Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Wszołi mógł nie ogarnac, wiec zdecydowanie none taken
Ciona to jest gość. Charyzma, wiedza, pasja
ponagodzinny wywiad ze zwykłym przyjebem, chyba jednak cenię swój czas bardziej, żeby poświęcać uwagę czemuś takiemu, równie dobrze użytkownik vego mogł się wybrać do najbliższego szpitala psychiatrycznego i porozmawiać z facetem, który uważa się za napoleona
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Też spodziewałem się wariata, ale imo zyskał
Dłuższe kurwa
Spoiler
- checollada
Bez kitu, zasnąłem w trakcie tego odcinka, obudziłem się, zdążyłem się rozbudzić i przekąsić coś po drzemce i ledwo w połowie jestem
Ostatniego piątkowego nie zdążyłem przesłuchać nawet, bo nadrabiałem ich podsumowania rundy jesiennej w Ekstraklasie i 1. Lidze, bardzo płodni są chłopaki ostatnio, nie ma co
zdarzylo mi sie kiedys 3 czy 4 razy zasnac do jednego odcinka
ba, mialem kiedys swiadomy sen, w ktorym dosc szybko sie zorientowalem ocb, bo chodzilem po osiedlu a w tle slyszalem olkowicza i mielewskiego
ba, mialem kiedys swiadomy sen, w ktorym dosc szybko sie zorientowalem ocb, bo chodzilem po osiedlu a w tle slyszalem olkowicza i mielewskiego
Prawie pięć pierdolonych godzin widzowie
Jeden z lepszych kotow w Pl
Witajcie w 2025
Niezly dysonans vs flegmatycznosc i nijakosc jego stylu komentatorskiego xd Gdyby miał ułamek tej pasji za majkiem (zamiast brzmiec jak maciej iwanski napruty hydroksyzyną) to może do tej sytuacji by nie doszło
Najebany jaca na mundialu 2014 to był klasyk 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
ależ kłopoty sympatycznego redaktora Mazurka, mocna orka na nim, wręcz distroj
fiu fiu, ale zadymka
nie no piekne to jest, kudlaty mistrz zbrodni, wchodzil na na pare chwil na weszlo korzystajac ze swoich starych dostepow a potem czmychal z info jak chytra baba z radomia
nie no piekne to jest, kudlaty mistrz zbrodni, wchodzil na na pare chwil na weszlo korzystajac ze swoich starych dostepow a potem czmychal z info jak chytra baba z radomia
kudłaty ważniak moralizator sie okazal zwyklym hujem do szczania?
mundialopsychoza
ale go tam przeorali, nie do obrony w żaden sposób 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- rozklad_gaussa
Spoiler

Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage