Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Livescore 2115
Te zmiany wszystkie od razu xD
Niezły trolling ten mecz
United się ogarnęło to teraz Chelsea w roli United.
United się ogarnęło to teraz Chelsea w roli United.
-
szoumidelej
może boehly zdąży kupić nową zabawkę na niedzielny mecz z crystal
- Cz4rny1337
- Moderator
Fulham wygrywa z Chelsea po raz pierwszy od 2006 roku, a po raz drugi od kurwa lat 70
bez beki, kiedys o United mozna bylo postowac takie statystyki, a tera Potter record breaker
tak sie konczy zatrudnianie angoli do trenowania
wlasciciel Brighton pewnie nie moze ze smiechu regularnie i jeszcze chce Boehlyego wydymac na worki hajsu za Ceicedo
bez beki, kiedys o United mozna bylo postowac takie statystyki, a tera Potter record breaker
tak sie konczy zatrudnianie angoli do trenowania
wlasciciel Brighton pewnie nie moze ze smiechu regularnie i jeszcze chce Boehlyego wydymac na worki hajsu za Ceicedo

5,50 na Crystal Palace. Pieniądze leżą nie tylko w Berlinie na ulicy. Tak tylko mówię.
Kocham, pozdrawiam
XDDszoumidelej pisze: ↑12 sty 2023, 22:51 może boehly zdąży kupić nową zabawkę na niedzielny mecz z crystal
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Najłatwiej jest wywalić trenera, kibice Chelsea są do tego tak przywiązani, że teraz taka seria jak obecna i o! trener winny, wyjebać go! Chociaż widzę po socjalach, że w Anglii też tam są kibice co nie winią trenera, wręcz jakieś słowa wsparcia dostaje, bo widzą jak ciężko ten kurwidołek ogarnąć więc nie tylko ja w teamPotter zostałem.
10 piłkarzy kontuzjowanych [doliczam Zakarię, bo ponoć poważnie], gruntowna przebudowa składu przez szaleńca Boehly'ego po erze Abramowicza, brak okresu przygotowawczego z tym zespołem [chyba że liczycie czas w trakcie mundialu kiedy kilkunastu z nich nie było to no xD], teraz też co się ma zmienić jak grają co 3 dni? Tam nawet nie ma kiedy potrenować, bo jest mecz, regeneracja i zaraz następna gra. Do tego widać po tych piłkarzach, że brak im pewności siebie przez te wyniki ostatnie.
Potter w każdym klubie potrzebował czasu, ja nie wiem czy to odpowiedni facet dla Chelsea, ale.. akurat teraz ma najlepszy moment by spokojnie zbudować ekipę na przyszły sezon. Dlatego nie rozumiem tych transferów [Felix na chwilę] i tu jest dla mnie klucz. Pewnie prędzej wyjebany zostanie trener niż Boehly weźmie kogoś kto mu ogarnie konstruowanie zespołu. Za chwilę przyjdzie Thuram albo inny Madueke a w środku pomocy nadal dziura i zaraz duet Jorginho-Kovacic zostanie też zajechany. zresztą Kova ostatnie mecze słabe już ma.
Chłop gra w Football Managera w prawdziwym życiu, w pół roku przyszło już dwunastu przepłaconych nowych [czyli można ułożyć już jedenastkę z nieobecnych na następny mecz, jak i nowych z sezonu 22/23, coś pięknego], a zaraz będą kolejni, niektórzy z nich już na wylocie [Auba], ale no trener powinien jako jedyny polecieć, bo za innego to by grali.
10 piłkarzy kontuzjowanych [doliczam Zakarię, bo ponoć poważnie], gruntowna przebudowa składu przez szaleńca Boehly'ego po erze Abramowicza, brak okresu przygotowawczego z tym zespołem [chyba że liczycie czas w trakcie mundialu kiedy kilkunastu z nich nie było to no xD], teraz też co się ma zmienić jak grają co 3 dni? Tam nawet nie ma kiedy potrenować, bo jest mecz, regeneracja i zaraz następna gra. Do tego widać po tych piłkarzach, że brak im pewności siebie przez te wyniki ostatnie.
Potter w każdym klubie potrzebował czasu, ja nie wiem czy to odpowiedni facet dla Chelsea, ale.. akurat teraz ma najlepszy moment by spokojnie zbudować ekipę na przyszły sezon. Dlatego nie rozumiem tych transferów [Felix na chwilę] i tu jest dla mnie klucz. Pewnie prędzej wyjebany zostanie trener niż Boehly weźmie kogoś kto mu ogarnie konstruowanie zespołu. Za chwilę przyjdzie Thuram albo inny Madueke a w środku pomocy nadal dziura i zaraz duet Jorginho-Kovacic zostanie też zajechany. zresztą Kova ostatnie mecze słabe już ma.
Chłop gra w Football Managera w prawdziwym życiu, w pół roku przyszło już dwunastu przepłaconych nowych [czyli można ułożyć już jedenastkę z nieobecnych na następny mecz, jak i nowych z sezonu 22/23, coś pięknego], a zaraz będą kolejni, niektórzy z nich już na wylocie [Auba], ale no trener powinien jako jedyny polecieć, bo za innego to by grali.
- scam_sakawa
Ja też jestem w tym teamie - generalnie nie moje pieniądze to nie moje jaja, żebym się mógł po nich podrapać, ale wyciąganie trenera za 18,5 miliona euro i zaoferowanie mu blisko pięcioletniego kontraktu tylko po to by go zwolnić po 4 miesiącach? To nawet nie byłoby już tylko głupie, to by świadczyło dosadnie o totalnym braku planu na tę drużynę w kontekście najbliższych kilku sezonów.potter pisze: ↑13 sty 2023, 1:43 Najłatwiej jest wywalić trenera, kibice Chelsea są do tego tak przywiązani, że teraz taka seria jak obecna i o! trener winny, wyjebać go! Chociaż widzę po socjalach, że w Anglii też tam są kibice co nie winią trenera, wręcz jakieś słowa wsparcia dostaje, bo widzą jak ciężko ten kurwidołek ogarnąć więc nie tylko ja w teamPotter zostałem.
Plus to co pisze trener @potter - ogromna ilość kontuzji, a brak jakiegokolwiek czasu i zaufania, żeby pozwolić się rozbujać, wpasować nowym w drużynę, wykreować jakieś wspólne schematy prowadzi nigdzie, nie od razu Rzym zbudowano.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- genocidegeneral
zaczynamy ten przyjemny piłkarsko weekendzik
- ebismolarek
Jazda Napoli
Dodano po 42 minutach 52 sekundach:
Di maria brzydalu.zasrany.zajebany
Dodano po 42 minutach 52 sekundach:
Di maria brzydalu.zasrany.zajebany
jazda ze śmieciarzami