Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Niby to wiem, ale ja nie lubię czegoś pomijać, potem oni nawiążą do tego co mówili albo w następnym programie a ja nie będę kumał. Poza są też inne treści, które śledzę na bieżąco i zwyczajnie muszę robić selekcję. Kumam, że ludziom to pasuje i że nagrywają takie długie rzeczy wbrew algorytmom itd., ale no dla mnie za dużo.
+ 1, jak jest było 2+ to jakoś udawało mi się to łyknąć nawet na raz, formaty 3+ to wysiadam co najwyżej po godzinie i już raczej nie wracam a tego 4 godzinnego nawet mi się odpalać nie chcę; zawsze staram się słuchać uważnie no ale przy takim natłoku nie jestem w stanie skończyć obecnych wątków a część się po prostu przestaje być aktualne po 3 dniach po premierze i już ciężko do tego wrócić
- Korben Dallas
spróbujcie posłuchać na 1,5x prędkości odtwarzania, może wam siądzie, ja tylko tak odsłuchuję materiały, ale sam napierdalam za szybko, to mi to pasuje akurat
Anybody else want to negotiate?
ja też nie nadążam, wtorki to już dawno odpuściłem, a piątki slucham w aucie ale zazwyczaj nie zdąże skończyć, a już jest nieaktualne, taki urok uniwersum
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
No ja akurat lubię sobie słuchać czegoś przy codziennych czynnościach jak jedzenie, sprzątanie, gotowanie czy spacer więc mam dużo godzin na słuchanie tego wszystkiego. Codziennie ogladam 2 odcinki jakiegoś serialu do posiłku, do tego jakieś podcasty o siłowni, dietetyce, zdrowiu, psychologii plus podcasty true crime
Ze sportowych to tetrycy 2x w tygodniu, ale tutaj rzadko slucham całego odcinka. Niektóre wątki pomijam.
Do tego Liga Minus, chociaż dwa ostatnie odcinki wyjątkowo odpuściłem, bo zajrzałem do komentarzy na YT i bardzo negatywny odbiór był. W obu odcinkach byl Gikiewicz, którego nie trawię plus w pierwszym Kowal poerdolił straszne bzdury, nawet jak na swoje standardy xD dla mnie najlepszy skład obecnie to Paczul, Kowal, Białek i Michalak. No i te quizy retro bardzo spoko pomysł. Wgl ostatnio nie mialem czego słuchać i odpaliłem te stare quizy z początku pandemii i robię sobie rewatch
Kanału sportowego to praktycznie nic nie ogladam od dawna. Meczyki dużo lepsze mimo obecności Basałaja i wkurzajacego często Wiśni.
Z Viaplay często wstawiają magazyn PL na YT to obejrzę, przerwa na kawę też. Do tego ćwiąki czasami.
Ze sportowych to tetrycy 2x w tygodniu, ale tutaj rzadko slucham całego odcinka. Niektóre wątki pomijam.
Do tego Liga Minus, chociaż dwa ostatnie odcinki wyjątkowo odpuściłem, bo zajrzałem do komentarzy na YT i bardzo negatywny odbiór był. W obu odcinkach byl Gikiewicz, którego nie trawię plus w pierwszym Kowal poerdolił straszne bzdury, nawet jak na swoje standardy xD dla mnie najlepszy skład obecnie to Paczul, Kowal, Białek i Michalak. No i te quizy retro bardzo spoko pomysł. Wgl ostatnio nie mialem czego słuchać i odpaliłem te stare quizy z początku pandemii i robię sobie rewatch
Kanału sportowego to praktycznie nic nie ogladam od dawna. Meczyki dużo lepsze mimo obecności Basałaja i wkurzajacego często Wiśni.
Z Viaplay często wstawiają magazyn PL na YT to obejrzę, przerwa na kawę też. Do tego ćwiąki czasami.
To sobie obejrzyjcie, dawno a może nigdy nie widziałem tak wyluzowanego Ziela
niewielu jest ludzi, którzy potrafią nie zanudzić przez 4 godziny, ale na pewno nie należy do nich jakiś typ z czapką hujówką na głowie pierdolący o rzutach rożnych slawomira wojciechowskiegobialyjelen pisze: ↑11 paź 2024, 14:43 dla mnie bez roznicy, slucham do tzw domowych obowiazkow typu sprzatanko, najwazniejsze ze nie zanudzaja
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
XDDDpotter pisze: ↑11 paź 2024, 14:08 Niepopularna opinia: Tetrycy robią za długie odcinki.
Nie ukrywam, że odpadłem jakiś czasu temu, a słuchałem czy oglądałem co tydzień ale no takie odcinki jak dziś że to ponad 4 godziny trwa to ja już wiem, że bez szans żeby to sprawdzić czy nadrobić te wcześniejsze ponad trzygodzinne. Tak do dwóch spoko, a teraz mimo całej sympatii no to ciężko.
ale ktoś zmusza do oglądania całego do razu czy co, absoutlnie nie rozumiem Twojego potterowiska chłopie
Kurde, przy całej mojej sympatii do Tetryków, to nie wiem, czy powoli nie zbliżają się oni do ściany i czy ten metraż odcinków nie będzie działał na minus. Już pal sześć te 4 godziny z wczoraj, ale ich wtorkowy poranek o MURAWIE NA STADIONIE LECHA, to najnudniejsze co wyszło od Tetryków ever i chyba pierwszy odcinek, który odpuściłem po dłuższym fragmencie. Skąd pomysł, by robić o tym osobny program?
nwm, a skąd pomysł na Ale Brama!
a ja tam podzielam, że jest ewidentny zjazd formy i nawet mam taką teorię, że wszystko dlatego, że wykreowała się wokół nich taka dziwaczna fanbaza (na twitterze w dużej mierze), którą na siłę chcą zaspokajać (zwłaszcza Milewski) i właśnie stąd to męczenie buły
inna sprawa, że włączam raz na jakiś czas tylko i nie jestem ze wszystkim na bieżąco, a może to poprawiłoby odbiór
po fali propsów, fala hejtów, taka faza
inna sprawa, że włączam raz na jakiś czas tylko i nie jestem ze wszystkim na bieżąco, a może to poprawiłoby odbiór
po fali propsów, fala hejtów, taka faza
trójkąt bermudzki wola mokotów
w sumie polecam time stampa piatkowego o Psich Jajcach Gdańsk, plotki o ich koncu zatem uwazam za przesadzone, wyborna dyskusja
świadomość swojej ignorancji
nwm ja włączyłem i wprawdzie na 2 części ale szybko i przyjemnie mi minęły te 4 godziny a nawet samych tetryków nigdy regularnie jakoś nie włączałem
No i właśnie problem jest chyba w tym, że jak odpalisz jeden konkretny fragment to jajcury, a w natłoku 4-godzinnej dyskusji, to ja początkowo zastanawiałem się, o czym Ty w ogóle piszesz i potem dopiero skojarzyłem tę rozmowę o herbie Lechii.
Dzisiaj tylko trzy godziny
nie no posłuchałem dzisiaj Ligi Minus w tle w robocie i Kowalczyka się sluchać nie da - sam się z sobą kłóci, stawia głupie tezy, obraża się, stawia głupie tezy, pierdoli, coś tam brzęczy pod nosem, najgorszy ekspert w polskich mediach
Wszystko co opisałeś to największa wartość ligi minus, bez tego nudy
Dokładnie. Mnie też często wkurwia jak się zapętla w swoich teoriach i brnie w to, ale lubię go i tak 
dobra to se oglądaj w kanale sportowym damiana gąskę czy jak się nazywa ten typ co wygląda jak lesbijska nauczycielka polskiego i jest fanatykiem bayernu, ostatnio przefarbował włosy na jeszcze jaśniejszy blond
ja te programy jeśli oglądam to tylko dla KOWALA, mimo że przez ostatnie lata spadek połączeń neuronowych w mózgu jest aż nadto zauważalny
ja te programy jeśli oglądam to tylko dla KOWALA, mimo że przez ostatnie lata spadek połączeń neuronowych w mózgu jest aż nadto zauważalny
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----