*jakichś
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- gods bidness
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
podlinkuj proszę.
teoretycznie mógł mieć na tamtym etapie tę kawalerkę, i powiedzmy jeszcze 3 inne małe mieszkania, jednak chcąc zakładać rodzinę potrzebował większego metrażu, więc tamte mieszkania podnajmował innym ludziom, a sam wynajmował większe, to jego mieszkanie, które on swego czasu gdzieś pokazywał na ig czy gdzieś w jakimś programie miało chyba ponad 100m2, a coś takiego to już drogo nawet dla drobnego landlorda
kiedyś tu na forum liczyłem czy mes miał możliwość dorobienia się takich pieniędzy na kilka mieszkań i mi wyszło, że teoretycznie tak ale musiałby oszczędnie żyć, a on raczej nie sprawiał wrażenia skąpca.
po pierwszej rundzie sam miałem troche wątpliwości bo mes zaczął łagodnie a z drugiej strony tede fajnie na stylówce, ale to co na drugim kawałku zrobił mes to jest masakra. gość pod względem flow i bawienia sie rytmem od kandydatów na szaleńców jest półke wyżej od reszty kolegów i jakieś trzy od współczesnych dzieciaków piszczących po sześć ciętych wersów na zwrotke. klip faktycznie mógł sobie darować i trochę nie rozumiem po co w ogóle w bojowych kawałkach klipy. moja ulubiona część lvl upa laika wyszła z obrazkiem w paincie i nikt nie robił tragedii dopóki muzyka dowiozła. a jak ktoś tu nie słyszy panczy, to do laryngologa 
była pomoc taty bankowo fakt jest to
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
jeszcze w 2017 roku mieszkał w malej kawalerce kupionej w 2006 (notabene nasz hustler zarobas twierdził ze "rodzina musiała się na nią zlozyc")
to niezła arystokracja, chyba sporą część służby musieli wyprzedać
- gods bidness
Szlachta zubożała jak Łęccy. Ale props, że podwładne chłopstwo uczyli czytać, zamiast trzymać w ciemnocie jak PiS.
- Haczapurjan
Wymieniłem tylko przykładowe akcje. Dobrze ci ktoś radził żebyś wypierdalał z tym na o historii autystyku, bo sugerowanie, że komuna nie przetrzebiła inteligencji i nie zaprogramowała resztek społeczeństwa podług wzorców marksistowskich to jest dopiero robienie kurwy z logiki.przedszkolanek pisze: ↑30 sie 2025, 22:13 co najwyżej twoją mordę, nic co tu napisałeś nie jest zgodne z prawdą, a już pisane, że elity wymordowano w Sonderaktion Krakau w wyniku którego zginęło 20 osób (a 180 było aresztowanych) to jest kurwienie logiki
nie mówilem, że to byli ruscy tylko, że przybyli z zsrr. to byli polscy komuniści, ktorzy albo sami wyjebali do związku albo siedzieli w więzieniach w iirp. no kurwa chyba nie chcesz bronić tezy, że polscy komuniści to była elita ii RP.przedszkolanek pisze: ↑30 sie 2025, 22:13 spójrz sobie na biografie partyjniaków, poza pojedynczymi przykładami oni byli stąd, to że siedzieli w czasie wojny w zsrr jak wasilewska, jeszcze nie znaczy, że są nową elitą napływową
nie wiem, mamy sprawdzić pochodzenie Moczara, Bieruta, Gomułki? czy akurat oni się nie liczą bo pod teze neo pasują.
, czy ty oczekujesz ode mnie, na forum hiphopowym, że wyjebię tu z habilitacją na ten temat? książką profesorską?przedszkolanek pisze: ↑30 sie 2025, 22:13 niestety ty się kolego w swoich postach i poglądach opierasz na obiegowych opiniach, które nie mają nic wspólnego z tym, co się faktycznie stało
- przedszkolanek
jeszcze dodaj debilu, że to przetrzebienie inteligencji przez komunę to zabicie pyjasa i przemyka, będzie bingoHaczapurjan pisze: ↑30 sie 2025, 22:26 Wymieniłem tylko przykładowe akcje. Dobrze ci ktoś radził żebyś wypierdalał z tym na o historii autystyku, bo sugerowanie, że komuna nie przetrzebiła inteligencji i nie zaprogramowała resztek społeczeństwa podług wzorców marksistowskich to jest dopiero robienie kurwy z logiki.
a o sukcesie marksistowskiego prania mózgu najlepiej świadczy fenomen solidarności
Ta sukaaa to Teeedeee
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
ale z tego typa bonzo wychodzi spięty wieśniak w tym beefie xd
jakby nie było po polsku, to zajebiste, ale że rozumiem tekst, to mam wstyd z drugiej ręki. A jak oglądam to jeszcze gorzej, bo Mes tam wygląfa jak Sęp z Brooklyn 99, tyle że ma gangsta luz jak Bałagane, który musi gorszym profilem pozować
Mógłby Tede się przyłożyć, bo już się kończy argument wyśmiewania gówna i nagrywania od niechcenia.
e, wypierdalac z tą dyskusją o szlachcie, z ktorej beka, ze takie mocne geny, a taki stan posiadacza
jakby nie było po polsku, to zajebiste, ale że rozumiem tekst, to mam wstyd z drugiej ręki. A jak oglądam to jeszcze gorzej, bo Mes tam wygląfa jak Sęp z Brooklyn 99, tyle że ma gangsta luz jak Bałagane, który musi gorszym profilem pozować
Mógłby Tede się przyłożyć, bo już się kończy argument wyśmiewania gówna i nagrywania od niechcenia.
e, wypierdalac z tą dyskusją o szlachcie, z ktorej beka, ze takie mocne geny, a taki stan posiadacza
Ostatnio zmieniony 30 sie 2025, 22:32 przez Jasek, łącznie zmieniany 1 raz.
cztery żubry i dwie kurwy
- gods bidness
Orientujecie się może co dzieje się z Tomkiem Chicem i tą prostytutką spopularyzowaną przez Pasuta? Dawno o nich nie słyszałem.
rozstali się 
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
- przedszkolanek
i współtworzyli warstwę inteligencji międzywojnia (w republice inteligenckiej jaką była ii rp), to że frakcję sekowaną przez państwo, to inna sprawa
a zalinkowany wyżej andreejew, pokazuje, że niektórzy w ogóle byli istotną częścią społecznej elity
nie skąd ten pomysł, ale ucieszyłbym się, jakbyś nie powielał oklepanych mitów
- Haczapurjan
Haha Ty serio kurwa bawisz się w apologetę komunistycznych zbrodni? Znamienne, że do Katynia się nawet nie odniosłeś, bo ciężko z tym handlować, nie?przedszkolanek pisze: ↑30 sie 2025, 22:30jeszcze dodaj debilu, że to przetrzebienie inteligencji przez komunę to zabicie pyjasa i przemyka, będzie bingoHaczapurjan pisze: ↑30 sie 2025, 22:26 Wymieniłem tylko przykładowe akcje. Dobrze ci ktoś radził żebyś wypierdalał z tym na o historii autystyku, bo sugerowanie, że komuna nie przetrzebiła inteligencji i nie zaprogramowała resztek społeczeństwa podług wzorców marksistowskich to jest dopiero robienie kurwy z logiki.
a o sukcesie marksistowskiego prania mózgu najlepiej świadczy fenomen solidarności
A ci wybitni prawnicy to np. Helena Wolińska? Mówię ci aspi, usiądź, już zszedłeś
te kawalerke za sto kafli co sie na nia rodzina zlozyla to mial chyba wczesniej niz w 2006, mi sie jakos kojarzy ze od razu jak z domu wydupcyl jako nastolatek, to go w niej starzy ulokowali
w 2015 nawijal w kawalku z lehem :"Trzy płyty oszczędzałem na wóz swój", a w 2025 ma bez kredytu kilka mieszkan o wartosci paru milionow. suspicious
- przedszkolanek
ale ty jesteś przyjebany, o chuju złotyHaczapurjan pisze: ↑30 sie 2025, 22:36 Haha Ty serio kurwa bawisz się w apologetę komunistycznych zbrodni?
tam nigdzie nie ma apologii czegokolwiek, przeczytaj jeszcze raz i odłóż własne zjebanie na bok, może zrozumiesz
no jak się tobie wydaje, że śmierć 20k ludzi (i to jeszcze w większości oficerów) to jest wymordowanie elit ponad 30 milionowego narodu, to beka z ciebieHaczapurjan pisze: ↑30 sie 2025, 22:36 Znamienne, że do Katynia się nawet nie odniosłeś, bo ciężko z tym handlować, nie?
cieszę się że jestem umysł ścisły
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY