Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
nie no aż tak zdesperowany nie jestem, kanałowi sportowemu należy oddać co kanałowe tj ich po prostu nie włączać
myślałem, że damian gąska to też piłkarz damian gąska, a tu zonk i jest ich dwóch
myślałem, że damian gąska to też piłkarz damian gąska, a tu zonk i jest ich dwóch
to dojebał standuper

Spoiler

Strasznie chamskie.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jezu wyję
- rozklad_gaussa
dzisiaj jedno z lepszych uniwersow od dawna
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
-
Bisclavret
Propsy za wykopanie transparentu "Jasio Pasio", to był swojego czasu nasz wewnętrzny klasyk i nie spodziewałem się że zostanie to przytoczone i to jeszcze przez Leszka Milewskiego
Gigant odcinek
Gigant odcinek
dzisiejsze uniwersum
poezja lechicka i jedenastka drzwi, kocham
wgl nie pamiętam kto ostatnio na tyle mnie do siebie przekonał jak mister standuper, może się z czasem wgryzł na tyle, że mnie już nie wkurwia, a wręcz przeciwnie
"jasio i pasio w jednym spali koju"
poezja lechicka i jedenastka drzwi, kocham
wgl nie pamiętam kto ostatnio na tyle mnie do siebie przekonał jak mister standuper, może się z czasem wgryzł na tyle, że mnie już nie wkurwia, a wręcz przeciwnie
"jasio i pasio w jednym spali koju"
btw Jakub Żubrowski wziął wystrzelił znikąd i się okazało, że nie tylko się zna na piłce, ale i umie to rozwiązać, co jest fantastycznym odkryciem po czytaniu masy asów, rzucających statystykami jak z rękawa do porzygu
bardzo dobry wywiad Lubnauer z Tułaczem
trójkąt bermudzki wola mokotów
- checollada
chciałbym tu zostawić propsa dla programu? albo FORMATU Kuby Białka na kanale weszło, bardzo przyjemnie się tego słucha. wcześniej byłem fanem jego tekstów, teraz w sumie w wersji audio lubię je jeszcze bardziej. i nawet dobrze się to klika na youtube z tego co widzę
Bardzo spoko rozmowa
Spoiler
Medialny transfer roku chyba już znamy:
Łukasz Ciona nawiązał współpracę z telewizją wPolsce24 - dowiedział się portal Wirtualnemedia.pl. Dziennikarz sportowy ma pracować w roli reportera.
Ciona ostatnio dociskal guardiole
az milo
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
IT’S COMING HOME

Słusznie kurde nie trawie typa od dawna.
kawał cwela na strzała w ryj to wiadomo, ale może chłopa w końcu wypierdolą, ma ostatnio wspaniały czas, poniżej niesamowite przedstawienie gościa programu
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
@sztyc aczkolwiek kompletnie, konkretnie to wszołek jest burakiem xD
świadomość swojej ignorancji
nie no to wspaniałe zagajenie jest, nawiązując do wczorajszego posta biedronia na portalu x, można było np. kogoś przedstawić, że jest obchodzony dzień eliminacji przemocy wobec kobiet, ale nasz dzisiejszy gość żadnej kobiety nigdy nie uderzył, prawda? czy może jednak zdarzyło się wyjebać starej bułę na ryj? kurwa monty python
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
the real crime, I think, was the darcie mordy
akurat popularnego wszołiego dobrze podsumował, non offense taken
trójkąt bermudzki wola mokotów