[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

Awatar użytkownika
gods bidness

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: gods bidness »

przedszkolanek pisze: 30 sie 2025, 22:13jakiś wniosków
*jakichś
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

Hellrazor pisze: 30 sie 2025, 16:18 Teraz szukając tego wywiadu natknąłem się na wywiady gdzie żalił się w 2017-2018 roku że wynajmuję mieszkanie z dziewczyną i chcą coś kupić ale drogo.
podlinkuj proszę.
teoretycznie mógł mieć na tamtym etapie tę kawalerkę, i powiedzmy jeszcze 3 inne małe mieszkania, jednak chcąc zakładać rodzinę potrzebował większego metrażu, więc tamte mieszkania podnajmował innym ludziom, a sam wynajmował większe, to jego mieszkanie, które on swego czasu gdzieś pokazywał na ig czy gdzieś w jakimś programie miało chyba ponad 100m2, a coś takiego to już drogo nawet dla drobnego landlorda

kiedyś tu na forum liczyłem czy mes miał możliwość dorobienia się takich pieniędzy na kilka mieszkań i mi wyszło, że teoretycznie tak ale musiałby oszczędnie żyć, a on raczej nie sprawiał wrażenia skąpca.
Awatar użytkownika
Damianero

Post autor: Damianero »

po pierwszej rundzie sam miałem troche wątpliwości bo mes zaczął łagodnie a z drugiej strony tede fajnie na stylówce, ale to co na drugim kawałku zrobił mes to jest masakra. gość pod względem flow i bawienia sie rytmem od kandydatów na szaleńców jest półke wyżej od reszty kolegów i jakieś trzy od współczesnych dzieciaków piszczących po sześć ciętych wersów na zwrotke. klip faktycznie mógł sobie darować i trochę nie rozumiem po co w ogóle w bojowych kawałkach klipy. moja ulubiona część lvl upa laika wyszła z obrazkiem w paincie i nikt nie robił tragedii dopóki muzyka dowiozła. a jak ktoś tu nie słyszy panczy, to do laryngologa :dunno:
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

była pomoc taty bankowo fakt jest to
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

LWD pisze: 30 sie 2025, 22:18 to jego mieszkanie, które on swego czasu gdzieś pokazywał na ig czy gdzieś w jakimś programie miało chyba ponad 100m2, a coś takiego to już drogo nawet dla drobnego landlorda
jeszcze w 2017 roku mieszkał w malej kawalerce kupionej w 2006 (notabene nasz hustler zarobas twierdził ze "rodzina musiała się na nią zlozyc")
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

to niezła arystokracja, chyba sporą część służby musieli wyprzedać
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

A kupić w zamian tańszych niepismiennych
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
gods bidness

Szlachta zubożała jak Łęccy. Ale props, że podwładne chłopstwo uczyli czytać, zamiast trzymać w ciemnocie jak PiS.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

przedszkolanek pisze: 30 sie 2025, 22:13 co najwyżej twoją mordę, nic co tu napisałeś nie jest zgodne z prawdą, a już pisane, że elity wymordowano w Sonderaktion Krakau w wyniku którego zginęło 20 osób (a 180 było aresztowanych) to jest kurwienie logiki
Wymieniłem tylko przykładowe akcje. Dobrze ci ktoś radził żebyś wypierdalał z tym na o historii autystyku, bo sugerowanie, że komuna nie przetrzebiła inteligencji i nie zaprogramowała resztek społeczeństwa podług wzorców marksistowskich to jest dopiero robienie kurwy z logiki.
Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

przedszkolanek pisze: 30 sie 2025, 22:13 spójrz sobie na biografie partyjniaków, poza pojedynczymi przykładami oni byli stąd, to że siedzieli w czasie wojny w zsrr jak wasilewska, jeszcze nie znaczy, że są nową elitą napływową
nie mówilem, że to byli ruscy tylko, że przybyli z zsrr. to byli polscy komuniści, ktorzy albo sami wyjebali do związku albo siedzieli w więzieniach w iirp. no kurwa chyba nie chcesz bronić tezy, że polscy komuniści to była elita ii RP.

nie wiem, mamy sprawdzić pochodzenie Moczara, Bieruta, Gomułki? czy akurat oni się nie liczą bo pod teze neo pasują.

przedszkolanek pisze: 30 sie 2025, 22:13 niestety ty się kolego w swoich postach i poglądach opierasz na obiegowych opiniach, które nie mają nic wspólnego z tym, co się faktycznie stało
, czy ty oczekujesz ode mnie, na forum hiphopowym, że wyjebię tu z habilitacją na ten temat? książką profesorską?
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

