tym że żyjesz?
Kilka osób: mama, ojciec, dziewczyna
Żona, dzieci, przyjaciele, kilku z nich
Nie wszystko jest tym co słyszysz
I tym bardziej nie wszystko jest tym co widzisz
Łona w "Nie gadaj tyle" rozprawia o tym jak "Osiągnąć szczęście w drodze do szczęścia", jeśli się liczy.
mateko pisze: ↑12 cze 2026, 15:03 Diox z ważnym przekazem
Z dobrych informacji - hip-hopowa płyta, boombapowa, bez ani jednego autotuna, bez zamułki i bez niepotrzebnego smutku z mojej duszy jest na etapie mixów️Wkrótce podam informację na temat tytułu, na temat preorderu. Odświeżę z wami tutaj kontakt po trzech latach. Mam nadzieję że was nie zawiodę i że będziecie ze mną przy tym albumie.
![]()
Diox to protoplasta Frosti Rege, tylko gorzej wykonany model, jeśli chodzi o szukanie pomysłu na siebie i nawijkę
cztery żubry i dwie kurwy