Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
potter

Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)

Post autor: potter »

Niby to wiem, ale ja nie lubię czegoś pomijać, potem oni nawiążą do tego co mówili albo w następnym programie a ja nie będę kumał. Poza są też inne treści, które śledzę na bieżąco i zwyczajnie muszę robić selekcję. Kumam, że ludziom to pasuje i że nagrywają takie długie rzeczy wbrew algorytmom itd., ale no dla mnie za dużo.
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

+ 1, jak jest było 2+ to jakoś udawało mi się to łyknąć nawet na raz, formaty 3+ to wysiadam co najwyżej po godzinie i już raczej nie wracam a tego 4 godzinnego nawet mi się odpalać nie chcę; zawsze staram się słuchać uważnie no ale przy takim natłoku nie jestem w stanie skończyć obecnych wątków a część się po prostu przestaje być aktualne po 3 dniach po premierze i już ciężko do tego wrócić
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
Korben Dallas

Post autor: Korben Dallas »

spróbujcie posłuchać na 1,5x prędkości odtwarzania, może wam siądzie, ja tylko tak odsłuchuję materiały, ale sam napierdalam za szybko, to mi to pasuje akurat
Anybody else want to negotiate?
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

ja też nie nadążam, wtorki to już dawno odpuściłem, a piątki slucham w aucie ale zazwyczaj nie zdąże skończyć, a już jest nieaktualne, taki urok uniwersum
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

No ja akurat lubię sobie słuchać czegoś przy codziennych czynnościach jak jedzenie, sprzątanie, gotowanie czy spacer więc mam dużo godzin na słuchanie tego wszystkiego. Codziennie ogladam 2 odcinki jakiegoś serialu do posiłku, do tego jakieś podcasty o siłowni, dietetyce, zdrowiu, psychologii plus podcasty true crime :lol:

Ze sportowych to tetrycy 2x w tygodniu, ale tutaj rzadko slucham całego odcinka. Niektóre wątki pomijam.

Do tego Liga Minus, chociaż dwa ostatnie odcinki wyjątkowo odpuściłem, bo zajrzałem do komentarzy na YT i bardzo negatywny odbiór był. W obu odcinkach byl Gikiewicz, którego nie trawię plus w pierwszym Kowal poerdolił straszne bzdury, nawet jak na swoje standardy xD dla mnie najlepszy skład obecnie to Paczul, Kowal, Białek i Michalak. No i te quizy retro bardzo spoko pomysł. Wgl ostatnio nie mialem czego słuchać i odpaliłem te stare quizy z początku pandemii i robię sobie rewatch :lol:

Kanału sportowego to praktycznie nic nie ogladam od dawna. Meczyki dużo lepsze mimo obecności Basałaja i wkurzajacego często Wiśni.

Z Viaplay często wstawiają magazyn PL na YT to obejrzę, przerwa na kawę też. Do tego ćwiąki czasami.
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

To sobie obejrzyjcie, dawno a może nigdy nie widziałem tak wyluzowanego Ziela
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

bialyjelen pisze: 11 paź 2024, 14:43 dla mnie bez roznicy, slucham do tzw domowych obowiazkow typu sprzatanko, najwazniejsze ze nie zanudzaja
niewielu jest ludzi, którzy potrafią nie zanudzić przez 4 godziny, ale na pewno nie należy do nich jakiś typ z czapką hujówką na głowie pierdolący o rzutach rożnych slawomira wojciechowskiego
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

potter pisze: 11 paź 2024, 14:08 Niepopularna opinia: Tetrycy robią za długie odcinki.

Nie ukrywam, że odpadłem jakiś czasu temu, a słuchałem czy oglądałem co tydzień ale no takie odcinki jak dziś że to ponad 4 godziny trwa to ja już wiem, że bez szans żeby to sprawdzić czy nadrobić te wcześniejsze ponad trzygodzinne. Tak do dwóch spoko, a teraz mimo całej sympatii no to ciężko.
XDDD

ale ktoś zmusza do oglądania całego do razu czy co, absoutlnie nie rozumiem Twojego potterowiska chłopie
Bakan

Post autor: Bakan »

Kurde, przy całej mojej sympatii do Tetryków, to nie wiem, czy powoli nie zbliżają się oni do ściany i czy ten metraż odcinków nie będzie działał na minus. Już pal sześć te 4 godziny z wczoraj, ale ich wtorkowy poranek o MURAWIE NA STADIONIE LECHA, to najnudniejsze co wyszło od Tetryków ever i chyba pierwszy odcinek, który odpuściłem po dłuższym fragmencie. Skąd pomysł, by robić o tym osobny program?
Awatar użytkownika
mql
Moderator

nwm, a skąd pomysł na Ale Brama!
Bakan

Z zajawki.
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

a ja tam podzielam, że jest ewidentny zjazd formy i nawet mam taką teorię, że wszystko dlatego, że wykreowała się wokół nich taka dziwaczna fanbaza (na twitterze w dużej mierze), którą na siłę chcą zaspokajać (zwłaszcza Milewski) i właśnie stąd to męczenie buły
inna sprawa, że włączam raz na jakiś czas tylko i nie jestem ze wszystkim na bieżąco, a może to poprawiłoby odbiór
po fali propsów, fala hejtów, taka faza
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

w sumie polecam time stampa piatkowego o Psich Jajcach Gdańsk, plotki o ich koncu zatem uwazam za przesadzone, wyborna dyskusja
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
f0rsaken

Post autor: f0rsaken »

nwm ja włączyłem i wprawdzie na 2 części ale szybko i przyjemnie mi minęły te 4 godziny a nawet samych tetryków nigdy regularnie jakoś nie włączałem
6
Obrazek
lygrys pisze: 04 lis 2023, 14:29zawszę piszę tak by nie było przypału.
Bakan

eddy_wata pisze: 14 paź 2024, 18:13 w sumie polecam time stampa piatkowego o Psich Jajcach Gdańsk, plotki o ich koncu zatem uwazam za przesadzone, wyborna dyskusja
No i właśnie problem jest chyba w tym, że jak odpalisz jeden konkretny fragment to jajcury, a w natłoku 4-godzinnej dyskusji, to ja początkowo zastanawiałem się, o czym Ty w ogóle piszesz i potem dopiero skojarzyłem tę rozmowę o herbie Lechii.
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Dzisiaj tylko trzy godziny
Awatar użytkownika
mql
Moderator

nie no posłuchałem dzisiaj Ligi Minus w tle w robocie i Kowalczyka się sluchać nie da - sam się z sobą kłóci, stawia głupie tezy, obraża się, stawia głupie tezy, pierdoli, coś tam brzęczy pod nosem, najgorszy ekspert w polskich mediach
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Wszystko co opisałeś to największa wartość ligi minus, bez tego nudy
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

Dokładnie. Mnie też często wkurwia jak się zapętla w swoich teoriach i brnie w to, ale lubię go i tak :lol:
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

dobra to se oglądaj w kanale sportowym damiana gąskę czy jak się nazywa ten typ co wygląda jak lesbijska nauczycielka polskiego i jest fanatykiem bayernu, ostatnio przefarbował włosy na jeszcze jaśniejszy blond

ja te programy jeśli oglądam to tylko dla KOWALA, mimo że przez ostatnie lata spadek połączeń neuronowych w mózgu jest aż nadto zauważalny
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
ODPOWIEDZ