Livescore Euro 2020

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
baqlashan

Re: Livescore Euro 2020

Post autor: baqlashan »

wujot pisze: 30 cze 2021, 0:23
baqlashan pisze: 29 cze 2021, 19:59 Każdemu normalnemu Polakowi sprawia radość to że szwaby odpadły z turnieju
no bo sympatie i antytapie to normalna sprawa, ale ja nie pisze rzeczy w stylu "jebać niemców", i nie nazywam ich też nazistami, tylko dlatego że Xdziesiąt lat temu za górami za lasami dawno temu w trawie cośtam cośtam i wgl historia rozumisz

Dodano po 39 sekundach:
clockers pisze: 30 cze 2021, 0:44 o jakbym chciał, żeby odjebali Anglików.
a słowo ciałem się stanie, essa :joint:

go ukrajina
wujot
ave

Post autor: wujot »

Luźno
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

baqlashan pisze: 30 cze 2021, 0:01 przecież ta polska farmazioniarsko-historyczna mentalność to jest poziom murzynów w usa co non stop usprawiedliwiają swoją nienawiść do białych jakimś niewolnictwem xDDD
zawsze mnie przy tym rozpierdala selektywność tej "historycznej mentalności". Przykładowo przez całe średniowiecze chłopi stanowili większość społeczeństwa, a jeszcze w drugiej połowie XVIII wieku zajebanie chłopa przez pana było całkiem legalne. w polsce niewolnictwo było praktycznie legalne do połowy XIX wieku ale z jakiegoś powodu większość dumnych lechitów utożsamia się z historią wąskiej grupy uprzywilejowanych i szlachty, czując dumę z ich wyczynów mimo że de facto uciskali oni ich przodków. Będą nienawidzić Ukraińców, bo UPA zastrzeliło psa pradziadkowi, ale jak kuzyn Poniatowskiego zajechał na śmierć ich prapradziadka to już git
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

skasowany ukrainiec złamana kość udowa i rozjebane więzadła, ale faul nie na czerwoną, skądże
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
wujot
ave

Ukrainiec miał pecha, że wsadził nogę po prostu
elkacpero

Post autor: elkacpero »

Każdemu normalnemu Polakowi sprawiłoby radość to że ukraince odpadłyby z turnieju
kid

Post autor: kid »

chyba pecha ze malpa ze szwecji nie ogarnia konceptu ciagow przyczynowo skutkowych i nie kmini ze jak sie wpierdoli na kurwie wyprostowana noga w pilke za ktora jest noga rywala to zachodzi spore ryzyko ze zgarnie rowniez jego ale co ja sie bede produkowal, zreszta w ogole to nie wiadomo czy pradziad tego ukrainca czego tam w galicji nie nawywijal 80 lat temu wiec mozna zamkanc dyskusje
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

mógł ukrainiec pomyśleć, że jak ktoś robi wślizg to się w niego nie wbiega, nie mając szans dojścia do piłki

Obrazek

wejście na piłkę (w celu jej wybicia), wybija ją i nie ma kiedy cofnąć nogi a ukrainiec się na niego nadziewa
Ostatnio zmieniony 30 cze 2021, 15:28 przez FLoo, łącznie zmieniany 2 razy.
IT’S COMING HOME 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
wujot
ave

Przecież w każdym meczu są są podobne sytuacje wybicia piłki przez obrońcóe, ukrainiec nie chciał odpuścić i ma po nodze, życie.
oyche

Post autor: oyche »

tez nie kumam tego czerwa troche, szwed wybil pilke (po prostu wybil, nie zaden wslizg ani nakladka), a ukr wbiegl mu w noge

https://giant.gfycat.com/RelievedUncommonAardvark.webm

ale ja tam sie nie znam
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Oczywiście, że słuszna czerwona kartka. Nierozważne wejście, koszmarnie to wygląda.
oyche

Post autor: oyche »

potter pisze: 29 cze 2021, 23:27 Przecież była czerwona w takiej sytuacji, to był Balbuena vs Chelsea
zostala pozniej anulowana https://www.whufc.com/news/articles/202 ... ded-appeal
Awatar użytkownika
yytr

Post autor: yytr »

Oczywiste czerwo, kto myśli inaczej piłkę widział tylko w telewizorku.
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

jajca pisze: 30 cze 2021, 13:45
baqlashan pisze: 30 cze 2021, 0:01 przecież ta polska farmazioniarsko-historyczna mentalność to jest poziom murzynów w usa co non stop usprawiedliwiają swoją nienawiść do białych jakimś niewolnictwem xDDD
zawsze mnie przy tym rozpierdala selektywność tej "historycznej mentalności". Przykładowo przez całe średniowiecze chłopi stanowili większość społeczeństwa, a jeszcze w drugiej połowie XVIII wieku zajebanie chłopa przez pana było całkiem legalne. w polsce niewolnictwo było praktycznie legalne do połowy XIX wieku ale z jakiegoś powodu większość dumnych lechitów utożsamia się z historią wąskiej grupy uprzywilejowanych i szlachty, czując dumę z ich wyczynów mimo że de facto uciskali oni ich przodków. Będą nienawidzić Ukraińców, bo UPA zastrzeliło psa pradziadkowi, ale jak kuzyn Poniatowskiego zajechał na śmierć ich prapradziadka to już git
I dlatego w chuj mnie bawi polska nienawiść do Niemców, mi się podoba ich gra w piłkę nożną i kuźnia talentów jaką posiadają.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
azar

Post autor: azar »

jeszcze do polowy XIX wieku, to faktycznie jak wczoraj. Naprawde zabawne, ze ludzie nie lubia Niemcow, co tam, ze oni wyrzynali nas tak niedawno, ze niejeden jeszcze moze od zyjacych przodkow na ten temat posluchac. Jesli sami macie 16 lat, to faktycznie moze sie wydawac to jakas prehistoria, ale jeszcze chwile temu oni sobie tu weszli jak do siebie i swoim widzimisie decydowali o czyims zyciu lub smierci, rozumiem ze najbardziej swiatowo i nowoczesnie byloby ich teraz pewnie jeszcze za to przepraszac ;)
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

No tak, ale nie zauważyłem takich animozji w stosunku do Rosjan, a to ten sam miesiąc przecież. Nie twierdzę, że wszystko git, ale winić ludzi, którzy kopią w piłkę przeszło 80 lat za ich przodków, why?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Nie no Niemcy się nigdy nie pozbyli tej nazi mentalności charakteryzującej się poczuciem wyższości nad innymi narodami i wymagającej bezwarunkowego posłuszeństwa wobec rasy panów. Jedynie zmienili flagę ze swastyki na gwiazdki unijne, względnie na kolory tęczy, zależnie od sytuacji. Nie traktowałbym tego jako prehistorię.

Ale i tak wolałem ich niż patusow Anglików
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

Dziś odpadną Belgia, oraz, niestety Szwajcaria (choć fajnie jakby sprawili psikusa dumnym hiszpanom, na to właśnie liczy me serce)
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Belgia 1:1 Włochy, po karnych Belgia. KDB z bramką.
IT’S COMING HOME 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Awatar użytkownika
clockers

Post autor: clockers »

mam nadzieję, że Włosi zmuszą dziś tych zamulonych nierobów Belgów do zapierdalania po boju od pierwszych minut. FORZA ITALIA!
ODPOWIEDZ