Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
- Eloquent33
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
GTA San Andreas i wszystko w temacie

Całkiem przyjemna gierka
Jak działa dzielenie się steamowymi grami? Znalazłem dziś taką opcję na steamdecku i ciekawi mnie jak to działa
^ kogo to chuj obchodzi?
logujesz się na czyjeś konto steam, udostępniasz bibliotekę na swoje urządzenie i możesz korzystać, jedynie osoba udostępniająca ci bibliotekę i ty nie możecie korzystać z niej w tym samym czasie, ale wtedy wystarczy wejść w tryb offline i jest git
Zmieniając PS4 na PS5 mam ciągle swoją bibliotekę gier dostępną na nowej konsoli i wszystkie powinny działać?
- bialyjelen
CEO of Baldur’s Gate 3 Studio Already Teasing ‘Next Big Game'
Ponoć gra ma łamać wszelkie możliwe ograniczenia. Ale chady w tym Larianie.
Ponoć gra ma łamać wszelkie możliwe ograniczenia. Ale chady w tym Larianie.
no potężne podwaliny położyli pod nową generację RPGów
-
genocidegeneral
położyli też potężne podwaliny pod ruchanie kutasem tych wszystkich studiów, których pracownicy nazywali BG3 anomalią
jeszcze licencję na D&D mają, piękne czasy nadchodzą
ważny i potrzebny światu remaster the last of us 2 został potwierdzony przez sony!
jedynke to jeszcze kumam, mimo wszystko widać trochę różnice, ale tlou2 to dalej jedna z najlepiej wygladajaych gier, dobrze ze remaku nie zrobili xd
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Przecie w jedynce była duża różnica
Po za tym mogli by już zapowiedzieć następna grę to już 3 lata od tlou2
Po za tym mogli by już zapowiedzieć następna grę to już 3 lata od tlou2
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
była, ale sama w sobie nie zestarzała się źle, jak ogrywałem na początku 2022 to nie czuc bylo ze to stara gra
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Abby będzie miała bardziej wyrazistego bica?
- cloud
- chmura
temat poruszany milion razy..
zastanawiam się pomiędzy steam deck oled, a ps5
z jednej strony ps5 to możliwość ogrywania exow od sony i fajne parametry konsoli (?), ale z drugiej strony tych gier jest kurwa mało, są drogie i mam obawy, że przejdę jakiegoś spidermana i druga część god of wara, a potem rzucę to w pizdu
steamdeck kusi mnie ze względu na samą platformę steam, możliwość gry bez okupowania telewizora (mam jeden na chacie), fakt, że jest to małe urządzenie i chuj wie co jeszcze
natomiast boję się, że wydajnościowo moze on sobie nie poradzić z mocnymi (nowymi) gierkami, a aktualnie mój PC krztusi się przy tym zajebanym Robocopie i mam po prostu juz dość gry na tym starym piecyku
ktoś, coś? help
zastanawiam się pomiędzy steam deck oled, a ps5
z jednej strony ps5 to możliwość ogrywania exow od sony i fajne parametry konsoli (?), ale z drugiej strony tych gier jest kurwa mało, są drogie i mam obawy, że przejdę jakiegoś spidermana i druga część god of wara, a potem rzucę to w pizdu
steamdeck kusi mnie ze względu na samą platformę steam, możliwość gry bez okupowania telewizora (mam jeden na chacie), fakt, że jest to małe urządzenie i chuj wie co jeszcze
natomiast boję się, że wydajnościowo moze on sobie nie poradzić z mocnymi (nowymi) gierkami, a aktualnie mój PC krztusi się przy tym zajebanym Robocopie i mam po prostu juz dość gry na tym starym piecyku
ktoś, coś? help
- zemsta1camzata
bierz ps5, steam deck jest spoko jako dodatek do glownej maszyny do grania
co do cen gier, abonamnet ps plus masz za 320zl rocznie (a tam masz duzo gier), a gierki na premiere mozesz kupowac na plycie i jak przejdziesz to je opierdalasz, uzywki trzymaja cene
spidermana teraz wzialem na premiere za 320, po dwoch tygodniach sprzedalem uzywke za 250, hogwart powinalem za 280 i sprzedalem za 180 po dwoch miesiacach
co do cen gier, abonamnet ps plus masz za 320zl rocznie (a tam masz duzo gier), a gierki na premiere mozesz kupowac na plycie i jak przejdziesz to je opierdalasz, uzywki trzymaja cene
spidermana teraz wzialem na premiere za 320, po dwoch tygodniach sprzedalem uzywke za 250, hogwart powinalem za 280 i sprzedalem za 180 po dwoch miesiacach
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- cloud
- chmura
tbh mam problem z tymi używanymi grami, bo ja mam jakiegoś pierdolca na punkcie własnej biblioteki i szczerze mówiąc głównie zastanawiałem się nad cyfrową wersja
chociaż fakt, kilku moich koleżków chwali sobie opcję wymian/sprzedaży via olx chociażby, bo często grają w tytuły AAA za jakieś grosze
chociaż fakt, kilku moich koleżków chwali sobie opcję wymian/sprzedaży via olx chociażby, bo często grają w tytuły AAA za jakieś grosze
jak chcesz grac w nowe gry, to ja bralbym PS5 na twoim miejscu. Ogarniesz sobie turecki region na PS Plus i za nie wiem, okolo cztery stowy/piec stow wykupisz sobie na rok biblioteke w najwyzszym pakiecie. Gier jest od chuja, a pudelkowe mozna kupic i sprzedac w tej samej lub wyzszej cenie
no a gry AAA moga dziwnie wygladac na malym ekranie steam decka, no i tak naprawde odpowiedz sobie na pytanie czy chcesz przenosny komputerek z malym ekranikiem, czy raczej wolalbys prawdziwa konsole
Dodano po 1 minucie 1 sekundzie:
wyobrazasz sobie grac w GTA 6 na steam decku? no wlasnie
no a gry AAA moga dziwnie wygladac na malym ekranie steam decka, no i tak naprawde odpowiedz sobie na pytanie czy chcesz przenosny komputerek z malym ekranikiem, czy raczej wolalbys prawdziwa konsole
Dodano po 1 minucie 1 sekundzie:
wyobrazasz sobie grac w GTA 6 na steam decku? no wlasnie
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Masz dosyć grania na swoim PC i chcesz kupić Steam Decka? Bez sensu.
Kup sobie PS5 i Steam Decka, a najpierw PS5.
Kup sobie PS5 i Steam Decka, a najpierw PS5.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji