Tylko muszę FF16 skończyć.
Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
FFVII Rebirth to będzie taki rozpierdol, że głowa mała. Ile tam kurde rzeczy pokazali, wyścigi Chocobo, całe Gold Saucer. Jaram się totalnie.
Też zajebiste swoją drogą, ale ma swoje wady. Gdyby zrobili ciekawsze questy poboczne, a walka nie była taka łatwa (chociaż to trochę też wynika z tego, że Clive jest taki OP) to byłaby dyszka u mnie. A tak jest strong 9, fabularnie sztos, a walki z bossami to jakiś poziom Dragon Balla, jeśli chodzi o rozmach i widowiskowość. Uwielbiam.
BTW. Polecam fanom FF7
BAHAMUT
jeśli ktoś lubi soulsike'i to polecam Lies of P, gra jest przepiękna 
- the badman
- Artysta
Co lepiej kupić XBOX Series S czy PS4?
Czy może lepiej warto wydać majątek i pójść w series x czy PS5?
Jestem w chuj niedzielnym graczem, kupiłem kiedyś laptopa za 6k by grać w Wiedzmina 3 i go nie przeszedłem bo mi się znudził więc to raczej konsola do Fify i NBA 2k. I finansowo raczej bym wolał celować w coś z tego pierwszego rzędu, jestem napalony na cyberpunk ale pewnie też mi się szybko odechce
Czy może lepiej warto wydać majątek i pójść w series x czy PS5?
Jestem w chuj niedzielnym graczem, kupiłem kiedyś laptopa za 6k by grać w Wiedzmina 3 i go nie przeszedłem bo mi się znudził więc to raczej konsola do Fify i NBA 2k. I finansowo raczej bym wolał celować w coś z tego pierwszego rzędu, jestem napalony na cyberpunk ale pewnie też mi się szybko odechce
Oczywiście że nowa generacja ps5 i odpowiednik Xboxa po chuj ci stara generacja skoro Xbox ma ta jakaś wsteczna kompatybilnosc czy coś. To jest tylko 1k zł różnicy czyli takie 500zl w 2010
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Dzisiaj widziałem w lombardzie PS4 z 2padami, jakąś grą i okablowaniem za 849. Nie wiem czy po tyle to teraz chodzi ale sam się zdziwiłem.
e: a dobra chodzi, kurwa taniocha teraz w te gry grać - dawajcie wszystko na starą generację kompatybilne.
jak jestes niedzielnym graczem to wez series s z game passem (pamietaj o konwersji golda na gpu to bedziesz mial tez gierki na pc). chyba ze masz tv 4k to bierz series x
@insane Xbox Live Gold już nie istnieje, a konwersję na GPU chyba 14.09 wyłączyli
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Teraz jest Xbox Game Pass Core i konwersja na ultimate w stosunku 3:2.
- piernikowyskoczek
tak, na pepperku są tureckie promki na ten core
Teraz jest podział
Xbox Game Pass Core:
- możliwość gry online na konsoli
- 25 średnich gierek
i Xbox Game Pass Ultimate, po staremu
Teraz jest podział
Xbox Game Pass Core:
- możliwość gry online na konsoli
- 25 średnich gierek
i Xbox Game Pass Ultimate, po staremu
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
jak masz smart tv i dobrego neta, to po prostu pobierz sobie apke xbox i graj w chmurze padem podpietym przez bluetooth
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
W marketach PS5 z napędem + EA Sports FC za 2400 zł. Fajna opcja.
Dzięki, skorzystam.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Całkiem spoko ten Oculus Quest 3, nie spodziewalem się 2 ekranów i ciut większego FOV-a, chyba sobie sprawię na gwiazdkę
Well, you know, whiteys gotta pay... and the payment is baby hands
Jakie linowe gry na PC z ostatnich powiedzmy 8. lat polecacie?
Nie mam czasu na open-worldy
: )
Nie mam czasu na open-worldy
: )
styl zakręcony jak czas akkusativ
- Cz4rny1337
- Moderator
ostatnio np dobrze sie bawilem przy straznikach galaktyki jak lubisz marvela

disco elysium
Czy w jakichś polskich sklepach z elektroniką/AGD jest możliwość wypróbowania Oculusa Quest 3 ?
EDIT
Dobra, znalazłem w MediaMarkcie. Luźne wrażenia:
- VR wygląda naprawdę dobrze - spoko rozdzielczość i nasycenie kolorów, czernie OK jak na LED
- moje defaultowe okulary nie mieszczą się do środka, ale obraz był ostry i bez nich (mam lekką wadę wzroku i lekki astygmatyzm)
- jest jeszcze niestety trochę efektu patrzenia przez gogle narciarskie - FOV nie jest specjalnie duży (choć twierdzą że 110 stopni). Dodatkowo widać czarny "nos" na środku (ale po chwili mózg zaczyna go odfiltrowywać)
- nie widzę większej różnicy przy regulacji IPD, nawet między min i max
- AR/MR wygląda słabo - szum i niska rozdzielczość - jak video ze starej Nokii z klawiszami. Ale myślę że gry w tym mogą być zabawne i po paru minutach grania się człowiek przyzwyczai
- w rękach headset wydaje się lekki, ale egzemplarze wystawowe nie mają pasków, także ciężko ocenić jak to będzie obciążać czaszkę
EDIT
Dobra, znalazłem w MediaMarkcie. Luźne wrażenia:
- VR wygląda naprawdę dobrze - spoko rozdzielczość i nasycenie kolorów, czernie OK jak na LED
- moje defaultowe okulary nie mieszczą się do środka, ale obraz był ostry i bez nich (mam lekką wadę wzroku i lekki astygmatyzm)
- jest jeszcze niestety trochę efektu patrzenia przez gogle narciarskie - FOV nie jest specjalnie duży (choć twierdzą że 110 stopni). Dodatkowo widać czarny "nos" na środku (ale po chwili mózg zaczyna go odfiltrowywać)
- nie widzę większej różnicy przy regulacji IPD, nawet między min i max
- AR/MR wygląda słabo - szum i niska rozdzielczość - jak video ze starej Nokii z klawiszami. Ale myślę że gry w tym mogą być zabawne i po paru minutach grania się człowiek przyzwyczai
- w rękach headset wydaje się lekki, ale egzemplarze wystawowe nie mają pasków, także ciężko ocenić jak to będzie obciążać czaszkę
Well, you know, whiteys gotta pay... and the payment is baby hands
- genocidegeneral
jaki pad najlepszy do pc? mam starego do x360, ale trochę już poobijany, analogi ściągają w jedną stronę itd
https://www.mediaexpert.pl/gaming/kontr ... przewodowy to bezprzewodowo działa tylko z konsolą, a na pc trzeba się pierdolić z kablem i lepiej kupić to? https://www.mediaexpert.pl/gaming/kontr ... ies-ms-pad
https://www.mediaexpert.pl/gaming/kontr ... przewodowy to bezprzewodowo działa tylko z konsolą, a na pc trzeba się pierdolić z kablem i lepiej kupić to? https://www.mediaexpert.pl/gaming/kontr ... ies-ms-pad
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."