chyba po prostu był wtedy beef Sulina z Bonsonem i ktoś to dla beki wrzucił i tak zostało
Sentino
Re: Sentino
Obejrzałem ten lajw i najbardziej mi się rzuciło w uszy "Oni mi wiszą tyle ile Malik zarobił podczas swojej kariery w Polsce".
tyle ile Malik zarobił podczas swojej kariery w Polsce to pewnie z tyle ile paluch zrobił z samej sprzedaży złotej owcy
źródło: dupa
źródło: dupa
Widzę, że Sulin ma beef z przecinkami niczym użytkownik Bengal
Co do Sentino, nie umiem się do chłopa przekonać. Póki leci w tle, to nawet spoczko. Mimo, że śmiesznie się ogląda przygody Alvareza, to w sumie szkoda że tak wyszło, bo mógł naprawdę ugrać o wiele więcej w Polsce, a tak stał się naczelnym memem naszej sceny
Co do Sentino, nie umiem się do chłopa przekonać. Póki leci w tle, to nawet spoczko. Mimo, że śmiesznie się ogląda przygody Alvareza, to w sumie szkoda że tak wyszło, bo mógł naprawdę ugrać o wiele więcej w Polsce, a tak stał się naczelnym memem naszej sceny
to kurwa forum rap, nie wizaż
Sentino mówił na live, że nowy merch przy współpracy z nitrozyniakiem. Czyli przy odpowiedniej promocji i solidnym designe i jakości Sentino zarobi trochę pitosu na ciuszkach, czyli będzie jeszcze więcej flexu xd.
najwiekszy gangster w polskim rapie koneksje od rosji po maroko dostal pogone gdzie tylko mogl i ostatecznie malolat z internetow wzial go pod skrzydlo i beda razem szyc ciuszki sebastian jest niemozliwy
- FruitOffTheWall
zeby sie nie okazało że wychuja nitrozyniaka i nic z tego nie będzie bo jest to możliwe
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- con shonery
- Moderator
Ciekawe co Sentini myśli o ludziach kupujących bluzy Sentino x Nitrozyniak zamiast Gucci
Pewnie będą sprzedawać tylko tym co mają symetryczne głowy 
- Moltisanti
Chciałbym żeby to kolabo z nitrem poszło w stronę dawnych koszulek gurala. Już sobie wyobrażam tych 15 letnich przecinków w za dużych koszulkach z kolorowym napisem KRÓTKA PIŁKA - RUCHASZ ALBO WALISZ KONIA, kibicuję
Przejrzałem właśnie sklep jego obecnego brandu (7more7) i jest dużo mniej przypałowo, niż spodziewałem się po merchu youtubera. Większość kolekcji raczej stonowana i minimalistyczna. Nie mam pojęcia kto będzie odpowiadał za design przy ewentualnej współpracy, ale dużo bardziej wolałbym właśnie takie proste naszywki na piersi, niż mutanty w stylu ostatnich okładek.

Spoiler

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Przecież teraz takie podejście do ciuchów to standard. Koszulki z wielkimi napisami to w ulicznym rapie moze zostały jeszcze.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Hmmm

Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
- krakowski łotr
Sentino wydaje płyte w Stepie, 2 numery już nagrane, płyta w stylu PNL hyhy
co on gada jakby mu jaja obcieli XDDD kurwa "chłopaki ze stepu" a gdzie szczelanie w twarz sikarios
co on gada jakby mu jaja obcieli XDDD kurwa "chłopaki ze stepu" a gdzie szczelanie w twarz sikarios
Od wyzywania wszystkich od największych kurew, przez walenie pucy na live do chłopaków ze Step Records, wspominając o dostarczeniu zaległej płyty i prośbie o usunięcie wszelkich dissów z internetu, piękne 
Wyjaśniony jak pewien Sycylijczyk przez Tuptusia albo Malik przez paprykarzy 
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem