Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
zgoda, ja w ogóle jestem ciekaw kulisów podjęcia decyzji, że nie zrobią rebrandingu, nie mówiąc już o przejęciu tego portalu
a wjeżdżający do tego specjalnego studia Przybysz, żeby w pierwszych słowach pogratulować (!!!!!!!!) Włodarczykowi to za dużo na moją plebejską głowę,
a wjeżdżający do tego specjalnego studia Przybysz, żeby w pierwszych słowach pogratulować (!!!!!!!!) Włodarczykowi to za dużo na moją plebejską głowę,
trójkąt bermudzki wola mokotów
komentarze oddają
-
Bisclavret
Warzocha top matolow w temacie niestety, fatalny dziennikarz, czyta się go TRAGICZNIE, więc no nic dziwnego
przy czym nie umiem się nie uśmiechnąć, że z innym redaktorem tzn pucolowatym kurwiem Warzechą różni ich tylko jedna literka
przy czym nie umiem się nie uśmiechnąć, że z innym redaktorem tzn pucolowatym kurwiem Warzechą różni ich tylko jedna literka
No nie dziwne, że Warzocha coś odjebał, niesamowity pet, a oni go jeszcze do kanału Zero pchają :|
Ten warzocha to jest nieudacznik dziennikarski jakich malo, pisać nie umie, charyzmy zero, więc w programach na yt jest zawsze najsłabszym ogniwem, poczucia humoru zero, wiedza też niespecjalna. No we wszystkim jest albo chujowy albo co najwyzej przeciętny
warto docenić, że dopełnieniem postaci jest fakt, że jest kolporterem insiderskich newsów Miedzi Legnica 
- zemsta1camzata
No i jeszcze ma nazwisko praktycznie identyczne co warzecha
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Jakie to są przygłupy
nie no jak widze ten duet to mi sie cofa wczorajsze sniadanie
wszystko lepsze od Wojciecha Kowalczyka
haha no dobra pan redaktor warzocha zajął się streamowaniem teraz 
Musi się chłop użerać z nim teraz
Niepopularna opinia: Tetrycy robią za długie odcinki.
Nie ukrywam, że odpadłem jakiś czasu temu, a słuchałem czy oglądałem co tydzień ale no takie odcinki jak dziś że to ponad 4 godziny trwa to ja już wiem, że bez szans żeby to sprawdzić czy nadrobić te wcześniejsze ponad trzygodzinne. Tak do dwóch spoko, a teraz mimo całej sympatii no to ciężko.
Nie ukrywam, że odpadłem jakiś czasu temu, a słuchałem czy oglądałem co tydzień ale no takie odcinki jak dziś że to ponad 4 godziny trwa to ja już wiem, że bez szans żeby to sprawdzić czy nadrobić te wcześniejsze ponad trzygodzinne. Tak do dwóch spoko, a teraz mimo całej sympatii no to ciężko.
- bialyjelen
dla mnie bez roznicy, slucham do tzw domowych obowiazkow typu sprzatanko, najwazniejsze ze nie zanudzaja
Ale przecież nie trzeba oglądać całego. Ja sobie wybieram te wątki, które mnie interesują, są time stampy. A odcinki i tak słucham zazwyczaj w częściach po 1 godzinę na raz, więc nawet taki 3-4 godzinny mogę przyjąć w całości jeśli mnie interesuje tematyka.

-(1).gif)