Haczapurjan pisze: 30 sie 2025, 22:26 Wymieniłem tylko przykładowe akcje. Dobrze ci ktoś radził żebyś wypierdalał z tym na o historii autystyku, bo sugerowanie, że komuna nie przetrzebiła inteligencji i nie zaprogramowała resztek społeczeństwa podług wzorców marksistowskich to jest dopiero robienie kurwy z logiki.
jeszcze dodaj debilu, że to przetrzebienie inteligencji przez komunę to zabicie pyjasa i przemyka, będzie bingo
a o sukcesie marksistowskiego prania mózgu najlepiej świadczy fenomen solidarności
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Ta sukaaa to Teeedeee
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

ale z tego typa bonzo wychodzi spięty wieśniak w tym beefie xd

jakby nie było po polsku, to zajebiste, ale że rozumiem tekst, to mam wstyd z drugiej ręki. A jak oglądam to jeszcze gorzej, bo Mes tam wygląfa jak Sęp z Brooklyn 99, tyle że ma gangsta luz jak Bałagane, który musi gorszym profilem pozować

Mógłby Tede się przyłożyć, bo już się kończy argument wyśmiewania gówna i nagrywania od niechcenia.

e, wypierdalac z tą dyskusją o szlachcie, z ktorej beka, ze takie mocne geny, a taki stan posiadacza
Ostatnio zmieniony 30 sie 2025, 22:32 przez Jasek, łącznie zmieniany 1 raz.
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
gods bidness

Orientujecie się może co dzieje się z Tomkiem Chicem i tą prostytutką spopularyzowaną przez Pasuta? Dawno o nich nie słyszałem.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

rozstali się 💔
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
przedszkolanek

moore pisze: 30 sie 2025, 22:28 nie mówilem, że to byli ruscy tylko, że przybyli z zsrr. to byli polscy komuniści, ktorzy albo sami wyjebali do związku albo siedzieli w więzieniach w iirp
i współtworzyli warstwę inteligencji międzywojnia (w republice inteligenckiej jaką była ii rp), to że frakcję sekowaną przez państwo, to inna sprawa
a zalinkowany wyżej andreejew, pokazuje, że niektórzy w ogóle byli istotną częścią społecznej elity
moore pisze: 30 sie 2025, 22:28 czy ty oczekujesz ode mnie, na forum hiphopowym, że wyjebię tu z habilitacją na ten temat? książką profesorską?
nie skąd ten pomysł, ale ucieszyłbym się, jakbyś nie powielał oklepanych mitów
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

przedszkolanek pisze: 30 sie 2025, 22:30
Haczapurjan pisze: 30 sie 2025, 22:26 Wymieniłem tylko przykładowe akcje. Dobrze ci ktoś radził żebyś wypierdalał z tym na o historii autystyku, bo sugerowanie, że komuna nie przetrzebiła inteligencji i nie zaprogramowała resztek społeczeństwa podług wzorców marksistowskich to jest dopiero robienie kurwy z logiki.
jeszcze dodaj debilu, że to przetrzebienie inteligencji przez komunę to zabicie pyjasa i przemyka, będzie bingo
a o sukcesie marksistowskiego prania mózgu najlepiej świadczy fenomen solidarności
Haha Ty serio kurwa bawisz się w apologetę komunistycznych zbrodni? Znamienne, że do Katynia się nawet nie odniosłeś, bo ciężko z tym handlować, nie?

A ci wybitni prawnicy to np. Helena Wolińska? Mówię ci aspi, usiądź, już zszedłeś
moody

Post autor: moody »

jajca pisze: 30 sie 2025, 22:23
LWD pisze: 30 sie 2025, 22:18 to jego mieszkanie, które on swego czasu gdzieś pokazywał na ig czy gdzieś w jakimś programie miało chyba ponad 100m2, a coś takiego to już drogo nawet dla drobnego landlorda
jeszcze w 2017 roku mieszkał w malej kawalerce kupionej w 2006 (notabene nasz hustler zarobas twierdził ze "rodzina musiała się na nią zlozyc")
te kawalerke za sto kafli co sie na nia rodzina zlozyla to mial chyba wczesniej niz w 2006, mi sie jakos kojarzy ze od razu jak z domu wydupcyl jako nastolatek, to go w niej starzy ulokowali

w 2015 nawijal w kawalku z lehem :"Trzy płyty oszczędzałem na wóz swój", a w 2025 ma bez kredytu kilka mieszkan o wartosci paru milionow. suspicious
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Haczapurjan pisze: 30 sie 2025, 22:36 Haha Ty serio kurwa bawisz się w apologetę komunistycznych zbrodni?
ale ty jesteś przyjebany, o chuju złoty
tam nigdzie nie ma apologii czegokolwiek, przeczytaj jeszcze raz i odłóż własne zjebanie na bok, może zrozumiesz
Haczapurjan pisze: 30 sie 2025, 22:36 Znamienne, że do Katynia się nawet nie odniosłeś, bo ciężko z tym handlować, nie?
no jak się tobie wydaje, że śmierć 20k ludzi (i to jeszcze w większości oficerów) to jest wymordowanie elit ponad 30 milionowego narodu, to beka z ciebie
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

cieszę się że jestem umysł ścisły
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET